Futaba Kumanda 2.4 ve 72 Aynı anda

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 49
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 49 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    yurdakul hocam

reboot özelliği nedir ?
    failsafe tüm 2.4 modüllerde yok mu ?

teşekkürler.

Alıntı yurdakut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet DIY modülde telemetry özelliği yok.ancak failsafe özelliği var ayrıca telemtri dışında mesafe, reboot gibi özellikleri ile telemtri serisinden farkı yok..

Futaba 7C 2.4GHz inin sadece 3.kanalında var failsafe...

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    ilginç 7cxx ve 9cxx lerin tüm kanallarında failsafe mevcut

Jul 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    57
    ASSAN larda bile var failsafe.
    Dago Red,PT 19,Su31,Soprano,SupraFly,,Diabolo,TTChampion45L,Wilga JBA 56Fx5 ABC,JBA 56R,SK 80R, NGH9CC,Futaba7C/ASSAN 2,4Fuel:Boğma**Soprano Sevenler Cemiyeti bşk.#1**

6EX 2.4GHz dede bildiğim kadarıyla sadece 3.kanalda var failsafe.

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurdakul hocam

reboot özelliği nedir ?
    failsafe tüm 2.4 modüllerde yok mu ?
    teşekkürler.
    emrah bey burada anlatmak istediğim diğer modüller değildir.zaten konuda diğer modüller değildir.hele amacım assan-frsky dialoguna girmek hiç değildir..hepsi bence iyidir..."DIY modül ile telemetri modülünün farklı anlaşıldığını düşündüm..ayrıca telemtrili modüller kasalı kutulu öte yandan DIY sanki sakız paketi gibi görünüyor ya " telemetri modülünün telemtri özelliği dışında farkı olmadığını ve bunuda tarif ederken ürünün belirttiği şekilde anlatmak istediğim idi.reboot özelliğinin yanlış bilmiyorsam bilgisayardaki reboottan farkı yok değil mi?en azından ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltin...
    FUTABA T8FG
    Calmato 60 EP"YURDAGÜL"
    KATANA V2 MAGNUM 61"ARCA BATUĞ"
    LAMYAK 46" ELİF GÜLCE"
    FUNTANA 125 DLE 30"AİLEM"

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    yok yurdagül hocam yanlış anladın. benim amacımda o iyidir bu iyidir tarzında değil inanki.

ben tüm 2.4 ler ve pcm alıcılara has bir özellik olarak biliyordum bu failsafe olayını. bu son yazılar ile yanıldığımı gördüm.
    DIY ler gerçekten sakız paketi gibi benzetmen yerinde.

reboot olayını bende bilmiyorum tam olarak ne olduğunu. gündüz iş vaktinde araştırmadım. şimdi şöyle bir göz attım.

excellent low reboot voltage - diye geçiyor FrSky alıcı ve modül açıklamasında.

Besides which, I'd rather have a receiver with a very low reboot voltage (like the FrSky) than one with a higher reboot when an SPC becomes more important.
    If your receiver voltage drops so low that you'd need an SPC to kick in then you've got major problems with your batteries or BEC.

SPC works awesome as it sends ya pack voltage via telemetry too, so its double win. Makes low voltage reboots voltage a moot point, as if im sagging my 22V Lipo down to 3.5V (or whatever) ive got bigger problems than an Rx reboot. Ie its likely on fire....
    Still amazes me that some people on the Hitec thread dont use the SPC.

I fly with A123 receiver packs and only ever use about 70% of their capacity so I've got heaps of headroom left. The servos would be on fire before they'd suck the A123 pack down to reboot level.

Bu açıklamalardan benim anladığım Voltaj kritik bir değer altına inince reboot olayı oluyor ve besleme bir süre devam ediyor. Sanki kondansatör tarzı birşeyden bir süre besleme devam ediyor gibi geldi bana.

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    lütfen sizde yanlış anlamayın..aslında benimde dikkat çekmek istediğim konuda oydu sakız paketinde ısrar ediyorlar. genelde yurt dışı forumlarda da olmak üzere bahsettiğim assan-frsky tartışması var.bende onu kastettim.içten ve samimi olarak söylüyorum bence assan da iyidir.benim tercih sebebim telemtri özelliğinden dolayı.yoksa şuanda bende ikisinide kötüleyecek bir bilgi şuanda yok. reboot için evet elektronik detayını bende bilmiyorum ama volatjın düşmesi ile beraber önce servo hareketleri kesiliyor ardından da alıcı kapanıyor eğer bu arada voltajda yükselme olursa hızlı bir şekilde boot ederek alıcı tekrar devreye giriyor.bir anlamda tam alıcı pili bitmesi değilde aşırı servo yüklenmelerine bağlı voltaj düşmelerinde koruyucu bir sistem sanki.ayrıca ikahraman arkadaşımız bizi okuyorsa kusuruma bakmasın bende ürünün product bölümüne bir süredir bakmıyordum DIY modülün telemtrili olanı çıkmış http://www.frsky-rc.com/ShowProducts.asp?id=76 umarım yanlış yönlendirmedik kendisini...
    FUTABA T8FG
    Calmato 60 EP"YURDAGÜL"
    KATANA V2 MAGNUM 61"ARCA BATUĞ"
    LAMYAK 46" ELİF GÜLCE"
    FUNTANA 125 DLE 30"AİLEM"

Jun 2009
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    29
    Alıntı yurdakut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lütfen sizde yanlış anlamayın..aslında benimde dikkat çekmek istediğim konuda oydu sakız paketinde ısrar ediyorlar. genelde yurt dışı forumlarda da olmak üzere bahsettiğim assan-frsky tartışması var.bende onu kastettim.içten ve samimi olarak söylüyorum bence assan da iyidir.benim tercih sebebim telemtri özelliğinden dolayı.yoksa şuanda bende ikisinide kötüleyecek bir bilgi şuanda yok. reboot için evet elektronik detayını bende bilmiyorum ama volatjın düşmesi ile beraber önce servo hareketleri kesiliyor ardından da alıcı kapanıyor eğer bu arada voltajda yükselme olursa hızlı bir şekilde boot ederek alıcı tekrar devreye giriyor.bir anlamda tam alıcı pili bitmesi değilde aşırı servo yüklenmelerine bağlı voltaj düşmelerinde koruyucu bir sistem sanki.ayrıca ikahraman arkadaşımız bizi okuyorsa kusuruma bakmasın bende ürünün product bölümüne bir süredir bakmıyordum DIY modülün telemtrili olanı çıkmış http://www.frsky-rc.com/ShowProducts.asp?id=76 umarım yanlış yönlendirmedik kendisini...
    ogün olmadığını görünce zaten sipariş etmiştim önemli değil bilgiler için herkese ayrı ayrı teşekkürler. Bu linkteki telemetryli değilmi ya ben baktığım gün yoktu :S

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=17205
    Konu ikahraman tarafından (15-04-2011 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)