Denizli RC Grup Toplantısı ve Rc Pist Yapımı İçin İlk Adımlar
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 11
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
04-02-2011 20:01 #1
Herkese selamlar,
İlimiz de benimde aralarında bulunduğum 8-10 kişilik bir RC grubumuz var. Mümkün oldukça bi araya gelip, hem araçlarımızı kullanıyor hem de sohbet ediyoruz. Grubun büyük bir bölümü uçaklarla ilgileniyor. Benim başı çektiğim 3-4 kişi ise arabalarla ilgileniyoruz. İlimizde bizim için en büyük problem pistimizin olmayışı. Bununla ilgili olarak özellikle Ramazan arkadaşımızın ilgisiyle bir proje hazırladık. Bu projede dinlenme ve izleme yeri, bakım ve hazırlık bölümleri, uçak iniş ve kalkış pisti ve Offroad araç ve helikopter pisti gibi bölümler yer alıyor. Bununla ilgili olarak Denizli de doğa sporları üzrine faaliyet gösteren bir derneğin desteğini istedik. Onlar da sağolsunlar bu projeye yakın ilgi ve alaka göstererek ve ilk adımların atılması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söylediler. Dernek bünyesi altında bir bölüm
olarak faaliyet gösterip çeşitli imkanlardan da faydalanabileceğiz.
Amacımız ilimizde, yakın ilçe ve illerde bu hobiye gönül veren arkadaşları bir çatı altında toplayabilmek ve bu hobiyi tanımayan genç yaşlı herkese bu hobiyi tanıtarak sevdirmek ve gerekli bilgi ve tecrübelerimizi paylaşarak, onların da bu hobiye sağlıklı bir şekilde başlangıç yapmalarını sağlamaktır.
Denizli veya yakın bölgelerde olupta RC hobisiyle ilgilenen veya ilgilenmek isteyen herkese kapımız açıktır. Özelden mesaj atarak benim vasıtamla grubumuza ulaşabilirsiniz.

35'inden Sonra RC'ci Olanı Teneşir Paklar
Traxxas Summit- Traxxas Slash+Velineon
Redcat Rampage XB-E - OFNA GTP-2E 1/8+2200 KV
ASSO RC18T2-Losi Ten-T Nitro
Redcat Rockslide RS10-Losi Mini LST
-
05-02-2011 11:34 #2
Çok güzel bir girişim olmuş. Tebrik ederim.
Bu güzel hobi ancak sizler gibi farklı bir düşünce tarzında olan kişilerin taş altına elin koyulması gibi olur. Biz Bodrum ekibi olarak bunu başaramadık.
Hazır kurulu bir derneğin olması ve konuya sıcak bakmaları çok büyük bir avantaj. Hele birde üstüne 10-15 kişilik gönülden istekli modelcilerin olması işi bitiriyor.
Resimler ve modeller çok güzel. Keşke yakın olsaydınız. Hafta sonları atlar gelirdim
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
-
07-02-2011 18:36 #3
Emrah kardeşim seni Denizli de aramızda her zaman görmek isteriz.Denizli ekibi olarak işleri nedeni ile gelemeyen arkadaşlar olmuştu onlarında telefonla bilgilendirmesini yapmıştık.Grup olarak zevkli ve seviyeli modelci arkadaşlarla birlikte modelcilik daha zevkli hale geliyor.İŞ veya hava muhalefetinden dolayı uçak uçuramasak bile birbirimizi görmemiz bile yetiyor.Denizli adrenalin grubundaki tüm arkadaşlarıma samimiyetlerinden ve katılımlarından dolayı dolayı teşekkür etmeyi kendime bir borç bilirim.
Konu DELTA20 tarafından (08-02-2011 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
-
08-02-2011 14:06 #4
http://www.illerarasimesafe.com/?ner...denizli-merkez
bahara doğru neden olmasın
-
21-02-2011 19:11 #5
Harika fotograflar Tüm Denizli ekibini Tebrik ederim.. En Yakın Sürede Sizlerle Aynı Ortamda Uçuş Yapmak İsteriz..
THK Burdur Sportif Havacılık Kulubü
-
22-02-2011 01:41 #6
Hayırlı olsun
İmkansız diye birşey yoktur. İmkansızlıklar vardır.
-
28-02-2011 22:01 #7
bende denizlideyim yaptığınız organizasyonlarda haber verirseniz bende gelmek isterim ve çabanızdan dolayı tebrik ederim. yakın zamanda bir organizasyonunuz var mı?
-
10-06-2011 11:47 #8
sa abi denizliyim bnde yeni başladım bu işe fazla bilgm yok denizlide nerelerde toplanıyorsunuz aranıza bende katılmak isterim
-
14-07-2011 12:47 #9
-
14-07-2011 13:32 #10
selam bende Denizli Acıpayamdanım sbs nedeniyle biraz ara vermiştim. Uçuşlarınıza benide çağırırsanız sevinirim. sadece özelden msj atın http://www.facebook.com/profile.php?...984809&sk=info
-
21-11-2011 23:01 #11
bu kulübe bende üye olmak istiyorum nasıl üye olacağım hakkında bilgi verirseniz sevinirm.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)