Anket: en kaliteli tv - monitör markası

Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.

en iyi tv- monitör markası

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 30
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    selam arkadaşlar şu an 6 yıllık emektar philips 200xw monitörüm saçmalamaya başladı 2 ay sonra değiştireceğim sizce en iy imarka hangisi gerekirse tv alabilirim

ve ben philips den yanayım birazd
    Konu EgE55 tarafından (24-02-2011 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.
    Savage X SS 27.095mhz & Savage Flux Hp 2.4 ghz

Bir arkadaşım Sony üstüne TV tanımam diyordu. Panasonic ile tanışınca Sony onun gözünde bitti.

Panasonic ve Samsung

lg dedim ve nedeni panellerini kendisinin üretmesi ile panel koruma olması.mesela diğer markaların ekranına çarptığınızda görüntü gidip geliyor ve bu bir süre sonra ekranda problemler yaratabiliyor, fakat Lg'de ekrana hiç birşey olmuyor.Bu bizim için önemli çünkü küçük kardeşim var. (birazcık haylazdı geçen yıl)
    şuan ki ekranım lg'nin led modeli ve oldukça memnunum yaklaşık 5 ay oldu alalı çok güzel. (LG E1940S)
    tv'yine LG oda 42" full hd (42ld420) ikisinden de oldukça memnunuz. ayrıca tv modelinin usb girişli olanını alın kesinlikle. video oynatmıyor demelerine bakmayın servis kumandasıyla açılabiliyor bu özellik.
    Traxxas Slash 4x4

HPI Trophy 4.6 Truggy

Sep 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    26
    Artık üretilen elektronik cihazların tümü işçilik uygun olduğu için çinde üretiliyo hepsi bence aynı bu saatten sonra tabi marka olarak kalitede fark ediyo ama yinede uçurum fiyat farkı ödemeye deymez...

Bencede değmez , ama özelliklerine bakıp düşük tepkime süreli, yüksek çözünürlüklü , full hd bir Led panelli cihaz almak , akıllıca bir tercih olur Fiyatları mukayese edip en uygun olanı almak lazım.

May 2008
    Nereden Nereden
    New York
    Yaş Yaş
    30
    marka hic onemli degil kullanilan panel teknolojisi ve ozellikleri onemli. Bildigim kadariyla sayili LCD panel ureticisi var ve bir cok marka ayni panelleri kullaniyor. Sanirim LG-Phillips ve Samsung kendi panellerini uretiyor. Kullanim amaciniza gore monitor secmeniz onemli.
    TN panellerin goruntusu ve gorus acisi kotu ama hizlidir. S-ips paneller ise yavas ama goruntu kalitesi ve gorus acisi mukemmeldir. Daha yeni teknolojiler cikmis olabilir detayli bilgim yok bu konuda.
    Ozetle onemli olan kullanilan panel teknolojisi. Bu konuyu arastirmanizda fayda var.

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    bilgiler için teşekkürler ve bir sorum olacak bizim evimizde bir 15 yıllık phlips yeni 50" lcd odada lg mutfakta samsung tv var hepsi büyük boyutlu mutfak ve odada büyük hepsi aynı değerleri gösteriyor araştırınca ama kalitede phlips çok daha başarılı bu kadar fark nası oluyor samsung o kadar iyi ise ?

23" Samsung xl 2370
    Led Full HD
    ege incele çok güzel bir monitör bunu kullanıyordum ps3 sahibiyken..
    Yaklaşık 500-550 TL ye almıştım ben yurtdışından , türkiyede satılıyorsa çok daha pahalıdır ama cidden hakediyor..
    Hpi Pulse 4.6 RTR Buggy
    Hot Bodies D8E Atsushi Hara Edition
    Spektrum DX3E 2.4 GHz
    Slow is Fast

hacı sana Philips tavsiye ederim çünkü ekranında koruma var eğer top felan çarparsa bişe olmuyor
    ALİCAN KÖSE
    Devlet modelciye bahmiy.Hobbykingden parça getirtecik yardım etmiy.
    http://www.facebook.com/groups/45168...added_to_group

LG Dede var tavsiye ederim sadece. ama tercih sizin tabiiki bu arada ben led ekranı 230tl ye almıştım bilgi olsun.
    Traxxas Slash 4x4

HPI Trophy 4.6 Truggy

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı danger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı sana Philips tavsiye ederim çünkü ekranında koruma var eğer top felan çarparsa bişe olmuyor
    orası doğru ekranıma çarpan top kulaklık vs nin haddi hesabı yok hala sağlam ama bir tuş kısa devre yaptı nedense ömer o monitörü inceliyeceğim ama önceliğim 120hz çünki gtx 260 kullanıyorum 2 gb lık versiyon bari hafızayı kullanalım diğer özelliklerin yanında 3d oynialim

hacı 3d gözlere zarar lı ben sana söyleyim ben 3d sinemaya gitmişitim gözlük kullanıorum sinemadan çıktığımda herkez beni ağlıo zannetimişti ama biz avatara gitmiştik
    ALİCAN KÖSE

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı danger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı 3d gözlere zarar lı ben sana söyleyim ben 3d sinemaya gitmişitim gözlük kullanıorum sinemadan çıktığımda herkez beni ağlıo zannetimişti ama biz avatara gitmiştik
    3d tecrübem bayağı bi oldu haklısınız ben avatarı koltuk bulamadığım için en önden izledim ve pek anlamadım ama sonra izledim tabiki ama oyunları 3d oynamak ayrı bir zevk özellikle fps ve yarış oyunlarını

ben monitör olarak 106 ekran philips kullanıyorum altın uçlu dvi to hdmi kablo ile bağlantı sağladım çözünürlük 1920x1080 olarak kullanıyorum gayette memlunum tavsiye ederim

Bütün panelleri LG üretiyor. Ama nedense LG nin yanında bile Samsung çok parlak ve kaliteli görüntü veriyor

Alıntı etil_alkol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben monitör olarak 106 ekran philips kullanıyorum altın uçlu dvi to hdmi kablo ile bağlantı sağladım çözünürlük 1920x1080 olarak kullanıyorum gayette memlunum tavsiye ederim

bende bunu kullanıorum tv dede monitörüm samsung
    ALİCAN KÖSE

Selamlar arkadaşlar.

Mönitör ve tv olarak birkaç marka var.Bunların panel ve şasi dediğimiz olayları farklılık göstertiyor.Mesela arçelik sony için üretim yaparak şasi'sini (içindeki anakartını) arçelik kendi ürettiği şasiyi takıyor.Bir çok panel firması var ve kimileri duyulmamış bile.Nedeni ise o markaların sadece panel ürettiklerinden.Bilindik markaların da paelleri olmasına rağmen her firma tek bir marka panel almaktan çekinir.Çünkü biri ile anlaşması bittiğinde diğerinden devam edebilsin diye.Şimdi gelelim iyi yada kötüye.Yaptığım açıklamalardan sonra tek bir örnekle mesajı bitireyim.Çoğu pc hazır bilgisayarın ve harici hddlerin içlerine baktığınızda farklı markaları hddlerini görecksiniz.Önemli olan dışı değil içinde hangi markanın parçaları olduğudur.
    Rc Team 216
    Traxxas Slash 4x4 Platinum Edition Mamba Max Pro + LRP X12L Short Course 550 BL - RPM - Pro-Line Street Fighter

Jul 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    57
    Hazır monitörden açıldı konu,direkt alakalı değilse de bir soru sormama müsaade var mı?
    Bende Samsung 2233 LCD monitör var,memnunum.Yalnız Youtube videolarının açılış penceresinde beyaz fontla yazılı video adı,vs üzerine nedense mavi parazit biniyor ve beyaz yazı maviyle karışık bir bulamaç halinde okunamaz, duruyor.Bunun sebebi nedir,nasıl giderebilirim?
    Dago Red,PT 19,Su31,Soprano,SupraFly,,Diabolo,TTChampion45L,Wilga JBA 56Fx5 ABC,JBA 56R,SK 80R, NGH9CC,Futaba7C/ASSAN 2,4Fuel:Boğma**Soprano Sevenler Cemiyeti bşk.#1**

Alıntı aozgen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır monitörden açıldı konu,direkt alakalı değilse de bir soru sormama müsaade var mı?
    Bende Samsung 2233 LCD monitör var,memnunum.Yalnız Youtube videolarının açılış penceresinde beyaz fontla yazılı video adı,vs üzerine nedense mavi parazit biniyor ve beyaz yazı maviyle karışık bir bulamaç halinde okunamaz, duruyor.Bunun sebebi nedir,nasıl giderebilirim?
    Beyaz üzerinde bunu hep yapıyorsa monitör floresanları arızalanmış olabilir.
    Rc Team 216
    Traxxas Slash 4x4 Platinum Edition Mamba Max Pro + LRP X12L Short Course 550 BL - RPM - Pro-Line Street Fighter

Jul 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    57
    Beyazlar gayet güzel,monitör yeni sayılır.Sadece bu tip (siyah fonda beyaz font(incecik bir yazı)) yazılarda mavi renk lekeler , harflerin okunmasını engelliyor.O da her font da değil.Sadece Youtube da (video adı mesela) dikkatimi çekti.
    Dago Red,PT 19,Su31,Soprano,SupraFly,,Diabolo,TTChampion45L,Wilga JBA 56Fx5 ABC,JBA 56R,SK 80R, NGH9CC,Futaba7C/ASSAN 2,4Fuel:Boğma**Soprano Sevenler Cemiyeti bşk.#1**

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)