Anket: en kaliteli tv - monitör markası

Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.

en iyi tv- monitör markası

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 30
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Hocam marka dersen samsung ama mutlaka LED almalısın LCD hem kötü (ışık gelince görmen mümkün değil ve siyahi gri gosteriyolar) hemde eski teknoloji. Ayrıca LED tv enerji tasarrufunda birebir. Görüntüde sık olsun istersen samsung smart ledler var bas parmak kalınlığında

bende philips dedim.cünki babam 20 yıl once philips aldı ve hala canavar gibi kullanıyor o yüzden bende 106 aldım ama yetmiyor..ps3 oynuyorum ama insallah 127 ekran ve 3d alacağım insallah.
    SAYGI'KAZANILACAK EN BÜYÜK HAZİNEDİR.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...739#post923739

bende philips diyorum internete girebilen led tv leri çok kullanışlı samsung smart tv leri de önerrim pc monitörü olarakda kullanıyorum

vatandan 1 ay önce samsung marka 138 cm 3d led tv aldım fiyatı 4000 tl 3dsini deneme şansım oldu çok iyiydi ama yanında panasonic marka neo plasma 143 cm 3d tv vardı onuda deneme şansım oldu fiyatı 8000 tlydi aldığım tvnin kötü olduğunu ispatladı bana ama fiyat aralığı çok fazla olduğu için panasonici alma şansım olmadı zaten plasma tvnin görüntü kalitesi led ve lcdye göre daha iyidir. samsung,lg,philips fiyat olarak birbirine çok yakın ama kalite ariyorsanız panasonicten şaşmamalısınız. eğer tv alıp yüklü miktarda para vercekseniz mutlaka belirlediğinz özelliklere göre farklı markaları denemelisniz. Aldığım tvnin oyun performansı normal ayarlarda çok iyi oyun modunda ise mükemmel.

Bende Panasonic'ten yana oy kullanmıştım. Panasonic markasını çok iyi bildiğimden merak içindeydim diğer oy verenleri. Birisi çıktı
    Genellikle insanlar kendi kullandığının en iyisi olduğunu düşünür. Benim evimde kullandığım TV Samsung ve memnunum ama oyum Panasonic'ten yana.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Nereden Nereden
    Zonguldak, Ankara
    Yaş Yaş
    35
    Ben de panasonic taraftarıyım. Üç kişi olduk arkadaşlar...) 1.5 sene önce panasonic neo plasma serisinden 42" tv almıştım. Bugün bile çevremdekilerin aldıkları 3D LED, LCD tv'lerden daha güzel ve kaliteli görüntü verdiğine zaman zaman şahit oluyorum açıkçası. Tabii ki birebir diğer markalarla karşılaştırmışlığım yok ama benim tv'de yaşamayıp da arkadaşlarımın yeni aldıkları tv'lerde olan problemler bazen dikkatimi çekiyor. Mesela bir arkadaşım 42" samsung 3d led tv aldı. Normal karasal ve dijital yayınlarda benim tv'nin kalitesini yakalayamadığını hissettim.

Şu anda bırakın 3d tv kanallarını bir tarafa, henüz HD yayınlar bile tam yaygınlaşmış değil, üstelik hd diye izelediklerimiz bildiğim kadarıyla full hd yani 1920x1080 çözünürlük bile değil. O bakımdan televizyonu daha çok tv olarak kullanacaksanız, oyun konsolu, 3d film vs. çok fazla ilgilenemiyorsanız bence led tv'lerin yanında plasmaları da düşünün derim. Gerçi plasmalar da artık 3d çıkıyor orası ayrı.

Sonuçta benim için hala plasma biraz önde gidiyor. Hd yayınlarda kalite zaten var, artı normal karasal ve dijital yayınlarda da şugün bile alınan led'lerden daha kaliteli görüntü verir. Ha enerji sarfiyatı da eskisi gibi değildir. Yeni neo plasma panellerde oldukça düşüktür.

Oyum panasonic'den yanadır. Daha sonra philips gelir ama her modeli değil, modellerini dikkatle incelemek lazım. Philips seçmemin ilk sebebi renklerinin doğallığı ve yumuşaklığı. Ayrıca tam model adını hatırlamıyorum ama bir tane 42" philips lcd görmüştüm mağazada. Genelde mağazalarda yayınlanan hd demo görüntülerde kamera dairesel olarak mekanı dolaşırken görüntüde hafif kesiklikler oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Görevlilere sorduğunuzda tüm tv'ler aynı kaynaktan beslendiği için şu anda böyle görmeniz normal diyorlar. Ancak Bahsettiğim philips modelinde kesinlikle bu yoktu. Etrafında diğer markalardan daha pahalı modeller vardı, onlarda bile kesilmeler gördüm.

Samsung da güzel tv'ler yapıyor, kasaları çok şık duruyor ama renkleri çok canlı ve yapay. Sanki şeker dükkanına girmişsiniz gibi. Tercih meselesidir tabii ki ama ben pek sevemedim doğrusu. Bütün renkler dibine kadar canlı, parlak ve gereğinden fazla yapay, hiçbir doğallık ve yumuşaklık yok.

Sony'nin ise bence sadece adı kaldı. Ha kaliteli tv yapıyor mu yapıyor ama "sony ise iyidir" lafı tv'ler için geçerli değil. LG ve diğer markalara pek bakmadım.
    Konu Mustaine tarafından (05-02-2012 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.
    Yaşlandıkça değil yaşadıkça tecrübe kazanılır,
    Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...

Tv-monitor degil de monitor-tv deseniz direkt olarak Dell UltraSharp 30 inch derim. 2560 a 1440 miydi neydi cozunurlugu (ne ise yarayacak derseniz ise tamamen duygusal) ego tatmini gibi birsey

Alıntı Mustaine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsung da güzel tv'ler yapıyor, kasaları çok şık duruyor ama renkleri çok canlı ve yapay. Sanki şeker dükkanına girmişsiniz gibi.
    bu sözünüze tamamen katılıyorum, enişte bir hafta içinde D8000 3D aldı, 3D yayınlarda olsun diğer HD yayınlarda olsun çok itici bir renk düzeni var, TVnin bütün ayarlarını kurcaladım ama düzeltemedim, GT5'i 3D oynadım ondada çok kötüydü, belkide SONY'e alıştığımdandır ama bence çok kötü.

Alıntı Mustaine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sony'nin ise bence sadece adı kaldı. Ha kaliteli tv yapıyor mu yapıyor ama "sony ise iyidir" lafı tv'ler için geçerli değil.
    aslında bu, ürüne ödediğin parayla direk alakalı bir durum

aslında sharp larıda incelemekte fayda var..