KONYA EKİBİ Uçuşlar, Buluşmalar, Çalışmalar.

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 38
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 38 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Ben kara araçlarından anlamam ama anlayan arkadaşlar var dernekte, size yardımcı olurum
    Optic Sport 2.4, Calmato 40, Albatros thermal2m, Albatros EP, Hawk EP, Nexstar46, Tutor Tr. Spitfire 60
    OS55ax, Magnum91,SK50

Karbüratör kırdığım uçakla aynı fiyat uçağa acımadım zaten motora acıdım neyse hayırlısı olur böyle şeyler .
    Optic Sport 2.4, Calmato 40, Albatros thermal2m, Albatros EP, Hawk EP, Nexstar46, Tutor Tr. Spitfire 60
    OS55ax, Magnum91,SK50

dernek derken bir yeriniz falan mı var ben size nasıl ulaşabilirm konyaya gelince?

face de meshavk , İsmet hocayla tanıştırırım sizi benim telefonumuda veriyorum size
    OS55ax, Magnum91,SK50

Alıntı DemonStyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dernek derken bir yeriniz falan mı var ben size nasıl ulaşabilirm konyaya gelince?
    Dernek meram Yakada zaten geldiğinizde haberleşiriz.
    OS55ax, Magnum91,SK50

Malatya ekibi adına Konya ekibinin bayramını kutlarım.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malatya ekibi adına Konya ekibinin bayramını kutlarım.
    Teşekkür ederim Metin abi sizlerinde bayramı kutlu olsun Allah hepbirlikte tekrarına kavuştursun
    OS55ax, Magnum91,SK50

Selam arkadaşlar.Ben de bir Konya'lı olarak geç de olsa bu bölümü gördüm.Antalya da ikamet ediyorum ama aranıza kabul edersiniz herhalde
    Uçak ile çekilmese de hava video-fotoğrafı olarak benim de çorbada tuzum bulunsun.Herkese kırımsız uçuşlar.

[QUOTE=hbrcforum;900926]Selam arkadaşlar.Ben de bir Konya'lı olarak geç de olsa bu bölümü gördüm.Antalya da ikamet ediyorum ama aranıza kabul edersiniz herhalde
    Uçak ile çekilmese de hava video-fotoğrafı olarak benim de çorbada tuzum bulunsun.Herkese kırımsız uçuşlar.

Mustafa bey hoşgeldiniz memnum oldum Bu arada iyi bayramlar .
    OS55ax, Magnum91,SK50

Eklenti 89024
    Spitfire toplanıyor sadece retract servosu bekliyorum. Kanopiyi bile yerleştirdim

Eklenti 89025

Eklenti 89026

Eklenti 89027
    Konu RCpulse tarafından (04-09-2011 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.
    OS55ax, Magnum91,SK50

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    konya ekibinin bayramını kutluyorum.
    kayseri den kutluğ sınmaz
    FUTABA T8FG
    Calmato 60 EP"YURDAGÜL"
    KATANA V2 MAGNUM 61"ARCA BATUĞ"
    LAMYAK 46" ELİF GÜLCE"
    FUNTANA 125 DLE 30"AİLEM"

Alıntı yurdakut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konya ekibinin bayramını kutluyorum.
    kayseri den kutluğ sınmaz
    Selamlar Kutluğ bey
    Gecikmeli olarak Teşşekkürler mesaili işlerim yüzünden hobimle ilgilenemedim uzun süredir .
    OS55ax, Magnum91,SK50

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    kayseri ekibi olarak iyi yıllar diliyoruz...
    FUTABA T8FG
    Calmato 60 EP"YURDAGÜL"
    KATANA V2 MAGNUM 61"ARCA BATUĞ"
    LAMYAK 46" ELİF GÜLCE"
    FUNTANA 125 DLE 30"AİLEM"

İyi seneler efendim , yeni yılda , sağlık , mutluluk başarı ve kırımsız zevkli uçuşlar diliyorum.
    OS55ax, Magnum91,SK50

Mehmet abi sanirim Konya'da bu hobiyle ugrasan, bu forumda uyeligi olan kisi sayisi az

2 hafta once dernege ugradim, sanirim tanistigimiz hocamin ismi Ahmet'ti. Sanirim mart gibi babama dernege uye olmasıni rica edecegim. Benim yasim uye olmak icin yetersizmis.
    Gerçekten iyi olsaydı, iyi mi diye düşünmezdin.

Talha sıkıntı yok, bende yalnız başladım bu hobiye gördüğüm dokunduğum ilk model uçak kendi topladığım modeldi. Zamanla çoğalırız. Bende çoğunlukla yalnız uçanlardanım, iş icabı zaman sıkıntısı olmasa düzenli olarak uçuş yapardık, ama benim cumartesim pazarım belli değil .
    OS55ax, Magnum91,SK50

Mehmet abi 3-4 hadtadir atölyede çalışıyorum. Jaguar 180 yapiyorum. Ismet hocamla kulağını çınlattık biraz. Sen uğrayamıyorsun sanırım ?
    Gerçekten iyi olsaydı, iyi mi diye düşünmezdin.

selam bende Konyadayım derneğin tam olarak adresini alabilirmiyim ?
    harder and harder RobotiC

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)