Bu parkurda sürmek nasıl olurdu?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 7
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Burası Polonezköyde bir bisiklet parkuru.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Nereden Nereden
    İSTANBUL-B.EVLER
    Yaş Yaş
    33
    offf diyorumm !!!!
    REVO 3.3 NİTRO [VAHŞİ SEVGİLİM]

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...t=polonezk%F6y

merhaba fatih nasılsın

üsteki linkte nasıl oduğu hakkında bir bilgi sahibi olabilirsin sanıyorum
    bir ara hemen hemen her hafta bu pisti ziyaret ediyoruk pist rc araçlar için kırıma oldukça müsait olmakla birlikte çok zevkli bir pist sayılır enson gittiğimizde zemin oldukça taşlanmıştı iyi bir elden geçirmek gerekir
    Konu börteçine52 tarafından (29-09-2011 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.
    BÖRTEÇİNE ®©

parkurun fotoğrafları yenimi ? scott formalı kişi benim arkadaş bu bmx parkuru çok taşlı. kırım yaşatabilir, tabi şuan temizlendimi bilmiyorum. 4 ay önce büyük taşlar vardı.

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Oncelikle belirteyim, ben en son boyle bir konuya yazdigimda grup arkadaslarina destek cikanlar tarafindan forumda istenmeyen adam ilan edilmistim.. (her ne kadar hakli olsamda.)

Bu yer Rc icin yapilmis bir yer degil... Bunun icin pistlerimiz mevcut ozelliklede Istanbulda.. Bunun yerine pistlerimize gidsek bence hobby icin cok daha yararli olur.. (dusuncesindeyim)

Alıntı msenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle belirteyim, ben en son boyle bir konuya yazdigimda grup arkadaslarina destek cikanlar tarafindan forumda istenmeyen adam ilan edilmistim.. (her ne kadar hakli olsamda.)

Bu yer Rc icin yapilmis bir yer degil... Bunun icin pistlerimiz mevcut ozelliklede Istanbulda.. Bunun yerine pistlerimize gidsek bence hobby icin cok daha yararli olur.. (dusuncesindeyim)
    Forumda muteahitlik modası var. Vay şurada boş arsa , burada fitbol sahası, karting pisti en komiği ise pazar yeri . Ama kaçtane pist ücretsiz olduğu halde bakımsızlıktan kapandı. Yenileri de yapıldı. Onlar da aynı. Malesef bizde klup mantığı daha gelişmemiş. İnsanlar masraf olarak görüyor. Halbuki klube verdiğin para sana dönüyor.
    Ben dubaideyim buranın yolları, parkalrı malum. RC meraklısı da çok. Ama klup harici kimseyi göremezsiniz ortalıkta.

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı msenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bahsi geçen park Eskişehir' deydi sanırım abi hatırlıyorum o konuyu diyecek sözüm yok

Olacakları kafamda simule ettim gibi
    1-) Buraya ilk önce ufak offroad elektrikli araçlar gelir insanların ilgi odağı olur ve modelciler bu durumdan memnun olurlar.
    2-) Sonraki buluşmada nitrolu 1/8 offroad araçlar getirirler daha fazla insanın ilgi odağı olurlar.
    3-) Sonraki buluşmada 2 tane 1/5 araç getirirler tozu dumana kattıktan sonra apar topar parktan kovulurlar...
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)