Malum yaz geliyor artık outdoor takılmanın zamanı gelmekte. Anadolu Yakasında Cumhuriyet köyü ziyaret etmenizi tavsiye edirim kocaman bir nehir süper bir doğa. Aynı zamanda off road araçlar içinde güzel zeminler mevcut. Hava araçlarına da ultra müsait elektrik teli yok ağaçsz bölge bol.
Bir kaç resim paylaşayım fikir olsun. ( Aracıma kavuştuğumda bizzat gidicem ozaman kendi fotoğraflarımı paylaşırım.










Ve birde benim memleketim Çambaşı yaylası var Ordu ilinde yazın yıllık iznimde gidip bi rally parkuru yapacağım 1 günümü alır geriye kalan 6 gün tadını çıkaracağım. (Kopamazsam işi bırakmayı düşünüyorum => )

heryer bomboş dağ tepe toprak gelmek isteyen olursa beklerim. Tüm araçlara uygun zemin bulunur. Drift için bile süper yerler var.

buyrun resimler









Resimler eklenecektir