2011 HobbyRC Off Road Türkiye Þampiyonasý

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayýsý : 1998
  •  » Bu konuyu 1 kullanýcý görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayý Paylaþýn :   Paylaþ

Toplam 1998 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 100 Sayfadan BirinciBirinci 1234561853 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alaný
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaþ Yaþ
    25
    Alýntý Alain Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Haklýsýn Selim baslamak lazým , sýfýr degilsin kendini kucumseme , haftasonu gelsene sende hava guze kalabalýk olacagýz eglenýrýz yine
    Þampiyona bitti arabayý temizledim, bakýmýný yaptým, parçalarý yaðladým, kapattým hala duruyor öyle sonrasýnda kumanda almadým elime ben napiyim :/ Yarýþtan önceki Cumartesi biraz antrenmanla pasýmý atarým o yeter
    Mugen Mbx5-T Prospec & RB WS7 LG2
    Mugen Mbx5-R Brushless
    Ýlkay Erkýlýnçoðlu - ÝZMÝR TEAM

Haklýsýn Selim baslamak lazým , sýfýr degilsin kendini kucumseme , haftasonu gelsene sende hava guze kalabalýk olacagýz eglenýrýz yine
    abi araç daðýlmýþ durumda komple söktüm aracý. ve biliyorsun bende lastik yok. kayhan abi lastik sipariþi verdi. onlarý bekleyeceðim. aracýmýn eksiklerini toplamaya baþladým bir tek pil kaldý o da galiba turnigy 40c pil olacak. buhün biraz hesap yaptým. nano-techleri uyduramýyorum. esc ve motor seti 520 gram geliyor bende turnigy veya zippy 40c alacaðým 4s pil 580 gram kadar geliyor. yani kýsacasý piste anca seyretmeye gelebilirim.
    Haklýsýn Ýlkay , öyle olalým barii, yanlýz gecen sene ben cok marsal oldum feleðim þaþtý yaa
    Alain abi geçen sene sýrf yakýndan görmek için gönüllü marshallýk yapmýþtým.

Bende bir fikirvermek istiyorum tabi buna bütün arkadaþlarýn karar vermesi lazým. mesela yarýþa girecek pilotlar için ayrý bir yer açýlýp burada sadece pilotlarýn araçlarýný tanýtacaðý bir yer olsa. yorum falan deðil de hem makale tarzý hemde ben açýkçasý rakiplerimin neler yaptýðýný çok merak ediyorum. yarýþa girecek olan açsýn konusunu aracýný tanýtsýn ne tür sistemler kullandýðýný yazsýn mesela. Nasýl fikir???
    tek baþýna zevk vermiyor arkadaþ...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Feb 2009
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaþ Yaþ
    25
    Alýntý atmaca53 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    abi araç daðýlmýþ durumda komple söktüm aracý. ve biliyorsun bende lastik yok. kayhan abi lastik sipariþi verdi. onlarý bekleyeceðim. aracýmýn eksiklerini toplamaya baþladým bir tek pil kaldý o da galiba turnigy 40c pil olacak. buhün biraz hesap yaptým. nano-techleri uyduramýyorum. esc ve motor seti 520 gram geliyor bende turnigy veya zippy 40c alacaðým 4s pil 580 gram kadar geliyor. yani kýsacasý piste anca seyretmeye gelebilirim.

Alain abi geçen sene sýrf yakýndan görmek için gönüllü marshallýk yapmýþtým.

Bende bir fikirvermek istiyorum tabi buna bütün arkadaþlarýn karar vermesi lazým. mesela yarýþa girecek pilotlar için ayrý bir yer açýlýp burada sadece pilotlarýn araçlarýný tanýtacaðý bir yer olsa. yorum falan deðil de hem makale tarzý hemde ben açýkçasý rakiplerimin neler yaptýðýný çok merak ediyorum. yarýþa girecek olan açsýn konusunu aracýný tanýtsýn ne tür sistemler kullandýðýný yazsýn mesela. Nasýl fikir???
    Geçen sene ilk etaba yaklaþýk 80 kiþi bitmiþti bu tanýtma süresini düþünürsek 1 günü geçer yarýþ lafta kalmýþ olur diye düþünüyorum. Zaten ayak üstü orda dolanýrken yarýþ aralarýnda yarýþ öncesinde erken gelenler falan olduðunda bunlar konusuluyor güncel haberler bilgiler paylaþýlýyor. Böyle yaparsan isteðini karþýlamýþ olursun kolaylýkla diye düþünüyorum.
    Mugen Mbx5-T Prospec & RB WS7 LG2
    Mugen Mbx5-R Brushless
    Ýlkay Erkýlýnçoðlu - ÝZMÝR TEAM

yok ilkay ben yarýþ anýnda deðil forumda olsun istiyorum. mesela 2011 yarýþlarý diye bir baþlýk altýnda pilotlar ve araçlarý diye bir konu açýlabilir. her kategori altýnda araçlar sergilenir...

bende varým hpi vorza flux
    RAKÝPLERÝMÝN DURDUÐU YERDE BEN TAM GAZ GEÇERÝM

Merhaba;

Bu sene ilk defa ben de katýlacaðým. Arkadaþlarýn aksine, hiç bir iddiam yok. Yer kaldýysa sondan birinciliðe de razýyým.

Celaliye'deki Ýstanbul Park hakkýnda biraz bilgi verebilir misiniz (bilen arkadaþlar da yazabilir)? Teþekkürler...
    HRC 2011 EP Truggy ÝKÝNCÝSÝ
    HRC 2011 GP Buggy ÜÇÜNCÜSÜ

Feb 2009
    Nereden Nereden
    ÝSTANBUL
    Yaþ Yaþ
    18
    Alýntý nlbrkkrtl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba;

Bu sene ilk defa ben de katýlacaðým. Arkadaþlarýn aksine, hiç bir iddiam yok. Yer kaldýysa sondan birinciliðe de razýyým.

Celaliye'deki Ýstanbul Park hakkýnda biraz bilgi verebilir misiniz (bilen arkadaþlar da yazabilir)? Teþekkürler...
    benim bir bilgim yok ama pistin internet sitesinde çizimler mevcut
    Team Losi 8IGHT-T 2.0 race roller
    Team Losi 8IGHT-E 2.0 EU
    Traxxas revo platinum edition
    Spektrum DX3R PRO

Hehe muhabbet baþladý desenize
    Hele de þu Anýl'la Mustafa ya hastayým, daha elindeki araclarý bile denemdiler, bu sene ilk defa Truggy Buggy goruyorlar daha simdiden Truggy Buggy 1. liðine yerleþmiþler .....
    Eee alain biliyosun klavyede 1 tusuna basmak kolay iddali arkadaslari hafta sonu snappy'e bekleriz.

geçen gün snapy pistinde düzenleme yapýyorlardý. snapyi gördük biliyoruz ama celaliyeyi hiç görmesik acaba yakýn olan bir arkadaþ resim veya bir video ekleyebilir mi? yanlýþ bilmiyorsam fatih taraflarýndan bir otobüs direk önünden geçiyordu. yani baya uzak...

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaþ Yaþ
    19
    tam olarak anlamadýðým birþey var nitro buggy ve truggy ayný anda mý koþucak ?

herkese yeni sezon hayýrlý olsun
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...-%29-DriftKing

EFSANE DOÐUYOR....

Yýldýz Teknik Üniversitesi.....

Feb 2009
    Nereden Nereden
    ÝSTANBUL
    Yaþ Yaþ
    18
    Alýntý ikarus78 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Eee alain biliyosun klavyede 1 tusuna basmak kolay iddali arkadaslari hafta sonu snappy'e bekleriz.
    merak etmeyin yakýnda bizi sýk sýk göreceksiniz
    Team Losi 8IGHT-T 2.0 race roller
    Team Losi 8IGHT-E 2.0 EU
    Traxxas revo platinum edition
    Spektrum DX3R PRO

Alýntý 1/10 batuhan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    tam olarak anlamadýðým birþey var nitro buggy ve truggy ayný anda mý koþucak ?

herkese yeni sezon hayýrlý olsun
    ..sence?

May 2006
    Nereden Nereden
    Sivas/Ýst
    Yaþ Yaþ
    18
    Alýntý marcoscimbom Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ..sence?
    bence olmaz öle biþey
    Team Associated Rc8t 'XZ-B' Race Edition coming soon.

--Eurgle 2.4Ghz 3Ch Digital Kumanda PM.

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaþ Yaþ
    19
    ben ce de olmamasý gerekir ama bilmiom

EFSANE DOÐUYOR....

batuhan gene ayný araçlamý yarýþýcan

Herkese hayýrlý olsun. çok güzel bir sezon olucak inþallah

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaþ Yaþ
    19
    Alýntý reallegend_rc Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

yok ya ben bu sene ygs ve lys den dolayý yarýþmýcam ama yarýþlarý takip edicem

EFSANE DOÐUYOR....

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaþ Yaþ
    19
    Alýntý reallegend_rc Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

ama yarýþsaydým ayný araç olucaktý

EFSANE DOÐUYOR....

Sep 2005
    Nereden Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ Yaþ
    37
    Her sene oldugu gibi Truggy ve buggy ayrý kategorilerdedir.

Sorularý cevaplamaya çalýþayým ;

- Short Course için bir kategori açmadýk, zaten yeterince yoðun ve bizler adýna sýkýþýk bir program oldu. Bunda, bu seneki sýnavlarýn ve takvimdeki dolu tarihlerin büyük önemi oldu. Gönül ister ki her kategoride yarýþlar olsun herkes mutlu olsun, ancak; bu sene sýnýrlarýmýzý zorlayarak þansýmýzý 1/5 sýnýfýndan yana kullandýk. Ýnþallah hep beraber alnýmýzýn akýyla güzel bir sezon çýkartýrýz.

- Ýlk postta verdiðim sýranýn hiçbir önemi yok. Sýralamalar, hangi tarihte neler olacaðýný ayrýca duyurucaz

- 1/5 sýnýfýnda 2WD - 4WD ayrýmýndan bahsetmiþ bir arkadaþýmýz, ilk madde de dediðim gibi çok ama çok yoðun bir program olacak, bir ayrýþtýrma bu sene için mümkün görünmüyor. Ayrýca; dediðimiz gibi bu sene deneme amaçlý bu kategoriyi dahil ettik, yani geçen senenin elektriklisi gibi düþünebilirsiniz. Bu sene ki tabloya göre bir sonra ki sene yarýþlar daha geliþerek devam edecektir.

Sevgiler

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanýcýlar

Bu konuyu 1 kullanýcý görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)