Marmaris' RC Club

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 102
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Arkadaşlar marmarisde yenim ve burda Rc arkadaşlar varmı merak ediyorum acaba bir gün ayarlasak söyle bir pazar buluşşak tanışsak bir pist bir alan bulup orda doya doya RC'lerimizi sürsek muhabbet etsek.. bazılarımız uçaklarını heli'lerini kullansa digerlerimiz kara'da eglenceye devam etse nasıl olur ??

Anlaşılan klübü boşa açmısız ya marmarisde kimse RC ile ilgilenmiyor yada forum'da takılan pek yok

Birileri vardır da görmemiş olabilirler, biraz sabır

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Nereden Nereden
    muğla\marmaris
    Yaş Yaş
    30
    Slm Hoşgeldin !!!
    Bende rc yelkenli,power boat uçak ve arabalar var. Çok uzun yıllardır bu hobinin içindeyim 2006-2007 yılları bu hobinin en yogun oldugu yıllardı, bir çok kişi hevesle aldı modellerini ancak pekde uzun soluklu olmadı . azda olsa hala ferdi olarak bu hobbyle ugrasan arkadaslar var lakin mart ayından sonra turizmle ugrasan kımseyı bulamazsın(ben dahil) Arabalarım için migros otoparkta takılıyorum ancak hemen polis geliyor bende belediye araç parkına gidip orada kullanıyorum

Him.. sanırım Marmaris tarafında bu hobi ile ilgilenen pek kimse yok halit abi gibi forumdaki hikamet adresi marmaris olanlara mesaj gonderdim ama sadece halit abiden cevap alabildim neyse halitabicim ozaman özel'den msn adresini yazarsan daha detaylı konuşuruz.

merhaba halıtın soyledıgı gıbı marmarısde fazla ugrasan bulamassın bende arabamı bır kenera koydum duruyor cogunluk olursa takılırız sankı senınle tanıstım gıbı gelıyor sen marmarıstemısın http://www.facebook.com/?ref=home#!/ burdan ulasabılırısın konusuruz

gökhan tunçkılıç 2 tane cıkar mavi olanı secersen kabul ederım dıgerı de benım fakt acamıyorum

4 ay marmaris içmelerde kalıyorum o sıralar rc modellerimle vakit harcıyorum 40 derece sıcakta Diğer zamanlar ankara'da dağ taş dere tepe'de rc'lerle haşırneşiriz....
    İçmeler mekanında çok rc araç kullandım ama kimsede olmayınca eve dönüş yaptık.
    Bravo Severlerin Sıradışı Platformu
    fiatbravotr.com
    Dark Impact DF-03
    Bmw 320 TT-01D
    Bullet ST 3.0

Ben daha önce Muğla Yatağanda hikamet etmekteydim oradada hiç kimse bu hobi ile ilgilenmeyi bırakın adını bile bilmiyordu Marmaris'e taşınınca biraz sevinmiştim hiç yoktan 3 5 kişi vardır diye ama gene hayal oldu anlaşılan burdada Solo takılıcaz

Ya anlaşılan biz bu yaz bir etkinlik yapamadan kış gelicek gookhan bu arada verdigin link Facebook anasayfasına yonlendiriyor bu arada banada www.facebook.com/Deagles48 dan ulaşabilirsiniz

Bende kimse yok sanıyodum Marmariste bu işle uğraşan Meğer yalnız değilmişim Ama galiba siz karada takılıyorsunuz
    Ben yelkenli kullanıyorum şahsen ..

Yok arkadaşlar bizden bi şey olmaz

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    34
    ah marmaris ah 3 sefer tatil için gitmiştim seneyede inşaallah oradayım(içmeler-turunç) .rc severlere selamlar...
    KÜRŞAD KARABAĞ ))))))) NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..........

Nov 2010
    Nereden Nereden
    muğla
    Yaş Yaş
    36
    Ben Muğla Dalyandayım buradada bir Allahın kulu yok bu işle ilgilenen. Yalnız da çok zevkli olmuyor. Marmaris te bir grup olsa hafta sonları çıkar gelirdim.

Hobbywing EZRUN 60A-SL Brushless ESC + 8.5T 4000KV Motor + Pro-card Combo

Alıntı boritz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Muğla Dalyandayım buradada bir Allahın kulu yok bu işle ilgilenen. Yalnız da çok zevkli olmuyor. Marmaris te bir grup olsa hafta sonları çıkar gelirdim.
    Malesef hocam dedigin gibi tek başına hiç zevkli olmuyor bende 1senedir kullanmıyorum bu yüzden ama istersen bi hafta sonu gelip 2kişi takılabiliriz

Jun 2005
    Nereden Nereden
    İzmir-Marmaris
    haftaya tekrar marmarise dönüyorum...üni için izmirdeydim.Marmariste rc konusunda pek fazla kişi yok.Sende rc olarak neler var
    1/5 Mcd Proline 4x4 - 26cc - Classic Ep Trainer - Katana 46'' - Spektrum Dx6i - KoPropo Ex5-Ur

Robbe Odin

Savage XL'im var birde ev içinde kulladıgım mini bir helim var

Jun 2005
    Nereden Nereden
    İzmir-Marmaris
    izmirden parça falan isterseniz yardımcı olurum her türlü..Halit abi tanır beni...Bende bugün MCD yi teslim aldım..rodajı da yarına bıraktım bu gün birbirimize bakıyoruz sadece
    DSC_0757.jpg
    DSC_0758.jpg
    DSC_0761.jpg
    DSC_0752.jpg
    Konu orbay tarafından (09-08-2011 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.
    1/5 Mcd Proline 4x4 - 26cc - Classic Ep Trainer - Katana 46'' - Spektrum Dx6i - KoPropo Ex5-Ur

Robbe Odin

Jan 2007
    Nereden Nereden
    muğla\marmaris
    Yaş Yaş
    30
    [Bende bugün MCD yi teslim aldım..rodajı da yarına bıraktım bu gün birbirimize bakıyoruz sadece
    Eklenti 87604
    Eklenti 87605
    Eklenti 87606
    Eklenti 87607[/QUOTE

Orbaycım hayırlı olsun Yoksa bi ara popiler olan mcd Marmarisde yenidenmi canlanıyor????
    Motor ne koydun?

Jun 2005
    Nereden Nereden
    İzmir-Marmaris
    Cy26cc motor var...sanayide de bi egzost yaptık mı tamam dır bu iş (Kestane Egzost)

Robbe Odin

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)