Süleyman Demirel Üniversitesi Bahar Þenlikleri
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayýsý : 108
- » Bu konuyu 1 kullanýcý görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 108 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 108 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alaný
-
17-05-2011 15:03 #101
-
17-05-2011 15:08 #102
-
17-05-2011 15:13 #103
-
17-05-2011 15:15 #104
-
18-05-2011 00:47 #105
Ellerine saðlýk Muzaffer resimler çok güzel olmuþ
Pist alanýn ilk durumundan son haline çok güzel çalýþma olumuþ..
1.5 saatlik mesafede bulunan Antalya' dan beklediðimiz katýlým olmasa da ... Güzel ve eðlenceli geçti.
Pist yapýmýnda emeði geçen etkinlikle ilgilenen herkese çok teþekkürler.Hyper 7 TQ Sport EP conversiyon - Mamba monster combo - Sanwa mx3-FG (SATILIK)
Tamiya TRF 415 msx, novak gtb,team orion 3.5t,b3
Tamiya ta05 ezrun 9t combo
Tamiya tt01 Full carbon mod
-
18-05-2011 01:55 #106
Eray tam hatýrlamamakla birlikte pist için sanýrým 1 haftadan fazla uðraþtýk ve aðýrlýklý olarak 4 kiþi çalýþtýk hatta siz benden de fazla çalýþtýnýz. Çalýþan arkadaþlarýmýzdan 2 sinin aracý olmamasýna raðmen bile iþlerini güçlerini o süre boyunca býrakýp pistte çalýþtý. Abilerimizde saðolsunlar izin aldýkça, aralarda, mesai çýkýþlarýnda ve haftasonlarý geldiler. Bu kadar uðraþmamýzdaki tek gaye Isparta ve komþu illeri þenliklerimizde düzenlediðimiz organizasyon vesilesiyle bir araya toplamak, tanýþmak ve buluþmalarýmýzý kalýcý hale getirip tek çatý altýnda toplanmamýzý saðlamaktý. Son ana kadar gelicez demelerine raðmen Eray' ýnda dediði gibi Antalya' dan beklediðimiz katýlýmý göremememiz, yolun baþýndayken verilen sözlerin tutulmamasý hiç iyi olmadý. Bu vakitten sonra Antalya bizi çaðýrýrsa hiç kimsede gitme hevesinin olacaðýný düþünmüyoruz, bizim organizasyonumuzda bizim yanýmýzda olmayanlarýn, günü geldiðinde de onlarýn yanýnda olmak hiç kimsenin mantýðýna sýðan bir davranýþ deðildir, gerçi Antalya' ya sitem ediyoruz fakat kendimizden bile gelmeyenler vardý ya neyse...
Dediðin gibi genede ne kadar eðlenceli geçtiðinin kanýtý çekilen resimlerdir diyorum
-
18-05-2011 02:08 #107
Eray ve muzaffer kardeþlerim gercekten bu pistin yapýmýnda ikinizle beraber Emre ve Emrah baskanda dahil olmak üzere emekleriniz çok büyük..Özellikle Isparta bölgesi sizin sayenizde böyle bir piste sahip oldu dilerim ki geride kalacak olan arkadaslar bunun kýymetini bilir ve sdü rc olarak ilk defa yapýlan bu etkinligin devamý gelir.Ben kendi adýma özel sorunlardan ve bu aralar yogun gecen iþ görüþmelerimden dolayý cok fazla katýlým saglayamadým o yüzden hakkýnýzý helal edin..Ama bir nebze katkýmda olduysa ne mutlu bana
mümkün oldugu kadar henüz pisti bilmeyen arkadaslarýn katýlýmýný saglamaya çalýþýyorum ama herkes kendi havasýnda takýlýyor..Ben kendim adýna böyle bir organizasyona öncülük etmeniz ve hergün durmadan verdiginiz emekleriniz için çok tesekkür ederim...
TraxXas E-rEvo BrusHlEs-CAstle Mamba monSter 2200 kv
TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
Turnigy 2cell 7.4 volt 5000 mah 40c lipo]
-
25-05-2011 16:18 #108
arkadaþlar merhabalar;
Antalya grubu olarak katýlamadýðýmýz için çok üzgünüm.Fakat murat beye ben kendi durumumu açýklamýþtým.Bu nedenle sizlerde çok iyi biliyorsunuzki baþý çekecek insan olmayýnca malesef bizde katýlým saðlayamadýk.Þahsen ben o tarihte þehir dýþýndaydým.Antalyada geriye kalan arkadaþlarýn aðýrlýðý üniversite öðrencisi ve çoðu dýþ illerde öðrenci.Fakat bu birbirimize destek olamyacaðýmýz anlamýna gelmemeli.Recep Akþit olarak Antalya grubunun ileriki dönemlerde organizasyonlarýnýza katýlacaðýný belirteyim.Ayrýca bu vesile ilede Antalya da yapýlacak olan etkinliðimize civar illerdeki arkadaþlarýmýzý bekleriz.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanýcýlar
Bu konuyu 1 kullanýcý görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)