24 Nisan Büyük Isparta Buluşması

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 32
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Bugün gerçekleştirdiğimiz büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür eder, buluşmalarımızın daim olmasını dilerim. Elinde resim ve video olanlar bu başlık altına eklerse muhteşem olur Çok güzel bir gün geçirdik...

Feb 2010
    Nereden Nereden
    Kuşadası/Isparta
    Yaş Yaş
    23
    İlk resimler benden gelsin

Emeği geçen herkese teşekkürler, çok güzel bir gündü

Hyper 7 TQ Sport EP conversiyon - Mamba monster combo - Sanwa mx3-FG (SATILIK)
    Tamiya TRF 415 msx, novak gtb,team orion 3.5t,b3
    Tamiya ta05 ezrun 9t combo
    Tamiya tt01 Full carbon mod

Vay vay Ispartalarda neyler varmış her sey guzel gözüküyor
    ... MCD RACE RUNNER RR V4 COMP ...

Feb 2010
    Nereden Nereden
    Kuşadası/Isparta
    Yaş Yaş
    23
    Aslında daha da fazlası var, birlik olmakta zorluk çekiyorduk, artık buluşmalarımız daha da kabalık olur inşallah

Feb 2008
    Nereden Nereden
    burdur
    Yaş Yaş
    33
    bütün haftanın stresini attık.p.tesiye hazırız.güzel bi gün oldu.farklı mekanlarda,daha da fazla katılımla buluşmaların sürmesi dileğiyle..
    emrah ta fullhd videolar var.bugün yarın atacak bakalım.
    Konu alp15 tarafından (24-04-2011 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
    Engin ALP

Sep 2010
    Nereden Nereden
    ısparta
    Yaş Yaş
    16
    Çok güzel bi gündü . Trexler muhteşemdi Böyle güzel bi gün geçirdiğimiz için herkeze teşekkürler ..

Apr 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı alp15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün haftanın stresini attık.p.tesiye hazırız.güzel bi gün oldu.farklı mekanlarda,daha da fazla katılımla buluşmaların sürmesi dileğiyle..
    emrah ta fullhd videolar var.bugün yarın atacak bakalım.
    evet gercekten çok güzel bir gündü emeği gecen herkese bende cok tesekkür ederim..kalabalık oldugu için çok güzel oldu devamı olur insallah..bendeki videoları ve resimleri biraz düzenleyip ekleyecegim ve sizinle paylasacagım..ama sadece engin in bajanın resimleri hariç
    tekrar tesekkürler
    TraxXas E-rEvo BrusHlEs-CAstle Mamba monSter 2200 kv
    TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
    SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
    Turnigy 2cell 7.4 volt 5000 mah 40c lipo
    ]

Feb 2008
    Nereden Nereden
    burdur
    Yaş Yaş
    33
    noldu benim baja taş mı attı sana?söyle çekeyim kulağını
    Engin ALP

Mar 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı alp15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noldu benim baja taş mı attı sana?söyle çekeyim kulağını
    onu bilmem ama bana taş attı valla tam kulağımdan vuruldum
    TEAM LOSI 8IGHT- T 2.0 TRUGGY +TEKNO RC V4 BRUSHLESS CONV + MMM 2200 Kv
    OFNA JAMMIN X1-CR BUGGY - losi 454
    MUGEN MBX6 ECO
    SPEKTRUM DX3S+SR3300T+SR300 X 3

Feb 2008
    Nereden Nereden
    burdur
    Yaş Yaş
    33
    kestim cezasını.bir hafta trafikten men..

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Ahh flywhell ahh... Dün akşam aracı parçaladım tek tek temizledim, ayrıca flywheeli nasıl sökülür ona baktım. Ortadaki somunu sökmeye çalıştım ama başarısız oldum. Onu sökebilirsem kenarlardaki civata yerlerine civataları yollayıp iyice sıkınca kendisini dışarı ittiriyor sanırım yanlış mı düşünüyorum ?

Feb 2008
    Nereden Nereden
    burdur
    Yaş Yaş
    33
    aynen.ortadaki somun için lokma takımı iyi olur.
    Engin ALP

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Lokma takimim var Engin abi fakat pistonu nasıl sabitlerim buji yuvasından bir vidayı yatay koyarak sıkıştırırsam pistona yada gömleğe zarar vermez mi dün anlattın abi ama olayın saskinligiyla unuttum flywheel siparişini verdim ama gumruk konusunda yeni çıkan kurallar moralimi bozdu(2ayda 1 kere, yılda 5 kere verilen izin) gümrüğe takılırsa gumruk müşavirinin beyanname çıkarması gerekiyormuş hiç anlamam bu konuları bu ay bir alışveriş yapmıştım yurt disından bu flywheel iki oldu bakalım ne olacak...

Feb 2008
    Nereden Nereden
    burdur
    Yaş Yaş
    33
    bujiyi söküp oraya bir civata sokman gerekiyor.tabi civatanın yivleri bujinikilerle aynı olmalı,boyu ise önemli değil.
    plan b:buji deliğinden içeri kalınca bir ip sarkıtıyosun(bot bağcığı olabilir,ucundaki sert plastik kısmı kes).temiz olmasına dikkat et.ip içeride piston ile silindir arasında boşluğu doldurup sistemi sabitleyecek.sende istediğin gibi çalışacaksın.iplikten mamul olduğu için metallere zarar vermeyecek.
    y.içinde bulamadın sanırım flywheli.
    Engin ALP

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    İp olayı çok mantıklı abi. Yurt içinde flywheeli nerede bulabilirimki sanayide varmıdır? Peki abi bu gümrük olayı için ne düşünüyorsun bizide vururmu

Feb 2010
    Nereden Nereden
    Kuşadası/Isparta
    Yaş Yaş
    23
    Muzaffer 250TL lik giyim siparişim gelecek benim bikaç gün içerisinde bu ay 450-500 TL oldu yurtdışı harcamam hiç sıkıntıda olmadı...

O kadar büyük bşy değildir flywhell adresine kadar gelir... Ne kadar ki fiyatı?

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    35 dolar + kargo Daha takip numarası verilmedi ama büyük ihtimal yarın takip numaram verilir ertesi gün de Türkiye' ye kargolanarak bir sonraki hafta elimde olur diye düşünüyorum. Aklımı karıştıran bir nokta daha var kargo olayında ürünün fiyatınamı bakıyorlar yoksa ağırlığınamı bakıyorlar. Eray senin gümrüğe takılmadan eline ulaşan kargon tahmini en fazla kaç kg olmuştur.
    Diyelim bu yeni çıkan bu şey ciddi anlamda uygulanmaya başlandı... gümrüğe takıldığında %20 gümrük ücreti verip ürünü alabiliyormuyuz yoksa ürünü almak için tam olarak neler gerekiyor? Sonuçta biz protein tozu, gıda maddesi yada kumanda falan getirtmiyoruz adamlar kutuyu açtıklarında huylanıp sorun çıkartacak ürünler getirtmediğimiz için bizim sipariş verdiğimiz parçaların sorun yaratacağını düşünmüyorum ama insan acaba demeden de duramıyor?

Feb 2010
    Nereden Nereden
    Kuşadası/Isparta
    Yaş Yaş
    23
    Ya Muzaffer 35$ dan bşy olmaz, adresine gelir. Yeni girdim eve haber kağıdı bırakmışlar. Hem kargo takibim var diyosun, bana takipsiz geliyor tüm kargolar hiç sorunda yaşamadım... 2 tane ayakkabı aldım. Koskoca kutular. 800er gram dan 2kg civarı. Hadi olmadı sana gıcık kaptılar desen de eline gelmeme gibi bi lüxü yok.. Verirsin eline faturanın %20 bedelini yüzüne çarpar alırsın merak etme.

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Gümrükle ilgili bir konuda %20 yi verip kurtulamazsın gümrük müşavirinin beyanname doldurup senin adına ürünü çekmesi gerekiyor falan demişlerdi Kafam allak bullak moral sıfır....

Apr 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı Nobran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gümrükle ilgili bir konuda %20 yi verip kurtulamazsın gümrük müşavirinin beyanname doldurup senin adına ürünü çekmesi gerekiyor falan demişlerdi Kafam allak bullak moral sıfır....
    Muzaffercim için rahat olsun..bir sıkıntı çıkmaz senin parça gümrükte sıkıntı verecek birsey degil..hem meblağı düşük ,hemde agırlıgı...Çok olsa % 20 diyebilirler ama onunda olacagını zannetmiyorum..gecenlerde bir arkadasım yurtdısından 4 adet lastik siparişi vermiş aracını komple modlamak için.Gümrük müdürü neden lastik 1 adet almıyorsunuz diye arkadasa söylenmiş.. mesela benimde en sonki siparişim 150 dolar civarlarındaydı ben %20 vererek halletmiştim...beyanname falan verilmedi yani... İÇin rahat ve gönlün huzurlu bir şekilde gelecek olan parcayı bekle..
    TraxXas E-rEvo BrusHlEs-CAstle Mamba monSter 2200 kv
    TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
    SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
    Turnigy 2cell 7.4 volt 5000 mah 40c lipo
    ]

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)