24 Nisan Büyük Isparta Buluşması

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 32
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 32 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı eraxes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muzaffer 250TL lik giyim siparişim gelecek benim bikaç gün içerisinde bu ay 450-500 TL oldu yurtdışı harcamam hiç sıkıntıda olmadı...

O kadar büyük bşy değildir flywhell adresine kadar gelir... Ne kadar ki fiyatı?
    Eraycım ben en sonki siparişlerimi alırken ptt de tanıdık abim vardı, giysi ve hediyelik eşya gibi ürünlerde pek sıkıntı olmadıgını ama bunlar hobby ürünü ve özel zevk oldugu için gümrük vergisi alabiliyorlar..YAni yinede vergisini alıp almamak gümrük müdürünün insiyatifinde..150 euro nun altında aslında alma hakları yok,hakkını yasal yollarla ararsın belki ama harcadıgın zaman ve masrafları cabası olur..Çünkü sonucta gümrük müdürünün ürünü teslim etmemek gibi bir hakkı da var.Sesizce vergiyi ödeyip almak en mantıklısı..

TraxXas E-rEvo BrusHlEs-CAstle Mamba monSter 2200 kv
    TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
    SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
    Turnigy 2cell 7.4 volt 5000 mah 40c lipo
    ]

Feb 2010
    Nereden Nereden
    Kuşadası/Isparta
    Yaş Yaş
    23
    Abi benim paketleri açmıyorlar bile

İçerde mahalle mahalle ayrılmış bölüm var, nerde olduğunu biliyorum paketimin, ordaki dayıyı bulup kimlik gösteriyorum alıp çıkıyorum paketlerimi

170 paund a kadar alışveriş yapmışlığım oldu, oda 425TL üzerinde yazıyor paketin sorgusuz sualsiz alabiliyorum...

Hobyy ürünü olduğu için olabilir.. 150$ altında alışverişim olsa çingenlik yapar yine vermem %20yi hryere şikayet ederim..

Bu arada bizim video lar noldu Emrah abi?
    Hyper 7 TQ Sport EP conversiyon - Mamba monster combo - Sanwa mx3-FG (SATILIK)
    Tamiya TRF 415 msx, novak gtb,team orion 3.5t,b3
    Tamiya ta05 ezrun 9t combo
    Tamiya tt01 Full carbon mod

Apr 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı eraxes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benim paketleri açmıyorlar bile

İçerde mahalle mahalle ayrılmış bölüm var, nerde olduğunu biliyorum paketimin, ordaki dayıyı bulup kimlik gösteriyorum alıp çıkıyorum paketlerimi

170 paund a kadar alışveriş yapmışlığım oldu, oda 425TL üzerinde yazıyor paketin sorgusuz sualsiz alabiliyorum...

Hobyy ürünü olduğu için olabilir.. 150$ altında alışverişim olsa çingenlik yapar yine vermem %20yi hryere şikayet ederim..

Bu arada bizim video lar noldu Emrah abi?
    sen dayıyla kanki olmussun artık aslında %20 bencede verilmez ama mecburen veriyorsun artık. çalılıktan gitme mantıgı yani
    Videolar yarım saat sonra sitede olur onlarla ugrasıyordum zaten hele bir resim var ki harika, muzafferin arac ile senin aracın takla sahnesi aynı anda
    TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
    SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
    ]

elinize saglık süperolmuşş buluşma

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı rebrezant15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muzaffercim için rahat olsun..bir sıkıntı çıkmaz senin parça gümrükte sıkıntı verecek birsey degil..hem meblağı düşük ,hemde agırlıgı...Çok olsa % 20 diyebilirler ama onunda olacagını zannetmiyorum..gecenlerde bir arkadasım yurtdısından 4 adet lastik siparişi vermiş aracını komple modlamak için.Gümrük müdürü neden lastik 1 adet almıyorsunuz diye arkadasa söylenmiş.. mesela benimde en sonki siparişim 150 dolar civarlarındaydı ben %20 vererek halletmiştim...beyanname falan verilmedi yani... İÇin rahat ve gönlün huzurlu bir şekilde gelecek olan parcayı bekle..
    Bende 2 tane fg mt tekeri almıştım sorun çıkmadı sadece 2.5 lira para aldılar Emrah abi beyanname ve gümrük müşaviri olayı canımı sıkıyor %20 yi vererek ürünü alabileceğimi bilsem canımı sıkmam...

Alıntı red_fin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söyledim ya tam olarak ne yapmak gerekeceğini: Bir gümrük müşaviri aracılığı ile beyanname açtırmak gerekir. Beyannamenin nasıl açıldığı ile ilgilenmen gerekmiyor. Sen bir gümrük müşaviri ile anlaşırsın. Noterden bir vekaletname verirsin. Yaklaşık 100 dolar civarında da beyanname ücreti bayılırsın, bütün işlemleri müşavir halleder. Bu durumda maktu vergi (%20 sabit vergi) işlemez. KDV'si ÖTV'si varsa gümrük vergisi vs. ayrı ayrı tahakkuk ettirilir. Vergiler ne tutarsa müşavir sana bildirir. Vergileri yatırır makbuzu müşavire verirsin. O da işlemleri halledip eşyanı gümrükten çeker sana teslim eder.
    Ama bu açıklama canımı sıkıyor. Belki önümüzdeki ay yeni şase alıcam ve fiyatıda malum 200tl+kargo civarında, işin kötüsü büyük ihtimal dhl ile gönderirler dhl ile gelen ürünler Isparta' da takılıyormuki Ankara' ya dönmeden burada halletmek istiyorum ?

Emrah abi videoları sabırsızlıkla bekliyorum
    Konu Nobran tarafından (27-04-2011 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: ismi yanlış yazmışım :)

yapmış olduğumuz etkinlik ve buluşma bu seneye damgasını vuracak düzeyde oldu,ben yapmış olduğum hobby den zevk aldığımı hissettim,katılımda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum
    ben hobby king üzerinde bundan 3 ay önce alışveriş yapmıştım ancak paket ısparta ya kadar geldi ve gümrük müdürlüğü bizi çağırdı dediki yurt dışından bundan snr gelecek alışverişlerinizde %20 gümrük vergisi ödeyceksiniz birde ayrıca fatura üzerinden vergi ödeyeceksiniz dedi yeni bir düzenleme olmuş kanunda o yüzden sipraişlerinizi verirken daha dikkatli olmanızı öneriyorum arkadaşlar sizlere

Apr 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    http://www.youtube.com/watch?v=iro83J1zM6Q

24 NİSAN 2011 tarihinde ISparta da yapılan organızasyondan videolar..Güzel ve keyifli oldu gercekten..devam etmesi dileklerimle
    Konu rebrezant15 tarafından (28-04-2011 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.
    TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
    SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
    ]

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Mükemmel bir video olmuş abi eline sağlık!

Apr 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı Nobran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mükemmel bir video olmuş abi eline sağlık!
    Asıl sen sagol muzaffercim benim çekimlerimde aracınla sov yaptıgın için .... illa bizide benzinliye cevirteceksiniz bu yüzden ..sizinkiler gelince bizimkiler maskot oluyor
    TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
    SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
    ]

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı rebrezant15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asıl sen sagol muzaffercim benim çekimlerimde aracınla sov yaptıgın için .... illa bizide benzinliye cevirteceksiniz bu yüzden ..sizinkiler gelince bizimkiler maskot oluyor
    Öyle deme abi benim gözümde hepsi aynı, hepsinin zevki bambaşka, sırf sessiz diye garajıma bir elektrikli düşünmüyor değilim

Feb 2008
    Nereden Nereden
    burdur
    Yaş Yaş
    33
    emrah bahsettiğim sony vegas ile mi işledin videoyu?
    Engin ALP

Apr 2009
    Nereden Nereden
    ISPARTA
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı alp15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emrah bahsettiğim sony vegas ile mi işledin videoyu?
    yok hayır o dedigin programı indirdim ama henüz inceleme fırsatım olmadı ..ama harika bir programa benziyor biraz oynamak lazım
    TraxXAs E-rEvo VxL 1-16
    SpEKtruM Dx3s 2.4 GHZ
    ]

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)