Hpi Sprint 2 Drift acil yardım !

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 19
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Arkadaşlar 2 hafta önce aldığım hpi e 10 u dün itibariyle sattım ve bir üst seviyeye geçmek istiyorum hpi sprint 2 drift almayı düşünüyorum fakat bir seçenek daha var brusless motorlu sprint 2 flux modeli fakat bu alıcagım yerin elinde mevcut değil haziran sonu itibariyle gelicek dedi sizce drift versiyonunumu yoksa flux u mu almalımıyım ? internetten buldugum kadarıyla flux benzinli araçlara ciddi bir rakip 90 km hıza cıkabildigi söyleniyor fakat drift lastikleriyle ne kadar stabil olur nasıl olur deneyen kullanan memnun kalan yada kalmayan varsa her türlü yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze tesekkürler .
    Konu utktrn tarafından (03-05-2011 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir.

spurdan arka dife giden kayışın genelde koptuğu yönünde yorumlara rastladım...
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    30
    Alıntı utktrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2 hafta önce aldığım hpi e 10 u dün itibariyle sattım ve bir üst seviyeye geçmek istiyorum hpi sprint 2 drift almayı düşünüyorum fakat bir seçenek daha var brusless motorlu sprint 2 flux modeli fakat bu alıcagım yerin elinde mevcut değil haziran sonu itibariyle gelicek dedi sizce drift versiyonunumu yoksa flux u mu almalımıyım ? internetten buldugum kadarıyla flux benzinli araçlara ciddi bir rakip 90 km hıza cıkabildigi söyleniyor fakat drift lastikleriyle ne kadar stabil olur nasıl olur deneyen kullanan memnun kalan yada kalmayan varsa her türlü yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze tesekkürler .
    kullanan arkadaslarım var bence guzel bir araç ama 90 km hıza cıkan nasıl oluyor merak ediyorum ben 3s le cıkabıldıgıme ınanmıyorum kı son dıslı oranım 5,7 ... oyuzden bukadar hızı yakalayamayacagını uzulerek soylemek ısterım kı o hızda kontrol etmen ıcın kepten cok daha fazlasını yapman lazım .

SAKURA ZERO S FULL ALU (VELİNEON,HİTEC)
    HPI E 10 ALÜ

ilk mesajını değiştirmişsin. bence sonrasında tekrar yorum yapsaydın daha iyi olurdu. şimdi ben kşisel tecrübemi söyleyeyim hız ve drift varkı olgular. yüksek hızda drift yapılamıyor. araç iyi yanlayamıyor ve drift lastiğiyle de pek hız yapmaya kalkışma çünkü araç spin atarak kalkıyor ve fren yapınca uzunca bir müddet kayıyor. önce güzelce karar ver...
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Hangisini almaliyim sorusunun cevabi senin araci ne olarak kullanacagina bagli, bizim gorusumuze degil.
    Eger Drift istiyorsan Drift modelini al. Touring olarak kullancagim dersen ise Flux.

Iki sasede elektrik haricinde ayni hangi saseyi alirsan al uzerine uygun elektrik ve uygun ayar ile ister touring, ister drift olarak kullanilabilirsin... Hiz ve drift ayri konular. Drifte aracin yavas ama torklu elektrige ihtiyaci var. Hizda ise torklu ve hizli elektrige..

@ atmaca aklımda yazmak vardı yanlıslıkla post yaptım hemen arkasında düzelttim ben drift icin alıcam aracı hız yapmak amaclı degiş flux modelini oraya tercih olarak yazmam yüksek hızlarda drift yapmak degil daha güclü bir motorla drift yapmak dahamı iyi olur dahamı kotu olur kontrollu olurmu deme maksatındaydım touring olarak kullanmıcam aracı ilerde upgrade etmek yerine direk brusless bir motormu alsam yoksa drift modeli yetermi demeye çalıstım. yorumlarınız için teşekkürler.

Jul 2009
    Nereden Nereden
    İst/Tuzla
    Yaş Yaş
    27
    o motorla drift biraz zor olur.daha düşük kv lı motor takman gerekir.bu yüzden flux almanı tavsiye etmem.drift modelini alıp motor esc setini değiştirirsen istediğin sonuca ulaşırsın.
    Ofna Ultra GTP2-e 1512 1,5 Y + MMM
    Jammin Crt.5-e KD36-60-07L + Hobby King 120A
    Tamiya Ta05 V2 LRP Vector K4 8,5T + MMP

RC Team 216

Teşekkür ederim warhead bugun spirint 2 sport aldım 1 takım drift lastigiyle hpi e 10 dan sonra bana ucak gibi geldi gayet keyifli herkese yorumları için teşekkürler

Jul 2009
    Nereden Nereden
    İst/Tuzla
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı utktrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim warhead bugun spirint 2 sport aldım 1 takım drift lastigiyle hpi e 10 dan sonra bana ucak gibi geldi gayet keyifli herkese yorumları için teşekkürler
    hayırlı olsun.kulübümüze bekleriz http://www.hobbyrc.com/forum/threads...-Spr%C4%B1nt-2
    Ofna Ultra GTP2-e 1512 1,5 Y + MMM
    Jammin Crt.5-e KD36-60-07L + Hobby King 120A
    Tamiya Ta05 V2 LRP Vector K4 8,5T + MMP

RC Team 216

hemen geliyorum ögrenmem gerekenler var

Sprint 2 iyi hoş fakat toplamda 5 saat sürmüşümdür sebebini anlayamadım arkadaki küçük olan kayışın ortası çizilmiş kopması yakındır.Sıkıntı benim araçtamı bilmiyorum enteresan bi olay stock halde araç..

merhaba arkadaslar bende utktrn nikli arkadasimiz gibi drfit amacli bir arac almak istiyorum. elektrikli. su anda sprint 2 sport almayi dusunuyorum. KEp onemli degil sadece araci anlatabilmek icin soruyorum bir donem satilan ( su ara goremedim) yeni kasa camaro vardi onun icin Sprint 2 Drift Sport olarak geciyor.. Bu aracla normal Sprint 2 Sport' un farki nedir paylasabilir misiniz?
    http://www.hpieurope.com/kit-info.ph...104821&lang=en
    http://www.hpieurope.com/kit-info.ph...101553&lang=en

Jan 2006
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    18
    4 tane drift lastiği. Bu arada, S2D'ler 2 gün önce yenilenmiş halde tekrar piyasaya sürüldü, artık 2.4ghz radyo sistemi ve su geçirmez elektronik ile gelmekte, ha bir de aluminyum parçaları turuncu anodize (morun yerine).
    İmzalarımızdaki fotoğraflar max 500*90 boyutunda olmalıdır.

Tesekkurler sprint 2 sport ile de drift saglikli sekilde yapilirmi? Olmazsa 2 cift drift lastigi takariz.
    Kyosho INFERNO GT - Subaru WRX - BMW M3
    Kyosho Fazer - Audi DTM
    Traxxas REVO 3.3

Jan 2006
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    18
    Alıntı sinanhakki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkurler sprint 2 sport ile de drift saglikli sekilde yapilirmi? Olmazsa 2 cift drift lastigi takariz.
    Flux, sport, drift vesaire, hepsi aynı şey, sadece Flux'da castle'ın bl sistemi var, sport bildiğin standart sprint2, drift'de de bir takım drift lastiği var. Tek fark bu yani.
    İmzalarımızdaki fotoğraflar max 500*90 boyutunda olmalıdır.

evet arkadaslar aldik bir sprint 2 sport + drift lastikler + hpi reaktor + 2 pil
    bakalım nasıl olacak kullanim henuz deneyemedık
    Kyosho INFERNO GT - Subaru WRX - BMW M3
    Kyosho Fazer - Audi DTM
    Traxxas REVO 3.3

HPI Sprint 2 drift almayı düşünüyorum.
    Nedir son durumlar ? Kullananlar aracın eksilerini artılarını yazabilir mi ?

Arkadaşlar ben bu siteye daha yeni kayıt oldum. 12 yaşındayım. Yazın başından beri her haftasonu rc araştırmaktan kafamı kaldıramıyorum. Bende sizin gibi sprint 2 drift almaya karar verdim. Cok pahalı ama iyi diyorlar. Bütçem gelecek yıl 1000 tl kadar olacak. Yardım eder misiniz (12 yaşında olmamın mahsuru yok di mi çünküizmir'deki speedy models deki adamlar ve face dekibi rc araba kullanan adam mahsuru yok dedi.) ?

Jan 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    eksisi yok gayet prof bi şase ben kullanıyorum üstündn araba geçmesine rağmen hala iyi durumda bi iki parçasını yenelemem gerekti sadece ebayda tonlarca parçası var
    Lockerz Davetiyesi isteyen bana ulaşsın!
    Sprint 2 Sport Drift
    ----------------------->

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)