istanbul anadolu yakası pist ?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 16
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında pist gibi kullanabileceğimiz yerler var mı? ben 3 gün önce istanbul anadolu yakası ferhatpaşa diye adlandırılan yerlere bakatım alanlar var çok güzel yerler yanlız yüksek gerilim hatları var belki daha ilerlerde daha güzel yerler vardır diye umuyorum çünki kiseler yok boş araziler var. Daha önce anadolu yakasında uçuş yapan kişiler varsa pist olarak belirlediği yerleri söylerlerse sevinirim, birde maltepe carrefour un karşısında bir yer var orayada baktım alan büyük ama uçuş esnasında binalar tehlike yaratıyor, bu konuya yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    İstanbul anadolu yakası ekiblerinden biri pendik ''pazar alanı'' ekibidir her pazar günü saat 12:30 ta toplanıyoruz 5 6 gibi dağılıyoruz.
    Konu wnstafa tarafından (21-05-2011 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
    ...

rica etsem tam adres verirmisiniz pendiği biliyorum ama pazar alanını bilmiyorum

cevabınız için ayrıca teşekkürler...

Mar 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    Alıntı BlindSubjectt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rica etsem tam adres verirmisiniz pendiği biliyorum ama pazar alanını bilmiyorum

cevabınız için ayrıca teşekkürler...
    rica ederim bu sorunuzu bizim buluşma başlığı altında sorarsanız iyi olacaktır ben açıkcası birşey söylesem yalan olur .http://www.hobbyrc.com/forum/threads...ÅŸma-yeri
    ...

hocam yanlız uçuş içinnn pist dedim verdiğiniz link off road için

Mar 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    hocam yanlız uçuş içinnn pist dedim verdiğiniz link off road için
    kusura bakmayın dikkatli okumadım sanırım ekibimizde hava araçları kullanan arkadaşlar var fakat buluşmaya getirmiyorlar kara araçları için toplanıyoruz biz ama müsait alanlar varda var yok değil.
    ...

anladım hocam ama sizde bilirsiniz ki uçak için yerleşim alanlarından uzak yerler tercih edilmelidir bu yüzden sormuştum tekrar teşekkür ederim...

Mar 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    anladım hocam ama sizde bilirsiniz ki uçak için yerleşim alanlarından uzak yerler tercih edilmelidir bu yüzden sormuştum tekrar teşekkür ederim...
    estafurulla ne hocamı sizden yaşca küçüğüm tabi ufakta olsa bilgim var bu konuda rica ederim kusura bakmayın konuyu meşgul ettim.
    ...

Orhanlı mevkii ve Formula pisti etrafındaki araziler uçuş için uygundur.
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST
    Kyosho Mantis Corvette C5

orhanlı biraz uzak kaldığı için orhanlı tarafına gidemiyorum daha yakınlarda bi pist arıyorum hocam hani herkezin kullanabileceği yerler orhanlıya gidemiyenler gibi

Öyle bişey yok İstanbulda boş yer mi kaldı?
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST

kayışdağı fehatpaşaya doğru gidilince cok guzel yerler buldum yarın sabah 10:00 gibi gidiyorum

su 31 ucagımın birlestirme işlemlerim bitti bana diger ekipmanların baglantı semaları lazım servolar esc ve motor içinden baglantı kılavuzu cıkmadı yardımlarınızı bekliyorum

Oct 2008
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Selam arkadaşlar, 1 hafadır forumda rc uçak için pist arayişlarım sürmekte ancak konu ile ilgili güncel buluşma noktası hakkında bilgiye ulaşamadım. Orhanlı buluşma noktasının da sıkıntılar oldugu bılgısını forumdan okudum. vs. malum havalar düzelmeye başladı uçak uçurmak için pist hemde konaklama( mangal vs.) arayışım var. bu arada rc uçak bölümüne yeni geçtim daha rc uçakta yeniyim Islander modelim ile uçuş deneyimlerime başlamak istiyorum. devamında F15 eagle ile uçmak istiyorum. önümüzdeki haftalarda uçuş için buluşacak arkadaşlar var ise katılmak isterim hemde rc uçak konusunda tecrübelerinizi dinlemiş olurum.
    Saygılar.

Orhanlıda ne sıkıntı olmuş, okuyamadım?
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST

benim içinde Orhanlı uzak Çekmeköyde oturuyorum 40-45 km arası mesafe Orhanlıya gitmeden daha yakınlarda yer bilen yokmu acaba?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)