Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 242
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 242 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 242 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
28-09-2011 17:49 #241
Aslında oval delikte klavuzu sabitlemek daha zor olur. Şu andaki delik tam servo kolu hizasına geliyor ve Z bükümle bağlantıda sorun olmuyor. Yeke tarafında da clevis kullanılırsa ayar arkadan yapılır. Zaten kitin tasarımı da bu şekilde. Bende pushrod connector kullanınca sorun çıktı. Montaj klavuzuna bir uyarı notu yazılsa yeterli olur.
Kurşunsuz 700 gramın üstündeydi şimdi son halini tekrar tartayım. Hala arabada gezdiriyorum planörü. Aslında biraz daha ağırlık eklesem iyi olacaktı. Bir sonraki uçuşta video da çekeyim en iyisi. Etrafı tribün ile çevrili futbol sahasında uçuruyoruz. Hem görüş alanı dar hem de belli bir irtifa altına düşmeden stadın üstüne dönmek gerekiyor. O yüzden yeterince huzurlu uçuramıyoruz. Yine de stad dışında riskli seviyeye alçalıp santra yuvarlağına dönmek mümkün oldu. O kadar yamuk yumuk birleştirmeme rağmen elinden geleni yapıyor.Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.
-
28-09-2011 18:38 #242
Az önce ölçtüm. 743g olmuş uçuş ağırlığı. 105 gr kurşun eklemişim. Demek ki kurşunsuz ağırlığı yanlış kalmış aklımda.
Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)