helikoptere wireless kamera nasıl olur ?
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 3
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
22-06-2011 01:21 #1
arkadaşlar ben öncelikle ne istediğimi açıklayayım; ben kayıt foto kameranın servo motorlarla hareket etmesini vb. istemiyorum ben sadece helikopterimin olduğu yeri canlı izlemek ve helikopterimi görmedende onu kontrol etmek istiyorum yani sadece bana canlı görüntü lazım bu linkteki sistem ile laptop wireless modemimi uyumlu hale getirip helikopterin olduğu yeri bilgisayarımdan izleyebilirmiyim eğer oluyorsa nasıl yapıldığını anlatırmısınız
link :
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=16462
eğer bu olmaz derseniz bu linkte bana uygun birşey varmı ?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...idCategory=316
eğer buradakiler olmaz derseniz bana fazla fiyatlı olmayan nasıl bir sistem tavsiye edersiniz ?
bu konularda fazla bir bilgim yak yani daha acemi bile değilim
saygılar....
-
22-06-2011 02:10 #2
acemi bile değilseniz önce helikopter bölümünde yeni başlayan bölümünü inceleyip pilotajınızı geliştireceksiniz ancak ondan sonra helikopterle havadan çekim konularına bakacaksınız ve fpv-hava fotoğrafçılığı bölümünün tamamını okuyacaksınz.
Futaba 7C-Quadrotor zamanı-BEVRC 1.3Ghz 800mw VTx/Rx-D-WDR 600TVL Sony Super HAD CCD Board Camera-Cycloops CE OSD
Geçmiş modeller:HK450,Raptor 30,Wing Tiger,Skywalker.
Satılık Skywalker Elektroniği
-
19-07-2011 03:15 #3
Mutlu Tekir'e hak veriyorum.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)