Dirt3

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 37
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 37 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    i3 işlemci 2.13 ghz 2.5 gb ekran karti 3 gm ram leptop kaldirirmi low da _?

Alıntı harunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i3 işlemci 2.13 ghz 2.5 gb ekran karti 3 gm ram leptop kaldirirmi low da _?
    ekran kartının modeli ne ? eğer paylaşımlıysa ramden çalacak. Bence lowda açar.
    Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
    Carisma M14 Subaru
    Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
    HALAYA DEVAM!

dirt 2 low da oynayamıyorum işlemci 110 derece oluyor klavyeyi elleyemediğimden kapıyorum su sekilde veriym yazmaya üşendim

ekran kartı paylaşımsız aslında benimde aklım almıyor normalde 1 gb olması gerek 2.5 gb ye yakın görünüyor ramdande çalmıyor çünkü ayarlayamıyor biosda ayar yok win 7 de bi gariplik var aslında kardesimin pc si xp de ekran kartı 251 mb görünüyor win 7 de 600 mb civarında suan vista yüklü onda 251 görünüyor ama normali 128 :D ben ekran kartını 1 diye aldım ztn ekran kartı 1 olmasa hayatta bu leptapı almazdım
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı yuayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekran kartının modeli ne ? eğer paylaşımlıysa ramden çalacak. Bence lowda açar.
    nvidia gt320m
    Savage X SS 27.095mhz & Savage Flux Hp 2.4 ghz

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    dirt 2 low da oynayamıyorum işlemci 110 derece oluyor klavyeyi elleyemediğimden kapıyorum su sekilde veriym yazmaya üşendim

ekran kartı paylaşımsız aslında benimde aklım almıyor normalde 1 gb olması gerek 2.5 gb ye yakın görünüyor ramdande çalmıyor çünkü ayarlayamıyor biosda ayar yok win 7 de bi gariplik var aslında kardesimin pc si xp de ekran kartı 251 mb görünüyor win 7 de 600 mb civarında suan vista yüklü onda 251 görünüyor ama normali 128 ben ekran kartını 1 diye aldım ztn ekran kartı 1 olmasa hayatta bu leptapı almazdım
    size şu kadarını söyleyey,m ekran kartında en gerksiz özellik hafızasıdır tabi 1gb sınırına gelmeli ama asıl iş shader rops ve transistör sayısında yani 1gb logosu ciddi şekilde aldatır uygun fiyata en iyi perfformansı laptopta ati 5650 veriyor tabi biraz param var diyorsanız büyük laptoplara gtx 560m geliyor tartışmasız lider olacak yada 2 milyara gtx 570 li i5 2500k lı 4 gb ramli 600w lı zart lu zurt lu süper bi pc toplayabilirsiniz

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı Jarjaryan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dirt 3ün orj. aldım. 2'ninde orj. var. Fakat 3ü ben beğenmedim halen 2 yi online olarak oynıyorum çok daha zevkli geliyor bana...

isteyene satabilirim cd keyi dirt 3 için
    evet benimde dikkatimi o çekti dirt2 den iyii diye piyaasa sürdüler grafikleri çok daha iyi evet ama arabalar niye yavaş ve hiç zorlayıcı değil kaymıyorlar ki ben tüm assistler kapalı ve en zor seviyede oynuyorum

Alıntı EgE55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size şu kadarını söyleyey,m ekran kartında en gerksiz özellik hafızasıdır tabi 1gb sınırına gelmeli ama asıl iş shader rops ve transistör sayısında yani 1gb logosu ciddi şekilde aldatır uygun fiyata en iyi perfformansı laptopta ati 5650 veriyor tabi biraz param var diyorsanız büyük laptoplara gtx 560m geliyor tartışmasız lider olacak yada 2 milyara gtx 570 li i5 2500k lı 4 gb ramli 600w lı zart lu zurt lu süper bi pc toplayabilirsiniz

bence heopsi birbirine bağlı benim için 1gb hafıza shader biişeydi o da 3.0 olmalı ve bitide yüksek olmalı ben bu pc yi i3 yeni çıktıgında aldım yani birşey diyemem herneyse ben pc toplayamam daha bunun borcu bitmedi dirt3 low da çalıstırir mı

indirip dene bakalım çalışcak mı?
    Carisma M14 Subaru
    HALAYA DEVAM!

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    bence heopsi birbirine bağlı benim için 1gb hafıza shader biişeydi o da 3.0 olmalı ve bitide yüksek olmalı ben bu pc yi i3 yeni çıktıgında aldım yani birşey diyemem herneyse ben pc toplayamam daha bunun borcu bitmedi dirt3 low da çalıstırir mı
    oynarsınız sıkıntı olmaz ve son direver 275.33 var peroformansta güç yüksek performans da overclock var low da akıcı overclock yok ultra low d a

indirip dene bakalım çalışcak mı?
    bi ara indirir sonuçları yazarım

Feb 2009
    Nereden Nereden
    manisa
    Yaş Yaş
    17
    intel dual-core e5200
    eah3650 512/1 gb ekran kartı
    3gb ram

İle ortanın biraz daha yüksek ayarlarında oynuyorum.Zorlasam fullde oynıycam
    Traxxas Slash 4x4 / Velineon Vxl

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    bence zorlama eski atiler gerçi yenileride hala öyle aşırı ısınır ve soğutmalarıda kötüdür sakın çok zorlama yakarsın kartı 130 derecede ve dün bişey fark ettim crysis 2 hardcore da 1920x1080 de 3d vision açıkken kasmadan oynuyorum ama testdrive unlimited 2 aşırı kasıyo aynı ayarlarda

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Arkadaşlar benim pc özelliklerini yazmıştım şimdi ram i 4 gb ta çıkarıcam ne dersiniz ?

...:::Traxxas Slash 4x4 Ultimate:::...

abi sende xp vardı, ne yazıkki xp 4 gb ram desteklemiyor biliyorum ben.max 3,2GB olarak görüyor sanırım, tabii bunun sistemin 64 bit mi 32 bit olduğu ile de alakası var tam olarak hatırlamıyorum

Bence o pc ye fazla masraf yapmadan yenisine geçsen çok daha hayırlı olur senin için, RAM işlemciden gelen veriyi kısa süreliğine aklında tutarak diğer donanımlara aktarır ve devamlı böyle sürer, ama senin işlemci p4 olduğu için fazla veri işleyemiyor, ram istedeği kadar çok olsun onu zaten dolduramıyor.(5 şeritli otobanda(RAM) anadolla(işlemci) gitmek gibi olur)

Benim tavsiyem budur, işin uzmanı arkadaşlar daha fazla bilgiyi vereceklerdir.
    Carisma M14 Subaru
    HALAYA DEVAM!

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    abi sende xp vardı, ne yazıkki xp 4 gb ram desteklemiyor biliyorum ben.max 3,2GB olarak görüyor sanırım, tabii bunun sistemin 64 bit mi 32 bit olduğu ile de alakası var tam olarak hatırlamıyorum

Bence o pc ye fazla masraf yapmadan yenisine geçsen çok daha hayırlı olur senin için, RAM işlemciden gelen veriyi kısa süreliğine aklında tutarak diğer donanımlara aktarır ve devamlı böyle sürer, ama senin işlemci p4 olduğu için fazla veri işleyemiyor, ram istedeği kadar çok olsun onu zaten dolduramıyor.(5 şeritli otobanda(RAM) anadolla(işlemci) gitmek gibi olur)

Benim tavsiyem budur, işin uzmanı arkadaşlar daha fazla bilgiyi vereceklerdir.
    senin dediğini söylemek için daha uzman olmaya gerek yok gayet doğru bir cümle bencede dediğim gibi 2 milyara sizi 6-7 yıl full detayda idare edecek bir pc toplayabilirsiniz nerdenmi biliyorum çünki 3 hafta önce 2057 tl ye topladım kendime değil ama

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Pc malesefki evlilik durumları yüzünden alamıyorum bunla idare edicez artık Ps 3 için varsa onu alıp ondan oynarız. Arkadaş ile ortak almıştık.

...:::Traxxas Slash 4x4 Ultimate:::...

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı Typ_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Pc malesefki evlilik durumları yüzünden alamıyorum bunla idare edicez artık Ps 3 için varsa onu alıp ondan oynarız. Arkadaş ile ortak almıştık.
    ps3 için olmazmı ama pc dekiş grafik nerdee ps3 de erdem bey pc toplamak gibi bi durum olursa yardımcı oluruz ve mcd noldu ?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)