İstanbul Trakya tarafında uçuş yapan var mı?
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 18
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
13-07-2011 09:36 #1
Selam arkadaşlar,
Büyükçekmecedeyim. Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Hadımköy, Haramidere, Mimaroba, Sinanoba, Güzelce, Çatalca.... Kısacası Küçükçekmece-Silivri arasında kalan bölgede uçuş yapan rc ci dostlarla birlikte uçalım.....
Hayırlı uçuşlar dilerim....
-
28-08-2011 18:24 #2
Selamlar .
Ben de Beylikdüzü'ndeyim .uçağımı yapmaya yen başladığım için henüz uçamıyorum ancak bölgede bir ekip arıyorum
-
21-11-2011 12:15 #3
Selam.
Bende Mimaroba'da oturuyorum. Bende bu çevrede uygun yerler arıyorum.
-
13-03-2012 06:52 #4
Arkadaşlar selam,
ben beylikdüzündeyim,ihlas marmara evleri 2.kısım da,hem uçak hem heli ile uğraşıyorum,2 hafta çalışıp 1 hafta izinim var.
izin haftamda cumartesi ve pazar hatta hafta içide olur,uçarız.benim olduğum yerde çok güzel araziler var.hatta tekerlekli
modeliniz varsa iniş içinde yanında sakin asfalt yolda var.adım mehmet.
-
13-03-2012 10:01 #5
-
13-03-2012 11:28 #6
Karakolun oralarda mı uçuyorsun...Güneş inde dediği gibi bize aslında Beylikdüzü nde yakıtlı uçurabileceğimiz yer lazım elektrikli sorunu zaten yok bizde Gürpınar - Kavaklı tarafında elektrikliler ile uçuyoruz ama buluşup birliktede uçabiliriz bizim uçuşları Beylikdüzü Buluşmalarından da takip edebilirsiniz...Ama en önemlisi yakıtlı için uçuş alanı çünkü yakıtlı modeller için uçuş alanı buralarda bulmak zor yakıtlı uçan yerde elektriklide uçar nasılsa
...
-
13-03-2012 11:40 #7
Hakan abi buaralar off-road modellere takıldım biraz görüşemiyoruz.
İnşallah bu haftasonu yaparız bişeyler.
-
13-03-2012 11:56 #8
-
13-03-2012 19:50 #9
Arkadaşlar,elektrikli içinde yakıtlı içinde helikopter veya uçak farketmez yer bence müsait.evet karakolun önündeki büyük arazi varya orada oluyorum.toprak alanda var,büyük boş arsanın yanında asfalt yolda var.cumartesi günleri yolun başında EFOR marketin önünde küçük bir sebze pazarı kurulduğu için yol trafiğe kapalı oluyor,geriye 300 metre gibi asfalt pist kalıyor uçaklar için.heliler içinse problem yok.uçuşta ne kadar iyisiniz bilemiyorum ama ben 1 metre uzunluktaki ve hızlı iniş
yapması gereken F117 yi (fanlı)rahat indiriyorsam sizde yaparsınız.tabi türkiyede bilmeyenler bu hobiciliğe oyuncak gözüyle
baktığı için özel alanlar yok,onun için her yerde küçükte olsa engeller var.bu dediğim alandaki engel ise asfalt yol kenarında
2 metre yüksekliğinde ve aşağı yukarı 15 metrede bir kısa diyebileceğim direkler var.ama yol geniş 3 taksinin yanyana geçebileceği kadar.yanında asfalt yol olmasada başka arsalarda var.arabalar içinde uygun gibi,görüşmek tanışmak isteyenler varsa 21 martta izine çıkıyorum 28 ine kadar,bilgi alış verişinde bulunur,birlikte uçuşlar yapabiliriz.
ismim Mehmet AYYILDIZ.tel:05449699023
herkese kırımsız ıçuşlar.
-
15-03-2012 23:49 #10
Mehmet sen elektrikli modelle mi uçuyorsun...Sorun pist sorunu değil benim yakıtlı modeller içinde iniş ve kalkış için 20 m lik bir alan olması yeterli ama sorun o değil yakıtlı modellerin ve modelciliğin riskli ve tehlikeli yönleri hakkında ...yerleşim yerlerine yakın yerlerde uçmak tehlikelidir ki bunu sende biliyorsundur ve insanların bunu gördüklerinde kontürolsüz hareketleri ne yapacaklarını bilememeleri ve bizim onları kontrol edememiz tehlikeyi dahada arttırmaktadır...Pilotajdan olmasa bile teknik bir sorun dan kaynaklanan düşme ve kontrolden çıkma durumunda yerleşim yerlerinde ve özellikle seninde dediğin gibi insanların toplu halde oldukları pazar gibi yerlerde tehlike bence çok daha yüksektir...Bu sebeplerden biz daha çok insanların mümkünse hiç olmadığı yerlerde uçmayı tercih etmekteyiz tabi bu daha çok yakıtlı ve büyük modeller için geçerli...Bizde görüşmek tanışmak isteriz...Seni Ev marmara evlerindemi...Ben Gürpınar da merkezdeyim...Eğer yolun düşerse buyur gel...Olmadı uçacağın gün uçuş yerine gelmeye çalışırım...
Görüşmek üzere...
-
16-03-2012 08:50 #11
Merhaba arkadaşım,evet ben elektrikliler ile uçuyorum,tabi biliyorum yakıtllıların tehlikesini ama sen fpv (görüş sitemi)
ile mi uçuyorsun?eğer çıplak göz ile uçuyosan pek sorun olacağını zannetmiyorum,bu arazi baya bi büyük,kaldiki pek
kalabalık olmayan bi yer sadece bir yol var işlek,o da arsanın öbür ucunda,siteler ise gayet uzak,izindeyken bi uçuş
yaparsam veya sadece arazinin bir videosunu çekerim buraya eklerim,zaten benim F117 tehlikesiz ama helikopter
450 lilik bile olsa insana çarptığında hastanelik eder.o yüzden bende heli elektrikli de olsa ondan korkuyorum,ama bu
arazi işimize yarar diye düşünüyorum,evet bende tanışmak isterim ama ancak otobüsler ile falan gelirim herhalde,arabam
yok 6-7 ay önce sattım,helinin kutusu var onu taşımam kolay.ama seni beklerim.bi araziyi gör istersen.benim ev ihlas
marmara evleri 2.kısım da.
selam,
-
16-03-2012 11:06 #12
Tamam haberleşelim dükkandan çıkabilirsem gelmeye çalışırım...Uçuştan bir gün önce haber verirsen hafta içide olsa işleri ayarlamaya çalışırım...
-
16-03-2012 11:24 #13
Selamlar bende Yakuplu çevresinde çalışıyorum ve beylikdüzünde oturuyorum. Arkadaşın dediği Efor marketten emniyete doğru olan yol çok uygun ama bence Büyükçekmece sahilini Güpınara doğru uzattılar zemini gayet iyi çevrede ev yok ve diğer yanınız deniz zaten sabah erken saatlerde araç geçişi vs'de yoğun değil biz yarın sabah araç kullanmak için o çevrede olucaz uçak ve helikopte içinde uygun bir alan diye düşünüyorum.
Konu omermurat tarafından (16-03-2012 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
Traxxas Nitro4tec & Traxxas Revo 3.3
-
16-03-2012 13:45 #14
Evet biz geçen sene Gürpınar sahilinde pekmez tarafında kışın uçuşlar yaptık ama bu sene direkler ağaçlandırmalar yapıldı ve güzelleşince geleni gideni çoğaldı ve mecburen oradanda ayrıldık araç için çok daha müsait bir yer...
-
16-03-2012 13:51 #15
Hakan abi yarın sabah ordayım. Yolun düşerse uğrarsın.
-
16-03-2012 18:46 #16
Yarın dükkandayım ama pazar kısmetse oradayım pazar da gelecekmisin...
-
16-03-2012 21:27 #17
Selamlar,
Gürpınar sahilini bilmiyorum,yeni taşındım,ama arar sorarım,arabam yok ama bişekilde gelirim inşallah,fakat o gürpınar
sahilinde ağaçlandırma yapıldıysa.durum sakat.
-
16-03-2012 21:28 #18
unuttum söylemeyi,21 martta izine çıkıyorum,28 ine kadar,bu süre içinde gelmeye çalışırım.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)