Club MAVERİCK STRADA DC EVO

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 328
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 328 adet sonuctan sayfa basi 261 ile 280 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 14 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 11121314151617 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Alıntı Aşık Memo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Strada'da cs olmadığı için dönüş açısının fazla olmasına gerek yok. Cs girerse işin içine o zaman açı az gelir ama cs'siz kullanılacagı için knuckle arm ve chub'ları traşlar ve belli bir açıya ulaşır. Şaseden şikayetçi ama ana şaseden etrafı çok kapalı ve müdahele edemiyorsun paran olursa linktekini almanı tavsiye ederim
    http://www.helipal.com/103001t-carbo...pgc4lsa9hmbnk3

araç toplama gibi bi düşüncem var o zamana bakalım ne değişişr
    Maverick Strada DC Evo

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı diabolik871 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç toplama gibi bi düşüncem var o zamana bakalım ne değişişr
    toplamayla x3 katına gelir
    XT evo 1900kv 4S

Alıntı Outbreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toplamayla x3 katına gelir
    verirsem kumanda ya şaseye bide servoya para vericem diğer leri hazır sayılır
    Maverick Strada DC Evo

Arkadaşlar Merhaba

Bende Maverick Strada DC Evo 1/10 RTR almaya karar verdim sayılır.
    ilk aracım olacak bu yüzden hazır bir araç almayı daha uygun gördüm kendim için.
    İleride sıfırdan toplamak yada daha üst versiyonlar gibi düşünüyorum.

Öncelikle ufak bir araştırma yaptım 400 den aşağı pek yok gibi. Bu konuda sıfır daha uygun fiyatlı bir bildiğiniz yer varsa haberdar ederseniz sevinirim.

Ayrıca Çok TEMİZ 2.ci el de makbulumdur ama görmeden almak istemem o nedenle izmir civarlarında olması gerekli.

Ayrıca pil konusunda da bir yardım talebim olacak.Orjinal pillerin 15-25 dk arası gittiğini okudum (ayrıca bu başlıkta ki 14 sayfayıda okudum) 1-1,5 saat arası nasıl bir pil almamı tavsiye edersiniz.

Umarım yakın zamanda aracımla katılırım aranıza.

Bu arada kendim grafiker ve webmasterlik yapıyorum.
    keplerinize özel Araç giydirme vs. stikır vs. tüm işlerinizde yardımcı olurum inşallah...

Aug 2011
    Nereden Nereden
    G.O.P/İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    Strada şöyle söylemeliyim hantal bir arabadır Araç toplama zor bir iş değildir 15 yaşımda olmama ragmen 1 tt01d ve sakura şase topladım. Eğer ilerde aracınızı modifiye etmek isterseniz Sakura toplayın. Ama rtr istersenizde strada'ya hayır demem. Mod parcaları var ve gayet evladiyelik bir araç. 2. El dusunurseniz 250 tl fiyata satıyorum hem ilerde aluminyum parcalar almak isterseniz fazla masraf yapmamış olursunuz. Pil konusunda 150 tl butce ile şarj aleti ve lipo pil alabilir yada 80 tl ile nımh alabilirsiniz.

Alıntı netizmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba

ilk aracım olacak bu yüzden hazır bir araç almayı daha uygun gördüm kendim için.

Öncelikle ufak bir araştırma yaptım 400 den aşağı pek yok gibi. Bu konuda sıfır daha uygun fiyatlı bir bildiğiniz yer varsa haberdar ederseniz sevinirim.

Ayrıca Çok TEMİZ 2.ci el de makbulumdur ama görmeden almak istemem o nedenle izmir civarlarında olması gerekli.

Ayrıca pil konusunda da bir yardım talebim olacak.Orjinal pillerin 15-25 dk arası gittiğini okudum (ayrıca bu başlıkta ki 14 sayfayıda okudum) 1-1,5 saat arası nasıl bir pil almamı tavsiye edersiniz.

keplerinize özel Araç giydirme vs. stikır vs. tüm işlerinizde yardımcı olurum inşallah...
    Sıfır fiyatta daha aşağıya bulman pek mümkün değil gibi.
    Pil olarak bildiğim kadarıyla 2s lipo(2 hücreli Lithium Polimer) pili orjinal escsi kaldırıyor diye biliyorum. 3000-4000 mah 2s 25c-30c bir lipo işinizi görür.

RTR de en çok tutan araçlardan biri dc evodur. Ama alırken bence aceleye getirmeyin. İzmirde arkadaşlar toplanıyor ara sıra. sizde bir iki sefer katılın onlara belki aralarından satan bile olabilir. Yardımcı olacaklarından eminim.
    Bir Wing Tiger'a sahibim.

Alıntı netizmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba

benm pil tavsiyem bu olur bir buçuk iki saat diyorlar ben onların yalancısıyım

http://www.rcmart.com/rc-batterylipo...h-p-28984.html
    Maverick Strada DC Evo

Jul 2011
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı oinomaos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır fiyatta daha aşağıya bulman pek mümkün değil gibi.
    Pil olarak bildiğim kadarıyla 2s lipo(2 hücreli Lithium Polimer) pili orjinal escsi kaldırıyor diye biliyorum. 3000-4000 mah 2s 25c-30c bir lipo işinizi görür.

RTR de en çok tutan araçlardan biri dc evodur. Ama alırken bence aceleye getirmeyin. İzmirde arkadaşlar toplanıyor ara sıra. sizde bir iki sefer katılın onlara belki aralarından satan bile olabilir. Yardımcı olacaklarından eminim.
    @oinomaos a katılıyorum benim kendi kullandığım pil 4000mAh 2s 25c dir ve yaklaşık olarak 1 saat kullanım süresi sunuyor ayrıca motorun performansında oldukça artış gözlemledim %50 kadar bir devir artışına neden oluyor. Bu kötü bir şey değil buna emin ol, Motor dan lipo pillerle oldukça ii verim alabiliyorsun.

Benim sana kendi kullandığım pil ve charce aletini önerebilirim. 1 sene oldu ve hala sıkıntıyım yok.

İşte Kullandığım pil;

satın alabileceğin link;
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...Approved_.html

Şarj Aleti

satın alabileceğin link;
    HobbyKing.com

Ben aracımı İzmit Hobby RC Parkta 2 ay kadar kullanıp yeni şase aldım dolayısı ile Maverick Strada DC Evo S Brussless aracım rtr olarak boşta kalmakta yeni kepi ile satmayı düşünüyorum. Almak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. Aracın tüm orjinal parçaları durmaktadır. Biliyorum herkez çok temiz yazar araç için. Ama inan gerçekten Araç pist dışında asfaltta dahi kullanılmamıştır. Sadece orjinal kepinde kırımlar mevcuttur. Yanında hiç kullanılmamış kep ile birlikte vericem.
    Konu By41 tarafından (14-02-2012 Saat 05:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Pil için yanlış link vermişim düzeltildi.
    Sakura Zero S uploading......

Merhabalar...

Bayadır forumu takip ediyorum son zamanlarda baya gaza geldim, ön difransiyeli değiştirerek one way yapmak istiyorum, ben biraz orjinalciyim onun için modifiye birşeyler yapmak yerine tüm diff i değiştirmeyi düşünüyorum. Şekil itibari ile aşağıdaki diff bizim ön diff lere benziyor boyutunu bilmiyorum ama. ne dersiniz olurmu böyle bişi..

http://www.hpieurope.com/piw.php?lang=en&partNo=86122

Bu diff HPI NITRO RS4 için kullanılıyormuş, yakınlarında bu araçtan olan varsa diff büyüklüğü için birşey söyleyebilirmi..

One Way Diff için farklı önerileri olan arkadaşlar varsa onlarında önerilerini bekliyorum...
    Konu ekutuk tarafından (14-02-2012 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.

Jan 2012
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    14
    abiler bişi sorucam sizce bu arcı mı alıyım yoksa sakura mı topliyim artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim

ve araç sakura kadar çok modlamaya izin veriyormu

şimdiden teşekkürler

Jul 2011
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    27
    Valla ne söylesem bilemedim. Açıkçası ben hiç modlamaya çalışmadım strada yı. Sakura topladım ve The Best Control e sakura ile katıldım. Ben 5. oldum ve bir arkadaşımızda 1. oldu O'nun aracı yanlış hatırlamıyorsam Strada şasesine sahip. Sonuçta kontrol meselesi
    Sakura Zero S uploading......

Jan 2012
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    14
    Sanırım yeniden sakura topluyorsun

Alıntı benis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abiler bişi sorucam sizce bu arcı mı alıyım yoksa sakura mı topliyim artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim

ve araç sakura kadar çok modlamaya izin veriyormu

şimdiden teşekkürler

sakura toplama imkanın varsa topla dc evo modlamaya açık bi araç değil
    Maverick Strada DC Evo

Jan 2012
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    14
    Alıntı diabolik871 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakura toplama imkanın varsa topla dc evo modlamaya açık bi araç değil

teşekkürler bugün hk dan servo siparişimi verdim inşallah çabuk gelir

Alıntı benis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler bugün hk dan servo siparişimi verdim inşallah çabuk gelir
    hangi parçaları kullandığını alacağını yaz bize yardımcı olalım bilen arkadaşlar öneri versinler pişman olmassın sonra
    Maverick Strada DC Evo

merhaba ben Emirhan 2 hafta önsce aldım aracımı (Maveric Strada DC EVO) inş bundan sonra aranıda yer almayaçalışıcağım İstanbul Pendikte oturuyorum

Alıntı Emirhantunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben Emirhan 2 hafta önsce aldım aracımı (Maveric Strada DC EVO) inş bundan sonra aranıda yer almayaçalışıcağım İstanbul Pendikte oturuyorum
    hoşgeldin paylaşmak istediğin bişey danışmak istediğin bi şey olursa burada çok tecrübeli arkadaşlar var
    Maverick Strada DC Evo

ben aracıma normal onroad lastığı taksam bu ön difransiyele bişey olurmu? (strada tc öndifransiyel kitli degilya ondan soruyorum)

beyler yeni bir servo almayı planlıyorum önerileriniz neler olabilir mumkun linkte verırsenız daha iyi olur servo tabiki drift için olucak yani hızlı ve torklu ^^

Alıntı baba2600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler yeni bir servo almayı planlıyorum önerileriniz neler olabilir mumkun linkte verırsenız daha iyi olur servo tabiki drift için olucak yani hızlı ve torklu ^^

oguzhancım savöx 1251 mg servo mükemmel bi şey ben bunu alıcam tavsiye ederim
    http://www.:censor::censor::censor::...u_r_n_2473.htm
    Maverick Strada DC Evo

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)