Club MAVERİCK STRADA DC EVO

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 328
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 328 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci 123456 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    ayrıca dc evo drift lastiğiyle gelir, tc evo hız lastiğiyle

Bir dc evo da ben aldım test sürüşlerine devam

artık bende maverick'im ile clubteyim aracımı 2 gun once aldım fotolarını çok kısa sürede eklycm

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Nereden Nereden
    bursa & antalya
    yavaş yavaş canlanıyoruz
    MAVERİCK STRADA DC EVO

aldınız arabaları bizi unuttunuz tabi... biraz foto video koyun, clubümüze can gelsin, kan gelsin, forumdaş gelsin, mesaj gelsin

Arkadaşlar araçtan alabileceğim kapıda ödemeli güvenilir site varmı bildiğiniz özel mesajdan adresi verseniz ?

Benim evo ile forumdan bir arkadaşımızın evo S i

Maverick Strada DC Evo

Traxxas Slash 2WD

Jul 2011
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    27
    Bunalrda benim aracın fotoları. Ayrıca kendi pili ile kullanım süresi 25 dk. geçmiyor. Ben 4000mah. 2s1p 7,4 volt lipo pil aldım 2 adet her biri 1 saat gidiyor şarj süreleri şarjına göre 40-60dk. arasında değişkenlik gösterebiliyor. Ve işte fotolar;

İzmit Rc Drift Pisti;
    rc41 pist 2.jpgrc41 pist 3.jpgrc41 pist.jpg

İnterteks Fuar alanı Modifiyeli araç organizasyon buluşması;
    intertex.jpgintertex2.jpg

Bunlarda kep üzerinde biraz değişiklikler yapmıştım onların fotoları;
    Görüntü022.jpgGörüntü023.jpgGörüntü024.jpgGörüntü013.jpgGörüntü017.jpgGörüntü019.jpg
    Konu By41 tarafından (15-09-2011 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.
    Sakura Zero S uploading......

Pistiniz güzelmiş kazasız belasız inşallah
    Pil konusunda tüm arkadaşlarımız hem fikirdir her halde lipo pil olmadan olmuyor malesef
    Maverick Strada DC Evo

Traxxas Slash 2WD

Alıntı By41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunalrda benim aracın fotoları. Ayrıca kendi pili ile kullanım süresi 25 dk. geçmiyor. Ben 4000mah. 2s1p 7,4 volt lipo pil aldım 2 adet her biri 1 saat gidiyor şarj süreleri şarjına göre 40-60dk. arasında değişkenlik gösterebiliyor. Ve işte fotolar;

İzmit Rc Drift Pisti;
    Eklenti 89880Eklenti 89881Eklenti 89882

İnterteks Fuar alanı Modifiyeli araç organizasyon buluşması;
    Eklenti 89883Eklenti 89884

Bunlarda kep üzerinde biraz değişiklikler yapmıştım onların fotoları;
    Eklenti 89885Eklenti 89886Eklenti 89887Eklenti 89888Eklenti 89889Eklenti 89890
    sisler süper olmuş abi ilk resim imzalık... pist de muhteşem görünüyor...

Çok yakında aracım elıme gecıyor bizde klupten sayılırız artık

[QUOTE=By41;909940]Bunalrda benim aracın fotoları. Ayrıca kendi pili ile kullanım süresi 25 dk. geçmiyor. Ben 4000mah. 2s1p 7,4 volt lipo pil aldım 2 adet her biri 1 saat gidiyor şarj süreleri şarjına göre 40-60dk. arasında değişkenlik gösterebiliyor.

Mrb, benimde aracım yarın elime geçiyr, pil seçimi yapıcmda pillerinizin markası/modeli nedir acaba? hangi şarj aletini kullanıyorsunuz?
    Başka Pil veya şarj aleti önerisi olan varmı?
    (ikisi için bütcem 200 lira civarı)

arkadaşlar herkes üstündeki pili mi kullanıyo napıyo hiç önerisi olan yok mu şimdi

Jul 2011
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    27
    Merhaba hmertt;

ben kendi kullandığım lipo ve şarj aleti(güç kaynağı dahil) linklerini veriyorum.

Lipo Zippy 4000mah. 7,4volt 2s1p (2 adet)
    Buda satın alacağınız link= http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...Approved_.html
    Z40002S-25.jpg

Buda aynı yerden aldığım IMAX B6-AC (güç kaynağı ve charcer tek kutu altında ayrıca güç kaynağı almanıza gerek yok gayet başarılı bir alet)
    Buda satın alabileceğiniz link= http://www.hobbyking.com/hobbyking/s..._GENUINE_.html
    IMAXBAC.jpg

Benim kullandığım lipo ve charce aleti bunlar arkdaşlar. Size gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. İşin güzel tarafı Maverick Starada larda esc lipolara modlanmış lipo nun kapasitesi bittiğinde gücü otomatik olarak kesiyor. Sizede hızı düştüğü zaman sürmemek kalıyor. Bildiğiniz gibi hücreler 3,0volt un altına düştüğünde ölmeye başlıyor. ben 1 kere 2,8volt a düşürdüm ama sıkıntı olmadı.

kr4l : hiç dikkatimi çekmemişti. gerçekten imzalıkmış üzerinde biraz oynayıp imza yapıcam.

Çaylak Kartal : Gökhan teşekkür ederim. Senide pistimizde görmek isteriz

Sanırım fazla uzattım. Sağlıcakla kalın...
    Samet

Ayrıntı:Bildiğim kadarıyla yurtdışı linkleri forumda yasak değil. Eğer bir sıkıntı varsa yetkili mod veya admin arkadaşlar silecektir.
    Konu By41 tarafından (21-09-2011 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.
    Sakura Zero S uploading......

Selam arkadaşlar bende strada tc kullanıcısıyım aracımda sadece drift lastikleri ve kep değişimi var bu hafta diff. kitleyeceğim zaman dolayısıyla ilgilenemedim ancak buluşmalar ve organizasyonlarda yer alırım inşallah bundan sonra ..

Aug 2011
    Nereden Nereden
    G.O.P/İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    Alıntı chddemirel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bende strada tc kullanıcısıyım aracımda sadece drift lastikleri ve kep değişimi var bu hafta diff. kitleyeceğim zaman dolayısıyla ilgilenemedim ancak buluşmalar ve organizasyonlarda yer alırım inşallah bundan sonra ..
    Kepi nerden aldınız sorabilirmiyim. Stickerlar hoşuma gittide. Özellikle Yomoko ile nssmo

Ayrıca bende aldım Dc Evo Kep ne alsam diye düşünüyorum
    Losi Micro Rock Crawler
    Sakura=>Coming Soon
    I Love ScaleArt
    MiniquadClassic

İstanbul içinde maverick strada dc alabileceğim bi yer var mı?

Arkadaşlar merhaba,
    Maverick Strada Dc Evo ile bende aranıza katıldım.Bu benim ilk RC aracım o yüzden çok acemiyim.Acemiliğimi bunda atıp daha pro bir araca geçebilirim ileride.
    Aracı aldığım yer orijinal motoru söküp ezrun brushless combo set takıp gönderdi evo s brushlessdan daha ucuza geldi.
    Bataryayı şarj edip biraz kullandım ama bazı problemlerim var ayarlarınımı beceremedim bilmiyorum. Kumandada geri giderken ilk seferde algılamıyor biraz titriyor birkaç denemeden sonra hareket ediyor.Kullanım klavuzundaki tarife göre transmitter-receiver binding yaptım receiverda mavi ışık yanması gerektiğini söylüyor ama birkaç kez denememe rağmen benimki kırmızıda kalıyor.
    Biraz araştıralım bakalım.Şimdilik birkaç resim
    DSC_0057.jpg
    DSC_0058.jpg
    DSC_0062.jpg

Herkese iyi forumlar
    MAVERICK Strada DC EVO
    EZRUN Brushless Combo

bu club niye öldü böyle

Arkadaslar bnde yaklasık 1ay once aldıgm maverick strada dc evo aracımın kepını kırdım sol ve sag on camurluklar cok kotu durumda bı kac gun snra bmw m3 kepım gelıyor yenı kepımle fotolarını koycam bn pıl olarak plasma 4300nımh pil kullanıyorum 1saat kullanıyorum tabıkı kullanma seklıne gore degıskenlık oluyor yalnız size bı sorum olucak maverıck gbı araclarda saft aktarma kayıslı olmuyor sakura s , ta05 , cyclone s gbı araclarda ıse kayıs aktarma bulunuyor bunun olumlu olumsuz yonlerı nedır ?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)