Lüleburgaz'dan Selamlar.

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 850
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 850 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 43 Sayfadan 123416 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Öncelikle herkese merhaba. Adım berke 18 yaşındayım. Rc modellere ilgim bayadır var fakat henüz bir araç sahibi olamadım. Bu güzel ortamı dergilerden daha önce görmüstüm tanısmak bugüne kısmetmis. Sevgiler,saygılar ve iyi forumlar.

selamlar bende lüleburgazda oturuyorum, siz lüleburgazın neresinde oturuyorsunuz?
    Club Savage

merhaba
    bende lüleburgazdayım.
    kayhanla beraber bir buluşma yaptık ve biraz araçlarımızı kullandık.bir araç alacaksan yardımcı olabilirim.bidaha ki buluşmamıza sende gelirsin.hem elektrikli hemde benzinli modelleri daha yakından tanımış olursun.
    Çocuklar ben uzun bir tatile çıkıyorum.fakat bayramda burda olacağım.Hatta hamitabatta olacağım kayhan
    bayramda mutlaka buluşalım.

tamam taylan abi bende bayramda büyük ihtimalle hamitabatta olucam buluşuruz.
    Club Savage

merhaba bizde lüleburgazdayız kayhan kardesimle görüştük taylan abi sizindele tanışmayı isterim
    Konu ufkdmr tarafından (18-08-2011 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

merhaba ufuk
    bayramda buluşuyoruz.senide bekliyorum.
    Herkes tüm tanıdıklarına haber versin.(rc sahiplerine tabiki)herkese ii bayramlar

Selam arkadaşlar bende lüleburgazdayım yaklaşık bir yıldır rc uçak heli ile ilgileniyorum hatta strafor uçak yapımı için basit bir CNC makinesi bile yaptım son 8 aydır tatlı bela bi Savage xl aracım var şehrimizde rc kulanıcıları olması beni çok mutlu etti

Merhaba tam tarih saat ve yer söyleyinde bende gelmeye çalışayım hem tanışmış oluruz benim hurdayı da getiririm evde yatmaktan paslanmaya başladı biraz nitro yaksın.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Nereden Nereden
    Kırklaeli
    Yaş Yaş
    21
    Merhaba Mehmet abi.Yarın saat 21:00 da 8 Kasım i.ö.o bahçesinde toplanıcaz.Senide bekleriz
    Berk BULUT 15y

[B*]Slash Ultimate Castle SCT 3800Kv Hk 120 Amper Esc*[/B]

Of ya yarın akşam işteyim 4/12 çalışıyorum neyse özelden mesaj attım sana gene haberleşiriz.

Ben yeni pazar yerinin orada oturuyorum elektrikli drift yapan varsa burası pazar olmadıgı zamanlar mükemmel bi pist gece aydınlatmalı üzerı kısmen kapalı sakin geniş üstelik oturmak için banklar bile var.

Mar 2010
    Nereden Nereden
    Kırklaeli
    Yaş Yaş
    21
    Bizim buluştuğumuz grupta 4-5 tane onroad var O değilde bi gün bütün off-road çılar gidelim 8 kasım parkına atlar zıplarız ?
    Berk BULUT 15y

Ya kusura bakmayın bu akşam gelemeyi çok istedim ama olmadı
    İşten izin istemeyi bile düşündüm herneyse
    Olur tabi gideriz ama benim araç çok bagırıyo parktan atmasınlar bizi sonra

Aslında savagexl imi iyi taşıyan bi brushles kombinasyonumda hazır (bu set strada sc arcımı dağıttı ) sadece pinion bekliyorum gelince sistemi araca yükleyip denicem. Tabi yerine göre tekrar 5.9 motorumuda kullanabilirim.

Mar 2010
    Nereden Nereden
    Kırklaeli
    Yaş Yaş
    21
    kovalayanı kovalarız
    Berk BULUT 15y

Bayramın son günü off road buluşması yapabiliriz sizede uyarsa arkadaşlarada haber verirsin uyarsa yapalım

Arkadaşlar ankaradayım.
    Yarın akşam 18 gibi burgazdca olacağım.eğer yetişirsem bende gelicem.kayhan senin telefonun var bende.arıcam seni.

Arkadaşlar eger bi buluşma olacaksa banada haber verirmisiniz. Tel numaram 05435045843

ben size haber veririm ama bende daha taylan abi'den haber bekliyorum. onun haricinde on-road buluşması olursa onuda haber veririm size.
    Club Savage

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)