İzmirli RC cilerle tanışma ve Yardım
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 2
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
03-09-2011 03:54 #1
Merhaba, izmirde oturuyorum küçüklükten beri rc lere hayranım son yıllarda öss felan derdi yüzünden unutmuştum ama tekrar bi NIKKO alarak hafiften başlıyayım istedim, birde SILVERLIT marka rc araba var, iyi mi ettim kötümü ettim seçimim konusunda bilmiyorum, birde küçükken bana hediye gelen bir porsche var mükemmel bi araba fakat yıllardır çalıştıramıyorum bir sorunu var fakat bilmiyorum, aynı şekilde çalışmayan birtane daha var...
İzmirli arkadaşlardan ise istediğim bi buluşma ayarlıyalım, konuşalım gülelim eğlenelim, belki teknikten iyi anlayan arkadaş olursa benim çalışmayanları veririm beraber beyin fırtınası yapıp arabaları çalışır hale getiririz, oynarız
(konuyu doğru yere açmadıysam affola, modlar taşırsa yada beni uyarırsa sevinirim)
-
15-11-2011 01:43 #2
Selam Berkay ;Aramıza hoş geldin

Öncelikle saydıgın marka ve araçlar r/c sınıfında olan araçlar deillerdir.
Bu r/c araçlar ile ilgili sitemizde bir çok konu bulunmaktadır sana tavsiyem ep,gp veya 1/5 konularını takip etmenin sana çok faydası olacaktır ,saygılar..
'' İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lagzım''
Fatih Sultan Mehmet
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)