Trabzon modelcileri görelim :)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 228
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 228 adet sonuctan sayfa basi 161 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 9 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 6789101112 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Alıntı kuzeyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben spur sıkıntısı hallettim makine hazır gelinde artık yanlamaya baslayaLlm
    tmmdır 2 ci dönem hızlıca baslıyoruz pratiklere ))))
    I love cs

inş. sen parçaları nerelerden toparlıyorsun

Alıntı kuzeyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inş. sen parçaları nerelerden toparlıyorsun
    yurt dısında eagle adında bir site var ordan
    I love cs

herturlu ekipman oluyormu orada bana guzel bir kep lazım drift hissini güclendirecekbişey ne kadar bi maliyet tutar

kep i baska yerden alıyoruz yokomo satan yerler var kargo biraz tuzlu 130 170 o arada deişiyo siyatları ama detaylı bol steckerli kepler süperler
    I love cs

benim araç geldi ama sarjı çok çok az tutuyo bide geri gelirken ilk takılıyor sonra baslıyor geri gelmeye neden die sordugumda gücü yetmiyor pili değiştirip lipo alırsan sorun kalkar dediler.

ileri gazdan sonra yapılan ilk geri fren 2 ci geri işlemi ise geri gitmeyi sağlar . lipo pil alman performans ve uzun ömurlu oynamana yardımcı olur onunla bir alakası yok. lipo pil alınca tabi bir şarj aletide almak gerekiyor ama performans cok fark ediyor

ben sensörlü esc motorumu aldım kısmetse perşembe cuma elimde eksiksiz gelicem
    I love cs

araç havadayken geri yapınca yavaştan başlıyarak hızlanıyor yere koyunca o yavas kısımlar sanki içinde bişe sıyırıyomus gibi oluyor sonra geri gelmeye başlıyor. Bu kepin aynası egzozu falan cok zahmetli yav onlarla ugrasıyorum

uğras uğras emek vermek güzeldir ... gelince ben bakarız ufak set uplarla racı drift için rahatlatırız arkasını kolay atmasını sağlarız
    I love cs

kepin arkası biraz yamuk delinmiş skyline kepi sol teker biraz dısarda kalıyo sağdaki normal duruyo önler eşit azar bişe dısarda lastikler güzel görünmüş 2 dk lık bi sürüş yaptım şarj bitti drift hosuma gidiyo bunu kaç saat şarj etmem lazım 1 saat ediyorum 2 dk süremiyorum bitiyo
    Konu melankolic tarafından (08-02-2012 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.

pil kaç mah ? şarj aleti kaç mah ? . örneğin pil 5000 mah ise şart aleti 1 amper veriyorsa 5 saatte şarj olur böyle hesaplanıyor
    I love cs

2000 mah batarya

şarj aleti 2tane bişe var biri 220yi 110a düşürüyo diğerini onun üstüne takıyosun 110u 9volta düşürüyo onun üstünde DC 250 Ma yazıyor omu

250 mah mı çok az 1000 mah yani 1 amper için 4 saat demek senın şarj aletin pilin tam 8 saatte doldurur . eğer 250 mah ise tabiki bu şekilde bir bakmam gerekicek .
    I love cs

8 saatmi 1 saat durdumu alttaki çeviriciden dızzzz die ses gelmeye başlıyor üstteki 9v çıkışlı olanda ısınıyo 8 saat nasıl dursun

özelliklerini doğru yazdıysan dediğim gibi olmalı . yoksa şarj aletin 2500 mah mı 2500 mah ise 1 satten önce doldurucaktır . bakmalıyım dediğim gibi ...
    I love cs

2500 mah olması imkansız 1 saat şarjdan sonra 2 dk sürmüyor foto ekliyecem şimdi bi dk

250 mah ise 8 saat hehe o imkansız bu deil peki ne paylaşta bakalım neymiş
    I love cs

valla alttaki çevirici adaptör deil diğe biliyorum ama bi araştırmakta fayda var ve o adaptöre takılıyor die biliyorum ama ilk fotoğraftaki adaptör ve 250 mah yani 8 saat 8 saatte dolar
    I love cs

ilk fotodaki 2. fotodakine takılıyor çevirici 2. fotodaki. cok ısındı diye cıkardım birazdan koyarım sabah 7 bucukta cıkartırım ev yanmaz inş.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)