Sakurayı Sfır aldığımız zaman kumanda motor ESC vs olmuyor diyolar ?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 12
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Arkadaşlar Sakura almak istiyorum Sıfır fakat öyle toplamayla falan uğraşmak istemiyorum ama herkez sıfır aldınmı sadece şase oluyor deniliyor motor esc alıcı vs. bize ait oldugunu söylüyor öylemi ?

Aynen öyle , fakat ikinci el araştırırsan toplanmış bulabilirsin , fabrika çıkışlı olarak toplu bulamazsın.

Aynen öyle... Sakura 3s Racing Firmasına Ait Bir Şase Modelidir Ve Firma Şase Üretiyor... Sanırım Drift İçin Motor Esc Ve Kumanda Arayışındasın... Aslında RTR Olarak HPI'ın Sprint2 Modeline Bakman Daha Mantıklı Olacak Şuan Bir Firmada Kampanya Var Biraz Araştırmalısın (Firma İsmi Vermek Yasak Forumda Dilersen Özel Mesaj Atabilirsin.)
    HPI SPRiNT2 FLUX & HPI SPRiNT2 FLUX ALÜ MOD
    SATILIK SPRİNT2 FLUX İSTEYENLER PM ATSINLAR.

Birde Maverick Starada TC Evo var. RTR dir. 320 TL fiyatı var. ÖM den atabilirim nereden bulabileceğini
    Bir Wing Tiger'a sahibim.

tşk.ederm arkdaşlar. birazdaha araştrim ama kafamda 2ci el sakura var.

peki bu sakurayı aldığımızda lastikleri içinde mi oluyor yoksa kendimiz mi alıyoruz?

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı MakRo.TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu sakurayı aldığımızda lastikleri içinde mi oluyor yoksa kendimiz mi alıyoruz?
    Bu Sakura sasesi hakkinda hergun konu aciliyor... Biraz forumu okuyun... Drift bolumu kurduk Sakura`dan baska konu acilmiyor.. Forumun arama dugmesi ek olarak google var..!

Ayrıca sakura ile ilgili konular satıcılarada danışılabilir , neticede alıcağınız birşeyin içinde lastik varmı yokmu satıcı daha iyi bilir , orjinal sakura zero s paketinde 26mm jant seti ve lastik seti var lastik touring için yetersiz sağda solda kullanım için keyifsiz...

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı MakRo.TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakurayla daha önceden uzaktan yakından alakam yoktu fakat bu mesajı görünce sırf meraktan Google' ye "Sakura S Zero in the box" yazdım ve şu sonuçla karşılaştım:

Sakura Zero S features 2.5mm FRP chassis and 2.00mm FRP long-cutting upper deck, 3.0mm front and rear FRP Shock Tower, pink anodized aluminum motor mount, 2 belt drive system, front and rear gear differentials, full ball bearings, front universal shaft and rear dog bone, steel turn buckles, plastic quick change differential cover, Li-po and Sub-C battery holder with battery strap, plastic fixed suspension mount, oil damper, tires and rims.

Ben bu bilgileri daha önceden biliyor muydum? Hayır... Sadece cevabını bilmediğim soruların cevaplarının nasıl bulunabileceğini biliyorum o kadar...

Daha fazla bilgi için 3racing e mail atılabilir, yada sipariş verilecek firmaya telefon açıp sorulabilir. (mailde olabilir)
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

saolun bilgilendirme içinde bir arkadaş onu alcağına, aynı fiyata hemen hemen denk gelen bi marka var onu al hem içinde lastikleride geli diyince işime bi kurt düştü bende bi daha ayrı konu açmak yerine yazayım dedim

Jun 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    Canı sıkılan konu açıyor, iyiymiş valla

|Hyper 9e| |Xray T3 11| |Sanwa M11x| |Xerun 120A ESC - LRP Octa Wind 4.5T Sensored Brushless Motor| ''Sp33DY''

Forumun arama motorunu kullanabilirsin Şahsen çok işime yarıyor Oraya Sakura yaz ne istersen çıkıyor

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)