Hitec Aurora mı yoksa Futaba 10Chg mı ?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 11
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    yeni bi kumanda almayı düşünüyorum nette biraz araştıma yaptım ama hala kararsızım Hitec Aurora mı yoksa Futaba 10Chg mı ? hangisini tavsiye edersiniz ?

ikiside guzel kumanda, ikiside sizi üzmez, ancak karşılaştırma yapılırsa alıcı fiyatları açısından hitec daha avantajlı..

fikir edinmeniz açısından şu linki incelemenizi tavsiye ederim
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%C4%B1t%C4%B1m
    HK-450 CopterX 450 ae T-Rex 500ESP T-Rex 600NSP LE FBL |Sukhoi Su-31 Durafly Cessna 182|JR DSX7dsm-j |JR XP7202 72mhz |HITEC AURORA 9

doğru fiyat açısından hitec, hem kumandası ucuz hem de alıcısı.
    Futaba 7C-Quadrotor zamanı-BEVRC 1.3Ghz 800mw VTx/Rx-D-WDR 600TVL Sony Super HAD CCD Board Camera-Cycloops CE OSD
    Geçmiş modeller:HK450,Raptor 30,Wing Tiger,Skywalker.
    Satılık Skywalker Elektroniği

Spektrum DX8 i de unutmayalim
    Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

ewet ikisi arasında fiyat farkı hemen hemen yarı yarıya, şimdi söz konusu kalite olunca işin rengi değişiyor. Bana şunu söyleyebilir misiniz? ''hitec dururken futabaya o kadar para vermene hiç gerek yok kosif ikiside birbirine çok yakın kalitede'' ya da ''futaba çok kaliteli verdiğin paraya değer ''. DX8 i de inceledim ama pek albenisi yok gibi geldi bana onun için DX8 e biraz uzaktan bakıyorum.

futaba 7c sahibiyim, hitec aurora 9 u da 2 defa yakından görme şansım oldu. bütçem olursa ve kumandamı değiştirirsem ve 9 kanal üstü ihtiyacım olmazsa kesinlikle aurorayı alırım. futaba 10 daki çoğu kanalların on-off olmasının aksine aurorada ek 3 kanal proportional bu en güzel özelliği bence. futabanın 7 kanal alıcısı bile bana pahalı geliyor. yakın fiyata hatta belki daha da ucuza auroranın alıcısını alabiliyorsun.
    Futaba 7C-Quadrotor zamanı-BEVRC 1.3Ghz 800mw VTx/Rx-D-WDR 600TVL Sony Super HAD CCD Board Camera-Cycloops CE OSD
    Geçmiş modeller:HK450,Raptor 30,Wing Tiger,Skywalker.
    Satılık Skywalker Elektroniği

kalite farkı olarak kimse futaba daha kalitelidir hitec ten yada hitec daha kalitelidir futabadan diyemez, üst düzey kumandalardır, ve kumanda markalarıdır..
    yani futaba,hitec yada jr kumanda dediğinizde kimse kalite karşılaştırması yapmaz, karşılaştırma için öncelik ihtiyaç duyulabilecek kanal sayısı dikkate alınır,daha sonra programsal özellikler, menusel özelliklere bakılır..
    bu tip kumandalarda ise programlasal ve menusel özellikler hemen hemen aynıdır, iş eninde sonunda fiyat karşılaştırmasına gider ki bu konuda hitec öne çıkar.. bende bu karşılaştırmaları yaptım ve hitec gayet mantıklı geldi aldım, arkadaşlarıma önerdim onlarda aldılar

linkte karşılaştırma tablosu mevcut.. incelemeni tavsiye ederim...

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/g...Chart.pdf.html
    HK-450 CopterX 450 ae T-Rex 500ESP T-Rex 600NSP LE FBL |Sukhoi Su-31 Durafly Cessna 182|JR DSX7dsm-j |JR XP7202 72mhz |HITEC AURORA 9

yorumlarınız beni hitec yönlendiriyor sanırım 10 cu kanala ihtiyacım olmayacak galiba Hitec alıyorum

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Nereden Nereden
    Tekirdağ
    Yaş Yaş
    32
    Aurora alınır! Keyifle kullanılır. 1 küsür senedir kullanıyorum!
    İnanılmaz esnek, kullanıcı dostu bir kumanda!!
    Hitec Aurora 9 Tx
    Kinetic 800 Planör
    120 cm Uçan Kanat
    FPV - Skywalker - 5,8 Ghz - 3Dbi VTx Anten - 13 Dbi Patch Anten - Cycplops OSD V1.6 - 690TVL UltraWDR Pixim SEAWOLF HD Camera

Kesinlikle Hitec Aurora diyorum.
    Eksileri anten için modülden çıkan kablo dışarda olması ekranının dokunmatik olmasından dolayı koruma camı olmaması

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)