Emeğin Ürünü, Düzce Darıcia Park =)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 56
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Toplam alanı 126m2 olan pistimiz 18x7 ölçülere sahiptir... Şimdilik son halini almadı zaten alamazda çünkü sürekli gelişmeye müsait bir yapısı oldugu için bu çalışmanın devamı hep gelir.... Zaten en son fotolarda yok

Rastgele bir sohbette çıkan 'ülen biz neden pist yapmıyoruz'' dediğimizde arazimiz bu şekildeydi... 5 ortak bir araya gelip yatırımızı yaptık ve işe koyulduk tabi herşey nakitle olmaz olamaz bu süreçte nakitten çok bilek gücü ve bağlantılarımızı kullandık neyi nerden beleşe getiririz diye

Uzun ugraslardan sonra mevcut betona ulaşmıştık

Yıkamak gerek yılların yorgunlugunu =))

Artık betonu tazeleme zamanıydı, kıydık paraya 2 mikser beton aldık Tabi üzerine helikopter şap

Efsanemde pist yapımında hep benimleydi

Malum sıcak havalar betonda suyu sever gece gündüz suladık...

Yetmedi suya sabuna dokunmayız demedik yıkadık

Artık yavaş yavaş şablonların ortaya çıkma zamanı idi...

Eeee molalardan da bir kesit

Virajları çalışarak hesapladık

Bu da Offical Security Car'ımız =))))

Şimdilik fotolar bunlar tabi yeşillerin altına köpükleride kestik yükseltme ve koruma amaçlı dahada geliştiricez zamanla....

Köprü için sac kestiriyoruz onlarıda zamanla ekleriz nasipse...

Yayında ve yapımda emeği geçen kardeşlerime abilerime birkez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.... Sadece emek ve para ilede olmuyor bazı şeyler eş-dost şart

Bu arada istisnasız herkesi pistimize bekleriz, ne olursan ol yine gel...
    Konu A.C.D. tarafından (02-10-2011 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir.
    Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Çok iyi yaaa Tebrikler çok güzel bir pist olmuş inş. gelme fırsatı buluruz.

...:::Traxxas Slash 4x4 Ultimate:::...

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık, köpük orjinal bir fikir olmuş, kırım yaşanmayacak bir pist yapmışsınız kenarlarda da köpük var sanırım. Elinize sağlık çok güzel olmuş
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Elinize Sağlık. Elimden gelen yardımı yapmak isterim. Mutlaka geleceğim sizleri görmeye.
    Hpi 5T Baja
    FG Baja Buggy
    Savage 25 Limited Edition Brushless
    Traxxas Slash 4x4 2.4ghz-Hyper 7 TQ Black Edition
    Maveric Strada Drift Mode

Vallahi elinize sağlık çok özendim Düzcelilere...
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST
    Kyosho Mantis Corvette C5

Elinize emeğine sağlık, bence şahane bir şey çıkarmışsınız ortaya. Artık güzel güzel videolar çekersiniz heralde .

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Hepinize çok teşekkürler arkadaşlarr... Ciddi ve samimi bir teklif bu hepinizi bekliyoruzzzz....

Köpük fikri gerçekten iyi oldu abi acemilik döneminde olanlara iyi gelicek Ayrıca uzun düzlükte yoldan cıkmaya karşıda hoş oldu....

Ercan faceden bizi bul ya da bir saat içinde forumdan ulaş bana birazdan gidicez piste köpükleri yerleştirmeye tanışmış oluruz

Cem abi deli gibi Düzce aşığıyımdır bilenler bilir ama bu olayı Düzce'lilere mal edemicem malesef aksine bukonuda birlik olmadığı için bi anlık sinirle giriştim/giriştik biz bu işe yine dolaylı yolda Düzcelilerin etkisi oldu tabi
    Ama bundan sonra yine şehrimi en iyi şekilde temsil etmek için çabalayacagım....

Hakan istediğin video olsun artık her dk mız video
    Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Konuyu Sohbet Bolumunden Drift Pistleri ve Pist Çizimleri bolumu altina kaydirdim..

Bence guzel olmus. Emeginize saglik iyi gunlerde kullanin...

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Teşekkürler sayın modum uygun bölümde daha hoş duracaktır

Buyrun beraber kullanalım

Dec 2005
    Nereden Nereden
    Antalya
    Yaş Yaş
    35
    Merhaba,
    Emeğinize sağlık,
    bu parkur işi ile uzun süredir uğraştığım için biliyorum, eğer kalabalık olursanız, her şey inanılmaz hızla yapılıyor. Sonuçları görünce verdiği hazzı da inanın hiç bir şey vermiyor. Ben yalnız yaptığım için yavaş ilerliyor, ama ekip ile çok guzel sonuçlar orataya çıkacaktır. Diorama anlamında servis bölümleri de yaparsanız çok güzel görsellikler oluşacaktır.
    Damitz O&K RH 6.6 Excavatör
    Scaleart 963b Dozer & Brixl
    Scaleart Man TGS 8x8 Halfpipe Kipper & Brixl
    Scaleart Man TGA-XXL 8x8 & Leimbach hidrolik vinç
    Scaleart Volvo, MB 0404 Otobüs

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Merhaba Türker abi,
    Öncelikle teşekkürler paylaşımlarınızı takip eden birisi olarak sizden beğeni almak ayrıca hoş bir durum... Dediğiniz gibi abi bizimde kendi bahçemiz ama kalabalık olduğumuz için bir hışımla giriştik işe kısa sürede bu kadar çıktı ortaya o da sadece pazarları toplanıp çalışabiliyoruz. Bu kış üzeri muhafazasız kalacak maddi ve manevi olarak yetiştiremeyeceğimiz için bu bağlamda diorama anlamında pek birşşey yapamayacağız Mart-Nisan dönemine kadar ama sonrası için pit alanı vs zaten baştan beri çizin kağıtlarında/projede mevcut...

abi seni çok tebrik ederim şunu türkiyede yapmak çok mu zorda sanki millet yapmıyor parası var ama yapmaya üşeniyor millet aklımdaki şeyin neredeyse aynısını yapmışşınız.Helal Olsun pistin tek ihtiyacı azıcık gösteriş yani süslemeler Sizi canı gönülden tebrik ediyorum...
    TeamMagic E4D

2.11 (%111) Counter Steer

48 Derece Açı

muhafaza olarak en azından çadır naylon gibi bişey gererseniz iyi olur düşüncesindeyim.

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Alıntı batki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi seni çok tebrik ederim şunu türkiyede yapmak çok mu zorda sanki millet yapmıyor parası var ama yapmaya üşeniyor millet aklımdaki şeyin neredeyse aynısını yapmışşınız.Helal Olsun pistin tek ihtiyacı azıcık gösteriş yani süslemeler Sizi canı gönülden tebrik ediyorum...

Aynen öyle kardeşim yapmak zor ama öncelik para değil bu işte, benim gibi bir deli yanına bende olan gibi 4 sağlam arkadaş/kardeş oldu mu gerisi hikaye.... Gösteriş işini şubattan sonra başlıcaz dostum kışı bi atlatalımda Aklında ki şeyi istediğin zaman gelip kullanabilirsin

Aynen öyle zaten Semih

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    up up up

forum güncellendi e tabi bizde

ellerinize sağlık guzel bir calısma olmus..bilirim o zahmetli işleriben her pazar pisti tasırım mekana kurarız ve sonra toplar götürürüzalah kolaylık versinyolum duserse dıye baslanır soozegeliriz elbet
    SAYGI'KAZANILACAK EN BÜYÜK HAZİNEDİR.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...739#post923739

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Saol bi Allah razı olsun Senin portatifide takip ediyoruz

Söz nası başlarsa başlasın herzaman herkesi beklerizzz

Ellerinize sağlık
    Nedir durumlar var mı gelişmeler?
    Bizde yapıyoruz bakalım
    Zahmetli iş...
    GARAJ RACING

OYUNCU TOPLAMA KAMPI

(SONUNDA) UĞURTAN AYDEMİR FOTOĞRAFÇILIK HİZMETİNİZDE

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Teşekkürler Uğur, gelişme yok gibi Gözle görünür bir gelişme yok malesef kış sezonu kapalı piste geçtik bunuda branda ile kapadık Ama ortaklarımlar aylık belirli miktarda bütçe ayırarak önümüzde ki sezonki gelişmelerin maddi zeminini hazırlıyoruz....

Zahmet ne kelime fotolarda basit görünebilir ama bütün yazımı bu olaya verdim yauuu

Ellerinize sağlık
    Nedir durumlar var mı gelişmeler?
    Bizde yapıyoruz bakalım
    Zahmetli iş...
    GARAJ RACING

OYUNCU TOPLAMA KAMPI

(SONUNDA) UĞURTAN AYDEMİR FOTOĞRAFÇILIK HİZMETİNİZDE

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)