Emeğin Ürünü, Düzce Darıcia Park =)
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 56
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
02-10-2011 00:57 #1
Toplam alanı 126m2 olan pistimiz 18x7 ölçülere sahiptir... Şimdilik son halini almadı zaten alamazda çünkü sürekli gelişmeye müsait bir yapısı oldugu için bu çalışmanın devamı hep gelir.... Zaten en son fotolarda yok
Rastgele bir sohbette çıkan 'ülen biz neden pist yapmıyoruz'' dediğimizde arazimiz bu şekildeydi... 5 ortak bir araya gelip yatırımızı yaptık ve işe koyulduk tabi herşey nakitle olmaz olamaz bu süreçte nakitten çok bilek gücü ve bağlantılarımızı kullandık neyi nerden beleşe getiririz diye

Uzun ugraslardan sonra mevcut betona ulaşmıştık

Yıkamak gerek yılların yorgunlugunu =))

Artık betonu tazeleme zamanıydı, kıydık paraya 2 mikser beton aldık
Tabi üzerine helikopter şap 

Efsanemde pist yapımında hep benimleydi

Malum sıcak havalar betonda suyu sever gece gündüz suladık...

Yetmedi suya sabuna dokunmayız demedik yıkadık

Artık yavaş yavaş şablonların ortaya çıkma zamanı idi...

Eeee molalardan da bir kesit

Virajları çalışarak hesapladık

Bu da Offical Security Car'ımız =))))

Şimdilik fotolar bunlar tabi yeşillerin altına köpükleride kestik yükseltme ve koruma amaçlı dahada geliştiricez zamanla....
Köprü için sac kestiriyoruz onlarıda zamanla ekleriz nasipse...
Yayında ve yapımda emeği geçen kardeşlerime abilerime birkez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.... Sadece emek ve para ilede olmuyor bazı şeyler eş-dost şart
Bu arada istisnasız herkesi pistimize bekleriz, ne olursan ol yine gel...Konu A.C.D. tarafından (02-10-2011 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir.
Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=
-
02-10-2011 01:21 #2
Çok iyi yaaa
Tebrikler çok güzel bir pist olmuş inş. gelme fırsatı buluruz.

...:::Traxxas Slash 4x4 Ultimate:::...
-
02-10-2011 01:35 #3
Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık, köpük orjinal bir fikir olmuş, kırım yaşanmayacak bir pist yapmışsınız kenarlarda da köpük var sanırım. Elinize sağlık çok güzel olmuş
GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL
-
02-10-2011 01:44 #4
Elinize Sağlık. Elimden gelen yardımı yapmak isterim. Mutlaka geleceğim sizleri görmeye.
Hpi 5T Baja
FG Baja Buggy
Savage 25 Limited Edition Brushless
Traxxas Slash 4x4 2.4ghz-Hyper 7 TQ Black Edition
Maveric Strada Drift Mode
-
02-10-2011 02:14 #5
Vallahi elinize sağlık çok özendim Düzcelilere...
Tamiya TA-05
Kyosho Inferno MP777 SP2
Kyosho Inferno ST
Kyosho Mantis Corvette C5
-
02-10-2011 08:23 #6
Elinize emeğine sağlık, bence şahane bir şey çıkarmışsınız ortaya. Artık güzel güzel videolar çekersiniz heralde
.

-
02-10-2011 09:34 #7
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlarr... Ciddi ve samimi bir teklif bu hepinizi bekliyoruzzzz....
Köpük fikri gerçekten iyi oldu abi acemilik döneminde olanlara iyi gelicek
Ayrıca uzun düzlükte yoldan cıkmaya karşıda hoş oldu....
Ercan faceden bizi bul ya da bir saat içinde forumdan ulaş bana birazdan gidicez piste köpükleri yerleştirmeye tanışmış oluruz
Cem abi deli gibi Düzce aşığıyımdır bilenler bilir ama bu olayı Düzce'lilere mal edemicem malesef aksine bukonuda birlik olmadığı için bi anlık sinirle giriştim/giriştik biz bu işe yine dolaylı yolda Düzcelilerin etkisi oldu tabi
Ama bundan sonra yine şehrimi en iyi şekilde temsil etmek için çabalayacagım....
Hakan istediğin video olsun artık her dk mız video
Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=
-
02-10-2011 22:26 #8
Konuyu Sohbet Bolumunden Drift Pistleri ve Pist Çizimleri bolumu altina kaydirdim..
Bence guzel olmus. Emeginize saglik iyi gunlerde kullanin...
Its not a hobby, its way of life
-
03-10-2011 09:42 #9
Teşekkürler sayın modum uygun bölümde daha hoş duracaktır

Buyrun beraber kullanalım
-
06-10-2011 10:33 #10
Merhaba,
Emeğinize sağlık,
bu parkur işi ile uzun süredir uğraştığım için biliyorum, eğer kalabalık olursanız, her şey inanılmaz hızla yapılıyor. Sonuçları görünce verdiği hazzı da inanın hiç bir şey vermiyor. Ben yalnız yaptığım için yavaş ilerliyor, ama ekip ile çok guzel sonuçlar orataya çıkacaktır. Diorama anlamında servis bölümleri de yaparsanız çok güzel görsellikler oluşacaktır.Damitz O&K RH 6.6 Excavatör
Scaleart 963b Dozer & Brixl
Scaleart Man TGS 8x8 Halfpipe Kipper & Brixl
Scaleart Man TGA-XXL 8x8 & Leimbach hidrolik vinç
Scaleart Volvo, MB 0404 Otobüs
-
06-10-2011 20:06 #11
Merhaba Türker abi,
Öncelikle teşekkürler paylaşımlarınızı takip eden birisi olarak sizden beğeni almak ayrıca hoş bir durum... Dediğiniz gibi abi bizimde kendi bahçemiz ama kalabalık olduğumuz için bir hışımla giriştik işe kısa sürede bu kadar çıktı ortaya o da sadece pazarları toplanıp çalışabiliyoruz. Bu kış üzeri muhafazasız kalacak maddi ve manevi olarak yetiştiremeyeceğimiz için bu bağlamda diorama anlamında pek birşşey yapamayacağız Mart-Nisan dönemine kadar ama sonrası için pit alanı vs zaten baştan beri çizin kağıtlarında/projede mevcut...Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=
-
09-10-2011 02:28 #12
abi seni çok tebrik ederim şunu türkiyede yapmak çok mu zorda sanki millet yapmıyor parası var ama yapmaya üşeniyor millet aklımdaki şeyin neredeyse aynısını yapmışşınız.Helal Olsun
pistin tek ihtiyacı azıcık gösteriş yani süslemeler
Sizi canı gönülden tebrik ediyorum...
TeamMagic E4D
2.11 (%111) Counter Steer
48 Derece Açı
-
09-10-2011 19:56 #13
muhafaza olarak en azından çadır naylon gibi bişey gererseniz iyi olur düşüncesindeyim.
-
10-10-2011 09:49 #14
Aynen öyle kardeşim yapmak zor ama öncelik para değil bu işte, benim gibi bir deli yanına bende olan gibi 4 sağlam arkadaş/kardeş oldu mu gerisi hikaye.... Gösteriş işini şubattan sonra başlıcaz dostum kışı bi atlatalımda
Aklında ki şeyi istediğin zaman gelip kullanabilirsin 
Aynen öyle zaten Semih
-
21-11-2011 20:50 #15
up up up

forum güncellendi e tabi bizde
-
21-11-2011 21:52 #16
ellerinize sağlık guzel bir calısma olmus..bilirim o zahmetli işleri
ben her pazar pisti tasırım mekana kurarız ve sonra toplar götürürüz
alah kolaylık versin
yolum duserse dıye baslanır sooze
geliriz elbet
-
25-11-2011 08:31 #17
Saol bi Allah razı olsun
Senin portatifide takip ediyoruz

Söz nası başlarsa başlasın herzaman herkesi beklerizzz
-
19-12-2011 21:30 #18
Ellerinize sağlık

Nedir durumlar var mı gelişmeler?
Bizde yapıyoruz bakalım
Zahmetli iş...GARAJ RACING
OYUNCU TOPLAMA KAMPI
(SONUNDA) UĞURTAN AYDEMİR FOTOĞRAFÇILIK HİZMETİNİZDE
-
19-12-2011 22:07 #19
Teşekkürler Uğur, gelişme yok gibi
Gözle görünür bir gelişme yok malesef kış sezonu kapalı piste geçtik bunuda branda ile kapadık
Ama ortaklarımlar aylık belirli miktarda bütçe ayırarak önümüzde ki sezonki gelişmelerin maddi zeminini hazırlıyoruz....
Zahmet ne kelime fotolarda basit görünebilir ama bütün yazımı bu olaya verdim yauuuDüzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=
-
19-12-2011 23:36 #20
Ellerinize sağlık

Nedir durumlar var mı gelişmeler?
Bizde yapıyoruz bakalım
Zahmetli iş...GARAJ RACING
OYUNCU TOPLAMA KAMPI
(SONUNDA) UĞURTAN AYDEMİR FOTOĞRAFÇILIK HİZMETİNİZDE
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)