Emeğin Ürünü, Düzce Darıcia Park =)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 56
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    ------------Up up :
    Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=

Elinize emeginize saglik pistin gunluk kullanim ucreti ne kadar acaba?

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    İstanbuldan geliceksinde senden para mı alıcaz kardeşim
    Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=

Alıntı A.C.D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbuldan geliceksinde senden para mı alıcaz kardeşim
    Cok sagol parasi onemli degil bir olur iki olur ayip olur sonra neyse odemek isteriz geldikmi zaten isdeki arkadaslarla kalabalik oluruz cunki

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Herzaman bekleriz kardeşim ilk sayfada belirttiğim gibi biz bu işi 5 kafadar ortak kendi rahatımız için yaptık ilk hedefimiz maddi değil... Siz hele bi ilk gelin görün sonra zaten kendiniz gelirsiniz

Getirirsiniz nevaleyi mangalımızı yakar sohbetimizi ederiz Çok ısrar ederseniz kişi başı 20 tl tüm gün herşey dahil

Oct 2007
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    25
    cok güzel pist emegine saglık
    bnede boluluyum yazın bende gelirim aşcılık yapıyorum zatn size bakım cekiyimde mideniz bayram etsin
    hpi e10 supra body %90 mod
    tamiya m-04m rx7 fb 1.generation
    traxxas slash 2wd
    dahada uzar bu liste

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Ouuvv Cem sana pist beleş dostum gellll

Jan 2009
    Nereden Nereden
    DÜZCE
    Yaş Yaş
    18
    Duzce için gerçekten buyuk bir adım. Bır duzcelı olarak gercekten buyuk zorluklarla yapıldıgına emınım. Benım boyle bır olaydan haberım bıle yok. Olsa elımden gelenı yapardım. Sızı tanımıyorum en basta. Duzcede araba cok, forumda kımse yok. Sadece bır ara kulup kurulcagını duydum o da ıptal oldu dedıler. Tanısmak ısterım hepınızle en kısa zamanda..
    Losi 8ight 2.0 & Lst 2
    Traxxas Revo Platinum Edition
    Hpı Brama 10B
    E-Flite Blade 120 SR
    2010 HRC MT 2.Sİ

Merhaba,

Sizide aramızda görmek isteriz. Klüp olayını aşıp resmi olsun diye dernek kurduk 1 ay oldu sanırım. 'Düzce Radyo Kontrollü Araçlar Derneği' şimdi kendimize birde forum oluşturmaya çalışıyoruz. Siteyi aldık çalışması yeni başladı. Biz her hafta (bir sorun olmazsa) düzce kültür merkezinde buluşuyoruz(ortalama 10-14kişi oluyor). Orada kapalı alan var kış olmasından dolayı drfit yapıyoruz şimdilik.
    Hpi 5T Baja
    FG Baja Buggy
    Savage 25 Limited Edition Brushless
    Traxxas Slash 4x4 2.4ghz-Hyper 7 TQ Black Edition
    Maveric Strada Drift Mode

Jun 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    27
    A.C.D. arkadaşım öncelikle şunu söyliyim bu konuyu iyi ki senin deyiminle up up up yapmışsın yoksa neler kaçırdığımı göremeyecektim 1.sayfadan beri inceledim gerçekten büyük emek harcamışsın öncelikle bununla ilgili seni ve ekip arkadaşlarını aynı zamanda eş-dost-akraba-ahbap-çavuş tebrik etmek lazım eminim ki burdaki birçok arkadaşımın imrenip de yapamadığı bir işe imza atmışsınız.

Nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları çok güzel olur düzce'nin havaları )) İnşallah havalar düzelince bende ziyaretinize gelmek isterim. Hatta buluşma bile yapılabilir ist-düzce 1s40dk falan alırız herhalde

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Fatih bu akşam 9da yine toplanıyoruz bu arada Ercanım güzel kardeşim sanada haber vermiş olayım
    Biraz sohbet havalı bir toplantı olacak bekleriz senide

Ercan abiinin anlattığı üzere çok şükür derneğide kurduk resmi olduk sitemizide kurmak üzereyiz.... Evet Düzce bu işlerin zorluğunu en iyi bilenlerden olduğumu iddia edebilirim malesef ki ama aştık hepsini aşmayada devam edeceğiz....

Est kardeşim kaçırdıpın pek bişey olmazdı altı üstü TRnin en büyük drift pisti

Şaka bir yana insanoğlu yeter ki kafaya koysun yapamayacağı şey yok bizde bu gazla yola çıktık eş dost akraba yaptık birşeyler ve planlar devam etmekte bahsettiğim üzere....

Başımızın üstünde yerin var Cenk yeter ki gel zaten bizim pistin bir özelliği olacak nasipse mangalsız günümüz olmayacak Ziyaret ne kelime ev bile var pisttet kalmalı gelin

1s40dk olayından reelde de hızlı oldugunu farkettim aman yavaş gel dostum geç geldi diyelim gelmedi demeyelim...

Ahmet Bey, bu akşam bize gel dediniz ama sizi göremedik buluşmada. Aykut,mehmet,taner ve bir kaç arkadaş daha vardı. Şunu farkettik ki az kişi ile daha rahat drift yapılıyormuş . Şaka bi yana biraz drift yaptık(benim aracın şaft başı kırıldı ) sonra benim yeni aldığım fg bajayı getirmiştim onu inceledik tanerde bajasını getirmiş salonda 1\5lerle ortalığı dağıttık biraz.
    Gelecek salıya bekliyoruz.
    Hpi 5T Baja
    FG Baja Buggy

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Bak bak bak Ben onu hep diyorum kardeşim zaten geçenlerde de bahsetmiştim bu tarz toplantılardan hazetmiyorum pek diye çünkü kalabalıkta olay amaçsızlaşıyor.... Pisti düzenleyip 2li max3lü çıkmalıyız diye baştan beri diyorum ama başçavuşun eşşeği misaliyim

Ouvv desene ortalık biraz inledi Aslında sizi bi kumsala getirmek gerek tam mevsimi

Bu arada bu akşam itibarı ile 15-20gün Eskişehirdeyim....

Desene en az 2 hafta yoksun burada. Neyse artık buluşmaların detaylarını buradan yazarım sana.
    Hpi 5T Baja
    FG Baja Buggy

Jan 2009
    Nereden Nereden
    DÜZCE
    Yaş Yaş
    18
    Ya ben taner abiyle irtibattaydım. Gazeteden gelecekler soylesı olcak fotograflar cekılcek dedi. Araba herkeste var bende kupamı getırecektım Benı cagırdıgı gun aradım bı degısıklık varmı dıye dernek kurulumu ıptal oldu dedi bana.. Daha dogrusu sorunlar cıkmıs sanırım. Sorunları aştığınıza sevındım. Baya kalabalıksınız sanırım. Ne ara bu kadar yaygınlaştı aklım almıyor.. Offroadla ılgılenen yok mu hıc?
    Losi 8ight 2.0 & Lst 2
    Traxxas Revo Platinum Edition
    Hpı Brama 10B
    E-Flite Blade 120 SR
    2010 HRC MT 2.Sİ

Fatih Merhaba,
    Aslın gönlümüzde yatan aslan offroad ancak havaların bozuk olmasından dolayı bu ara drift yapmayı öğreniyoruz ama emin olun her buluşmada Tanerle aramızda konuşurken ya aslında offroad yapsak keske diye lafı geçiyor. Önümüzdeki hafta birşey olmazsa salı günü buluşmaya senide bekleriz.
    Hpi 5T Baja
    FG Baja Buggy

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Bak bak birileri itirafta bulunuyor

Aug 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    Yazın bazen akrabalrım düzceye gidyo yaza kadar sakuramı almış olurum yakınlardaysa 1-2 yan atmayı denerim

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Gell ne olursan ol gel

çok güzel bir pist olmuş tebrikler

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)