Rc Kumandalı arabam nostalji :)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 7
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2011
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    29
    Arkadaşlar benim yaklaşık 12-13 sene önce aldıgım gercekten kaliteli bir kumandalı arabam var ancak bu arac bildiginiz oyuncak kumandalı arac yani prof.bir araba değil cocukken almıştım ancak aradan gecen uzuuun yıllardan sonra kumandası kayboldu ben simdi bu arabaya bir kumanda alıp eski cocukluk günlerimi yeniden canlandırmak istiyorum bu oyuncak arabama kumanda nasıl uyduracagım kac mhz ile calıstıgını falan nasıl anlayacagım ? bir tane ucuza kumandalı oyuncak araba alsam mesela onun kumandası benim arabaya uyarmı sizce ?

Aug 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı patriot_83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim yaklaşık 12-13 sene önce aldıgım gercekten kaliteli bir kumandalı arabam var ancak bu arac bildiginiz oyuncak kumandalı arac yani prof.bir araba değil cocukken almıştım ancak aradan gecen uzuuun yıllardan sonra kumandası kayboldu ben simdi bu arabaya bir kumanda alıp eski cocukluk günlerimi yeniden canlandırmak istiyorum bu oyuncak arabama kumanda nasıl uyduracagım kac mhz ile calıstıgını falan nasıl anlayacagım ? bir tane ucuza kumandalı oyuncak araba alsam mesela onun kumandası benim arabaya uyarmı sizce ?
    şöyle olabilir tahminimce büyük ihtimal ileri geri sağa ve sola gidiyor aracın içini açın kristalin üzerindkeki frekansı okuyun böyle gümüş rengi metal olan bilirsiniz zaten orda yazar kaç mhz olduğu yok hiç olmadı 15-20 tl ye satılan uzaktan kumandalı arabalarda alın onun elektroniğini ona aktarın benim aklıma gelen bu saygılar...
    Traxxas Slash 2 wd__(EzRuN 8,5T__4000Kv)
    Maverick Atom
    Thunder Tiger Ts4N
    ___(Iskarta)

Aug 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    şöyle olabilir tahminimce büyük ihtimal ileri geri sağa ve sola gidiyor aracın içini açın kristalin üzerindkeki frekansı okuyun böyle gümüş rengi metal olan bilirsiniz zaten orda yazar kaç mhz olduğu yok hiç olmadı 15-20 tl ye satılan uzaktan kumandalı arabalarda alın onun elektroniğini ona aktarın benim aklıma gelen bu saygılar...
    Traxxas Slash 2 wd__(EzRuN 8,5T__4000Kv)
    Maverick Atom
    Thunder Tiger Ts4N
    ___(Iskarta)

frekans yazmazsı için alıcı olması gerekir oancak oyuncak araçlarrda kart alıcı görevide görür kristal olmaz bence farklı 27 mhz kumandalarla denene bilir

May 2011
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    29
    o zaman ucuzdan bir tane kumandalı araba alıp denemem gerekecek başka türlü anlayamayacagım sanırım

27 mhz mi yazıyor kumandada ? 27 yazıyosa sanırım 27 nin 6 türü var kumandalarda olan 6 tane farklı yani 6 da 1 şansın var

o zaman ucuzdan bir tane kumandalı araba alıp denemem gerekecek başka türlü anlayamayacagım sanırım
    Alıcı arabanın kartına entegredir. büyük ihtimal de kristalin üstünde kodu yazar. açıp bakmanızda fayda var bence
    Sakura Zero S 4s lipo 100km
    Team Associated B44 Factory Team
    Turnigy 1/16
    RC TEAM 216

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)