Denizli de rc modelcilik yeni başlıyor.

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 4
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Modelciliğe başlayalı 3 yıl kadar oldu.Hep otopark köşelerinde windragonlar ve wintigerlere mahkumduk.Sonra bu işi daha önceden başlayan benzin motorlu akrobasi uçakları olan arkadaşlar tanışdık.Gene modelcileri toplasan 6-7 kişi ciravarı hevesli insandan başka yoktu fakat onlarda yol kenarlarında uçurmak zorunda kalıyorlardı.Nerde bir yol inşaatı başlasa karayolları ekibiyle bizim grupda taşınıyordu.Yol tamamlana kadar pist ihtiyacımızı görüyordu.

Zor bela 6-7 kişi 10 kişi oldu.Pistsizlik sorunu yüzünden bir günde 4-5 modelin kırıldığıda oluyordu.Şehire yakın geniş bir arazi buluyoruz tam bize göre derken yakınında 2-3 güvercin kulubesi çıkıyor bu sefer onlarla tartışmaya başlıyoruz hava sahası yüzünden senin hobin benim hobim diye.En sonunda tam keyfimize göre bir yer bulduk.Merkezde sayılan Gökpınar gölünün en uç kenarında tamamen doğal çimle kaplı 30-40 dönüme yakın düz bir çayır.Önceki uçuş yaptığımız yerlere göre mükemmel denilebilecek kadar güzel ,ayrıca göl mazaralı .

Yaklaşık 1 aydır burda uçuyoruz.Modelciler 15 den fazla oldu.Pist güzel olunca millete cesaret geldi.Elektrikli modelciler nitrolu ve benzinli uçaklara yerini bırakdı.Aslında modelcilik Denizli de daha yeni başlıyo diye biliriz.

Tüm ilgilenen arkadaşları bekleriz.Saygılarımızla.
    F20 SHARK jet,30cc DLE NEMESİS
    WORLD MODEL L40 FLAYER
    SOPRANO 46 LIK
    1\8 SAVAGE X 4.6 NİTRO
    1/5 mcd 26cc buggy

bir buluşmanıza bende gelmek isterim izlemesi bile bir başka oluyor şuan içim elimde rc bir araç bulunmuyor ama 4 kanallı bir heli ile başlamak istiyorum, hatta ben yenişehirde oturuyorum bundan 4 yıl önce felan evimiz az ilerisinde bir abimizde de uçak vardı hafta sonları çıkarıp uçuruyordu tabi şimdi heryer ev oldu yer kalmadı

Şubat tatilinde gelirim bende sizi izlemeye.. kırımsız uçuşlar..
    =)

merhaba bende acıpayam da oturuyorum. Rc ye yeni başladım WD sporsterım var

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)