6kanala geçiş

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 19
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    merhaba 4 kanaldan sonra 6kanala geçmeye karar verdim. kafamda trex 450 modeli var ama butcem en fazla 800tl . bu fiyata nasıl bir model alabilirim.yurt dışı olabilir. ama yedek parçaları vb yurt içinde olan bir model olsun. tesekkurler iyi bayramlar

450 ler başlangıç için iyidir, ama imkanınız varsa 500 lük heli alın derim, bu bütçenin içine kumanda dahilse biraz zor tabi bu durumda hk veya cx lere yönelin derim.
    Futaba 7C-Quadrotor zamanı-BEVRC 1.3Ghz 800mw VTx/Rx-D-WDR 600TVL Sony Super HAD CCD Board Camera-Cycloops CE OSD
    Geçmiş modeller:HK450,Raptor 30,Wing Tiger,Skywalker.
    Satılık Skywalker Elektroniği

cxlerin yedek parcasını yurtıcınde bulurmuyum?

çıkarsam çıkarsam 1000tl olur kumanda dahil.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Nereden Nereden
    Kahramanmaraş
    Yaş Yaş
    14
    pek olmaz.align yedek parçaları var.align yedek parçaları cx'e uyar ama çok pahalı fiyatları yurt dışından çok daha ucuza alırsınız.
    Copter-X 450 SE V2 & ALİGN GP780
    Futaba T6 J
    Geçmiş:Nine Eagles Solo Pro V1

yurtdışından geç geliyormuş ama.mesela ben diyelim kırım yaşadım 2hafta boyunca parçayı beklemem gerekiyor sanırım.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Nereden Nereden
    Kahramanmaraş
    Yaş Yaş
    14
    kiti alırken yanına yedek parça alırsınız.hızlı kargo ile 7 günde getirtebilirsiniz.ama normal kargonun fiyatının 2 katı olur.yedek parçalarıda muhtemel kırılan parçalrı alırsınız (pal,flybar,main gear,skid,main shaft,feathering shaft vs.)
    Copter-X 450 SE V2 & ALİGN GP780
    Futaba T6 J
    Geçmiş:Nine Eagles Solo Pro V1

parçalarla beraber trexle aynı fiyata gelmezmi?

parçaları zaten ucuz stoklayacaksınız o zmn. mesela kırım ihtimali yüksek her parçadan 2şer tane.
    ama kırım yaptıktan sonra 2 hafta kargonun gelmesini beklemek de bir bakıma iyi, kırım sonrası insanın kendini cezalandırması gibi oluyor.
    Futaba 7C-Quadrotor zamanı-BEVRC 1.3Ghz 800mw VTx/Rx-D-WDR 600TVL Sony Super HAD CCD Board Camera-Cycloops CE OSD

peki cx ile trex arasında nekadar fiyat farkı var. kumandayı ikisinede aynı almalıyım sanırım

çok acele ediyormuyum acaba? 4 kanallıyı 1 aydır kullanıyorum. 6 kanal için erkenmi?

copterx i inceleyeyim ozaman biraz. trex pahalı sımdılık benim için.copterx i tamamıyla toplamam gerek gördüğüm kadarıyla tamamıyla kendim montaj etmem gerekiyor değilmi? bu konuyla alakalı videolu anlatım vb varmı acaba?

forumda herşey var birazcık araştırın ; )
    trexde de kendiniz toplamanız gerekiyor, onda da kit olarak geliyor. her türlü montajı öğrenmeniz lazım çünkü olası kırımda siz demonte edip parçayı değiştirip tekrardan monte edeceksiniz.

cx için www.ehirobo.com
    hk için wwww.hobbyking.com
    trex içinse her hobi sitesine bakabilirsiniz, fiyatı araştırın siz karar verin. kumanda konularını da inceleyin forumda. olması gerek kumandalar karşılaştırmalar hepsi tartışıldı.
    1 ay çok erken bence, bu kadar heves var ama bilgi yok, forumları dolaşarak bilgi edinin, yorumları okuyun kararı siz verin

1ay erken banada öyle geldi ama. evin içinde 4 kanallı ucuruyorum hep git gel git gel sıkıldım gibime geldi biraz.forumdada neredeyse cogu baslıgı okudum diyebilirim ama gün içerisinde çok yogun oldugum için uçup gidebiliyor aklımdan. trexde biz monte edicez ama cenk abinin videosu vardı bana yardımcı olabilecek diye düşündüm.ama cx ve hk yı nasıl yapabilecegimi bilmiyorum.bahcelievler de oturuyorum. deneyimli birini bulurum belki bana yardımcı olur ümidiylede almayı düşünüyorum biraz

cx ve hk, trex kopyasıdır ; ) ayrıca 6 kanallıların mekaniği birbirine çok benzerdir

kopya derken çakma değil dimi

ne kadar para o kadar köfte

orası öyle

aşağı yukarı bende seninle aynı seviyedeyim.1 ay 4 kanal uçurdum.daha sonra trex 250 ve 500 aldım.500 uçurmadım daha hava şartlarından dolayı 250yle evde hover yapıyorum.ama sim çalışmadan deneme sakın çok farklı 4kanaldan.bende b.evlerdeyim yardımlaşabiliriz.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)