Merhaba arkadaşlar bi bakarsanız eğer sevinirim . yardıma ihtiyacım var da .

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 6
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Tekrar merhaba arkadaşlar , öncelikle teşekkür etmek istiyorum . Ilgileneceğiniz yada yardımcı olucağınız için.

Benim bilgi almak istediğim konuya gelelim ,

Abim kaptanlık yapıyor , doğum günüm vesilesiyle "Çin"'den bana heli almış . Fakat pili fazla şarjda tutmuş li-po olduğu haliylede şişmiş vede kullanılmaz halde. Helinin modeli Syma S031G . Tam bilmiyorum fakat araştırdığım kadarıyla üstündeki 9.6 V 800 maH pil imiş . bende heves ettim vede pil almaya kalktım fakat bulamadım . yardımcı olabilcek arkadaşları bekliyorum , pilin vede helinin fotoğrafları şurda ;

http://cdn.rc-fever.com/bmz_cache/0/...ge.600x300.jpg

https://prodimages.freewebstore.org/...31_battery.jpg

Birde unutmadan(!) heli çinden geldiği için haliyle şarj aletinin adaptörü Çinlerin fişlerine göre. onu da ayarlamam lazım. ne tavsiye edersiniz ? bizim uçlarımıza göre olanını mı almalıyım yoksa bi converter aracılığıylamı yapmalıyım ? adaptör özellikleri , 11.1V 900 mA. benim almam gereken pil maH bakımından biraz fazla olmalı , 2000 civarı mesela. teşekkürler arkadaşlar şimdiden..

bla bla, hayırlı olsun helin, helin 3 kanallı ev içi kullanıma musait,
    pil için 2000mah bakma cunku hem agır olur hemde buyuk gelir boyutları,9.6v luk lipo yu da ilk defa duydum,lipo hucre voltajları 3.7dir, bos hali bile 11.1v yapar,kartı yakarsın.. 9.6v luk piller ni-mh olan pillerdir, lipo değil pilin yani..
    HK-450 CopterX 450 ae T-Rex 500ESP T-Rex 600NSP LE FBL |Sukhoi Su-31 Durafly Cessna 182|JR DSX7dsm-j |JR XP7202 72mhz |HITEC AURORA 9

teşekkür ediyorum ilginiz için , fakat söylemiş olduğum gibi verdiğim resimlerdede gözüküyor . pil 9.6 V 800 maH lipo . dün akşam tekrar bi heli aldım , 3.5 kanallı biraz daha küçük ölçekli buna pil bulana kadar onu kullanıcam . şuan bir e10 bir s031g birde dün akşam aldığım LS-208 modelli helim var . büyütmeyi planlıyorum fakat öncelikle pil bulmam lazım

rica ederimde sen heliyi buyutmek yerine kanal sayını buyutsen daha iyi olur, cunku 4 kanal altı her heli oyuncak sınıfındadır ve ucuş tecrubene hiç bişey katmazlar, 4 kanal bir heli edin 3 kanallara boşa para harcama..
    HK-450 CopterX 450 ae T-Rex 500ESP T-Rex 600NSP LE FBL |Sukhoi Su-31 Durafly Cessna 182|JR DSX7dsm-j |JR XP7202 72mhz |HITEC AURORA 9

selam arkadaşım bende de aynı heli den var ve istnabulda buldum pillerini sana yardımcı olabllirim bu konuda
    info@inova.biz.tr bu sayfada yedek parcalar kısmına gırıp bu modelı S031 tıklarsın oradan sana parca listesi olarak excelden l
    ste ınecek pılın fiyatı 40 tl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam kolay gelsın
    SAKARYA R/C TAİM

arkadaslar bendede aynı modelden var bende denge cubugunu kırdım parcalarını bı turlu bulamıyorum . nerden bulacagımı bılen varsa yazabılırmı sımdıden cok tesekkur ederım..

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)