lütfen yardım biri yol göstersin :(

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 12
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    merhaba arkadaşlar 3 kanal mini bir rc helikopterim var(dı) çok güzel bir alet ancak şarjdan sonra helikopter çalışmamaya başladı bi anlam veremedim helikopter üzerindeki anahtarı on (açık) konuma getirdiğimde ışıklar yanmaya başlıyodu ancak şuan bi hareket yok kırık olan biryeri yok bikaç kazadan sonra yamuk durmaya başlamıştı ancak düzelttim uçurdum şarja taktım bidaha çalışmadı lütfen yardım din

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    44
    Geçmiş olsun.
    Oyuncak olunca işin şekli değişiyor tabi, ezbere size nasıl yardım edebilirizki. Muhtemelen pil ile helikopterin bağlantısı kopmuş gibi bir izlenim oluşuyor. İçini açıp bakmanızı tavsiye edebilirim.

01-ADANA

devre elemanlarını kontrol ettim pilini açma kapama düğmesini ancak bi problem yok göremedim kablolar tamam leğimleri tamam ama şarjı dolupta açma düğmesini on konuma getirdiğimde hiçbir tepki olmuyo resimlerinide ekliycem belki ozaman daha iyi fikir verirsiniz şimdiden teşekkürler

birde şu aklıma geldi şarj ederken bi sorun olupta pil sorun yapıyo diye düşündüm ama buna uygun başka bir pil bulup deneme olanağım yok

Feb 2007
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    44
    Helikopterin pili sanıyorum Li-Po. Bu durumda pili siz tam olarak bitirp şarj ettiniz ve bunu birkaç kez tekrarladınız. Li-Po piller hiç bir zaman tam olarak boşaltılmazlar. Bu tip oyuncaklarda 4-6 dakika uçuş yapılır ve 10-15 dakika sonra da şarj edilir.
    Eğer durum böyle ise pil bozulmuş ve artık şarj almıyor demektir.

01-ADANA

bende bundan şüpeleniyorum aslında 4 dakikadan fazla kullanmadım şarja taktığımda alıyo gibi 15 dakika sonra şarj kablosundaki ışık yanıyo şarjı dolu gösteriyo ama bi hareket yok resimlerini ekleyebilirsem belki görmeniz daha iyi olur

Shot at 2011-11-22

Shot at 2011-11-22

Shot at 2011-11-22

Shot at 2011-11-22
    benim heli bu

Jul 2010
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    30
    ölçme imkanın varsa şarj cihazını ve liponu ölç yoksada bi televizyen tamircisine rica etsen ölçerler liponu liposuda pahalı değil yani rahatlıklada temin edebilirsin.
    ali gürkan turan
    mersin /silifke
    0 rh (-)

bu değilse sorun başka ne olabilir peki yani benim aklıma ilk gelen sorun bu pil onun haricinde sorunlu görünen bişi yok zaten şarjdan sonra oldu

Resimlerde gördüğüm kadarı ile li po pil şişmiş yüksek bir ihtimal pilden kaynaklı bir sorunu var lipo pilin bağlantı uçlarındaki lehimler de atmış olabilir
    LIFE IS JUST A DREAM ON THE WAY TO DEATH...!!!!

bu pilden nerden bulabilirim arkadaşlar bilecikte oturuyorum burda imkansız ancak eskişehiden arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım

???????????????? fakat amperajları tutmayabilir özelden msj atarsanız sevinirim
    Konu ata 1337 tarafından (28-11-2011 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Siz de, ilgili üyeye mesajınızı özelden gönderiniz.
    LIFE IS JUST A DREAM ON THE WAY TO DEATH...!!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)