!!!üsküdar da toplantı !!

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 15
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Arkadaslar merhabalar,haftanın 3-4 gunu aksamları saat 21.00-00.00 arası harem-isparkta arkadaslarla hem tanışıp,hemde gazlamaktayız..Üsküdar yakası içerisindeki,hem yakınlık olsun, hemde düzgünlük sakin ve büyük bir alan..arzu eden herkesi bekleriz saygılar...

bu akşamda büyük ihtimalle oradayız..

arkadaslar katılım beklıyoruz

Sans eseri dun aksam Fender ile Uskudar'da tanisma firsatimiz oldu, Uskudar haremdeki alan gercekten cok musait... tekrar tesekkurler Fender...

Ahanda aradığım adam Abicim bende Harem tarafında oturuyorum bu akşam parça temin edip yarın akşam Harem'deyim eğer gelenler buraya yazsın bir saat belirleyelim o saatte buluşalım ben hiç denemedim orda İsparkçılar izin vermez diye düşünüyodum ama insaflı çıkmışlar Gerçi kalabalık olursak gene bişiler diyebilirler de artık bakalım...

Alıntı nejatberkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sans eseri dun aksam Fender ile Uskudar'da tanisma firsatimiz oldu, Uskudar haremdeki alan gercekten cok musait... tekrar tesekkurler Fender...
    ne demek hobby paylasımdır bence onemli olanda budur..

Alıntı nejatberkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok abartmaz ısek bı sıkıntı olacagını zannetmıyorum burada zaten 2 adet park var bırtanesı daha sote arka tarafta orada ızın verılıyor yanı..orta taraftakınde ıse durum zaman zaman degısıyor ama genelde arka tarftayız bı sıkıntı olmuyor..21.00 den sonra pek aracta kalmıyor alan gayet basarılı..

bu aksamda oradayız...

Alıntı FENDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aksamda oradayız...
    Topliyim şu aleti de bi takılalım ya dün gece aracı topladım denemeden getirdim öyle geçti. Zaten bugün Balıkesir'e gidip gelirken paso uykum geldi

Alıntı ahmetd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Topliyim şu aleti de bi takılalım ya dün gece aracı topladım denemeden getirdim öyle geçti. Zaten bugün Balıkesir'e gidip gelirken paso uykum geldi
    tabı takılırız gündüz biraz kestirip gel yalnız

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul/Üsküdar
    Yaş Yaş
    15
    Şu sıra nerelerdesiniz?

Not: bende zeynep kamildeyim.
    Maverick Strada SC

Temiz ve Satılık.

Cengelkoy nato yolunda yim

bu akşamda ufak bı toplantı var 21.00 lıe 00.00 arası

Merhaba ben Üsküdar/Çengelkoy de oturuyorum baja 5b var dolayısıyla çok kullanamadım uygun yer bulamadım.Nerede surmelıyım?Birde öğretmenler evi var yerını tam bılmıyorum ,otopark var kucuk sonra ormanlık yer sadece oraya gıdebılıyorum oda babamla.Kimse yok orda, sıkıcı oluyor zaten sırf çamurdur sımdı orası.Bana çengelkoyde duzgun offroad yapabılecegım yer lazım.

Alıntı FENDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhabalar,haftanın 3-4 gunu aksamları saat 21.00-00.00 arası harem-isparkta arkadaslarla hem tanışıp,hemde gazlamaktayız..Üsküdar yakası içerisindeki,hem yakınlık olsun, hemde düzgünlük sakin ve büyük bir alan..arzu eden herkesi bekleriz saygılar...
    toplanma devam ediyormu acaba öğrene bilirmiyim ?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)