Edirne uzunköprü uçuşları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 215
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 215 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 123456 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Harun Hocam Çok güzel bir gün geçirmişsin belli.Gerçektende cumartesi hava çok güzeldi, Görüşmek üzere.
    katana V2
    ASP Fs 61 Ar
    Os 46 Ax
    Turnigy 9 ch.rx/tx
    Cessna Trainer (yarı ölçekli)

Soğuk bir 11 şubat günüde gittiğim uçu]ştan fotolarımı ekte sunuyor tüm modelcilere kırımsız uçuşlar diliyorum

1.JPG2.JPG3.JPG6.JPG11.JPG12.JPG14.JPG15.JPG16.JPG18.JPG

Çoğu modelci uçuş yapacak alan ararken, burada alanlar uçuş yapacak modelci arıyor.

Yakında kalabalıktan şikayet etmeye başlarsınız. Burada buluşma başlığını açıp da 5-10 kişiye ulaşmayan ekip olmadı.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

İnşallah Metin bey. Zaman zaman cevdet bey (çok seyrekte olsa Kırklareliden gelen Şenol bey ve Fatih bey ) ile birlikte uçuş yapıyoruz ve çok keyifli oluyor.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    39
    selam harun bey,
    sizin edge bir ara satılıktı .uçağın üzerine motor olarak ne var.sizinle önceden konuşmuştuk galiba benim aklımda dle 20cc kalmış .bir arkadaş bu uçaktan alacak ve 91 os 4-zamanlı takacak .sorun yaşar mı bu motorla.

Ben Harun abinin Edge'i uçurdum. Üzerinde 91asp 2 zamanlı vardı sanırım. Motor iyi fakat yine de hafif az kalıyor modele. 1.08le daha iyi olur diye konuşmuştuk. Ama 91 4 zamanlı az gelecektir bence.
    haydut

Alıntı kavabiller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam harun bey,
    sizin edge bir ara satılıktı .uçağın üzerine motor olarak ne var.sizinle önceden konuşmuştuk galiba benim aklımda dle 20cc kalmış .bir arkadaş bu uçaktan alacak ve 91 os 4-zamanlı takacak .sorun yaşar mı bu motorla.
    Selam kavabiller benim uçakta os 91 fx motor var ben üç yıldır uçuruyorum hiç sorun yaşamadım. Ancak 91 dört zamanlı bu uçağa yetersiz kalır. Dört zamanlı 1.20 güzel olur.

Ömer kardeşim iyi akşamlar görüşmeyeli iyisindir inşallah. Modelcilik adına neler yaptınız uçuş yapıyormusunuz.

Ömer tozu dumana katıyor. Her başlıkta ayrı bir icraat videosu var.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Harun abi selamlar. Bu aralar İStanbul'dayım. Konuştuğumuz modeli bitirdim maiden yaptık dün. Keyfim yerinde anlayacağın. Bir tane de sürpriz var yakında konusunu açacağım forumda. En kısa zamanda görüşmek üzere.
    haydut

Ömer model çalışmarından ve uçuş yeteneğinden dolayı seni tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, tekrar birlikte uçuş yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Apr 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    39
    teşekkür ederim harun bey verdiğiniz bilgiler için

Bu sabah kalktığımızda çok güzel kar yağmış olduğunu gördüm ve hemen birkaç fotoğraf çektim. Gün içerisinde kar eridi. Hafta sonuda hava uçuş için uygun gözüküyor. Bu mesajımı okuyan tüm modelcileri uçuşa davet ediyorum.

Fotoğraf0072.jpgFotoğraf0073.jpgFotoğraf0074.jpgFotoğraf0075.jpg

Apr 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    43
    Yaza kısmet
    Hakan Sadi - Bahçelievler / İstanbul

İnşallah Hocam hafta sonu Buluşuruz ,Böylece Üzerimizdeki pastan kurtuluruz
    katana V2
    ASP Fs 61 Ar
    Os 46 Ax
    Turnigy 9 ch.rx/tx
    Cessna Trainer (yarı ölçekli)

Alıntı hsadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaza kısmet
    Selam Hakan bey sizleri aramızda görmek ve birlikte uçuş yapmak bizi son derece onure edecektir. Yazın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Cevdet bey sizin şu dört zamanlı motorun sesini duyalım artık. Hafta sonu Yeni motor, yeni uçak ve yeni kumandan ile sizi alanda bekliyorum

Apr 2011
    Nereden Nereden
    KIRKLARELİ/VAN ÇALDIRAN
    Yaş Yaş
    29
    harun abi fotoları gördüm bayadır girmemişim zaten nete modelcilik çok geride kaldı işimiz bize izin vermiyor. inşşallah doğuya gitmeden beraber uçarız. az da olsa demişsin ben hep geldim her zaman da gelirim hiç merak etme. belki yeni bir uçakla gelirim. belli olmaz.

sevgili fatih bey evet az da olsa demem yanlış olmuş olabilir müsait olduğunuz zaman kırklareliden buraya geldiniz teşekkür ediyorum ama birlikte uçuşlardan sonra yanlız kalmak inan bana zor geldi her uçuşa gittiğimde birlikte yaptığımız uçuşları düşünüyorum ve uçuşlarda hep birlikte olmayı arzuluyorum. Geçen yaz arabam yoktu ben size gelemedim ama bu yaz kısmet olursa bende sizi ziyarete gelirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)