Street Jam OTA R3R

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 121
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 121 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 6 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı hasancannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam şase şahane..driftte ki performansı nasıl acaba..ayrıca piyasa değeri nedir ve nerden temin ettiniz merak ettim..palaşırsanız sevinirim..

Alıntı skylane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba hasancan şase görünüm ve işlevsel olarak tek şuan. driftteki performansı demişsin bu şase zaten sadece drift üstüne kurulu bir şase dünyanın en iyi drift şasesi. piyasa değeri 1300-1400 tl arası sadece kuru şase. almak istersen benle irtibata geçersin iyi günler
    Team Integy, OTA R3R i 400 kusur + 17 yada 27 dolar posta ucreti gibi birseyden satiyor. Tum mod parcalarida dolar uzerinden satista. (Websitesine su an ulasilamiyor acildiginda bakarsainiz.)
    http://www.integy.com/st_main.html?p_catid=293&page=1

Alıntı Typ_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abi gloria ne oldu ? Ayrıca weld te çok fena bir kep Çok hoşuma gidiyor JZX ler
    Erdem, on tamponda tamponun (arka kismi, yan camurluk altinda kalan kisimlardan) biri anyaya biri konyaya bakiyor. Arti kepte 3 yada 4 bolgede basimdan kaynakli dalgalanmalar var.

Hpi`in yeni cikardigini duyurdugu weld kepi uzun zamandan beri USA`da satista. Posta dahil 70kusur dolar tutuyor vergisi iviri ziviri tonla o yuzden almamistim. Uk`ye 1 1,5 aya gelir geldiginde kesinlikle alacagim.

Murat abi bi görseydik gloria yı :|

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Yan sinyalden basliyor on kapinin cizgisine kadar, oteki tarafida ayni, arka kisimda her iki tarafta sagli sollu yine var.

Tamponun uc kisimlari govde altinda kaliyor tekerlek onunde, sol tarafa bakarsan disa dogru acik duruyor. Care olarak kesilebilir ama bu seferde tampon ve govde arasinda bosluk olusuyor. Benim hosuma gitmedi o bolumde bosluk olmasi o yuzden simdilik kesmedim.

Konu MSenturk tarafından (28-01-2012 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Murat abi kötü olmuş ama en azından kırım kepi olur . JZX bence çok güzel bir seçim olmuş. Pandoranın keplerini düşünmezmisin abi ? Şu wagon olan kepi favorim

...:::Traxxas Slash 4x4 Ultimate:::...

Abi kötü olmuş , gloria gayet iyi bir seçimdi herkesin gözü kaldı nazarı değdi

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Murat abi kötü olmuş ama en azından kırım kepi olur . JZX bence çok güzel bir seçim olmuş. Pandoranın keplerini düşünmezmisin abi ? Şu wagon olan kepi favorim
    Yok Erdem, Wagon takcak olsam Oddssey var. Weld guzel light bucketlerle isikla deli olur.

Alıntı cc_Zorba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kötü olmuş , gloria gayet iyi bir seçimdi herkesin gözü kaldı nazarı değdi
    Bosver Onur Gloria`yi kep var olani takariz.

Bu kepe her bakisimda ekrana dalip gidiyorum...Heralde bir subaru kepi ancak bu kadar guzel olabilir...
    Konu Mutlutürk tarafından (30-01-2012 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Murat abi şöyle olanı takarız falan olmuyor yani Reklam kokan hareketler bunlar Olan var olmayan var

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı Mutlutürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kepe her bakisimda ekrana dalip gidiyorum...Heralde bir subaru kepi ancak bu kadar guzel olabilir...
    Sagol Mutlu daha guzelleri senin olsun.

Murat abi şöyle olanı takarız falan olmuyor yani Reklam kokan hareketler bunlar Olan var olmayan var
    Erdem, Miras degil alin teri.

Jun 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı skylane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön taraf one-way arka solid axe
    arkaya solid axe takmak ile arka diffi sıcak silikon yada epoxy ile kitlemek aynı şey mi acaba ?
    bu linki inceledim güzel bilgiler var ancak yine de aradığım sorunun cevabını bulamadım :s
    http://www.hobbyrc.com/forum/content/1128-Solid-Nedir

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Cenk ikiside ayni sey.

Acik difransiyalde viraj disi kalan teker icte kalana oranla fazla doner, Solid / kilitli dedigimiz diffte anafikir, difransiyalinin diff etkisini yok etmek, iki tekerinde ayni hizda donmesini saglamaktir.

Bunu
    * Ball diff dedigimiz bilyalida: Vidayi sonuna kadar slkarak yada bilyalari cikarip yerine boslugu almak icin kagit koyarak yapariz.
    * Gear diff dedigim difflerse ic dislelerin donmesini durduracak sicak silikon, hortum, bluetag vesaire ile yapariz.

Alıntı msenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagol Mutlu daha guzelleri senin olsun.

Erdem, Miras degil alin teri.

Tesekkurler Murat abi yalniz adim Suleyman soyadim Mutluturk ilk defa Mutlu diye hitap eden cikti...

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Bence diğer jantlar daha güzel durdu sanki Murat abi . Birde o kepin ön tampon kenarlarında ki küçük siyah parçalar orjinal mi sen mi yaptın onları Murat abi ? Benimde böyle bir çalışmam olmuştu ama esnemelerde düşüyorlardı sonuç ikiside kayboldu

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı Mutlutürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkurler Murat abi yalniz adim Suleyman soyadim Mutluturk ilk defa Mutlu diye hitap eden cikti...
    Suleyman ismini gormemisim. :p

Bence diğer jantlar daha güzel durdu sanki Murat abi . Birde o kepin ön tampon kenarlarında ki küçük siyah parçalar orjinal mi sen mi yaptın onları Murat abi ? Benimde böyle bir çalışmam olmuştu ama esnemelerde düşüyorlardı sonuç ikiside kayboldu
    Erdem, onceki dedigin Sj`ninkilermi.? Onlarsa on arka 6mm offsetli onlar, beyazlar 3 ve 6mm.

Yandakiler yokomonun Canard seti. Alt parcasida varda yamuk duruyor diye cikardim.
    http://www.cmldistribution.co.uk/cml...tId=0000001063

Aslında hiç onroad araç merakım yok, ama bu subaru kepini gördükten sonra kullanmasam bile sadece vitrinde olsun diye bir tane almam lazım diye düşündüm

Gerçekten çok güzel bir kep olmuş Murat, eline sağlık..

Rica etsem,lütfen desem bütün masraf tarafıma ait olmak (ama şimdi değil) üzere bir tane boyarmısın??
    -)Tamiya Topforce Evolution
    -)HB Cyclone D4
    -)Kyosho İnferno st us sport truggy Brushless
    -)Airtronics MX-3 3Ch 2.4Ghz

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Bulent ben boyamadim, bir airbrushci arkadasim var o yapti. Yaptiracagin zaman haber ver elimden geleni yaparim. Eleman oldukca iyi portren dahil ne istersen cizebiliyor.

Jun 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Cenk ikiside ayni sey.

Acik difransiyalde viraj disi kalan teker icte kalana oranla fazla doner, Solid / kilitli dedigimiz diffte anafikir, difransiyalinin diff etkisini yok etmek, iki tekerinde ayni hizda donmesini saglamaktir.

Bunu
    * Ball diff dedigimiz bilyalida: Vidayi sonuna kadar slkarak yada bilyalari cikarip yerine boslugu almak icin kagit koyarak yapariz.
    * Gear diff dedigim difflerse ic dislelerin donmesini durduracak sicak silikon, hortum, bluetag vesaire ile yapariz.
    teşekürler murat abi mesaj alındı

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Erdem, onceki dedigin Sj`ninkilermi.? Onlarsa on arka 6mm offsetli onlar, beyazlar 3 ve 6mm.

Yandakiler yokomonun Canard seti. Alt parcasida varda yamuk duruyor diye cikardim.
    http://www.cmldistribution.co.uk/cml...tId=0000001063
    Evet Sj'nin jantlar daha yakışıklı duruyordu sanki Murat abi ön lipi de tak bence çok mu yamuk duruyor ben kartondan lip yapmıştım. O kenardaki küçük şeyleri de kanat artıklarından yapmıştım

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24

Murat abi bunun hakkında düşüncen nedir

Öncelikle Herkeze S.a Murat Bey Ben Yeni Bir Rc Drift Aracı kullanıcısıyım ve gayet stabil güzel bir araç arıyorum bu konudaki sizin aracınız bana iyi geldi sizden ricam bu aracı kaça topladınız aynısından bende toplamak istiyorum ve parçaları hangi siteden temin edebilirim linklerini atarsanız sevinirim teşekkürler iyi forumlar

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)