Castle Creations Garanti (İngilizce Yardım)
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 19
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
29-11-2011 16:15 #1
Abilerim arkadaşlarım hepinize merhabalar. Mamba esc bozulunca garantiye yollamıştım ayın 14ünde teslim edilmiş Castle firmasına ama o tarihten bu yana hiçbir şekilde iletişime geçmediler benle dolayısıyla bende merak etmeye başladım. Durum hakkında bilgi almak için mail atmak istiyorum firmaya ama malesef ingilizce bilgim düşük. Bu konuda bana yardım edebilecek birisi varmı acaba? Ufakta olsa bir metin yazıp bana verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Öğrencilik:Afyon | Memleket:Trabzon
Şuan : Öğrencilik
Slash 2wd [Mamba Max Pro SCT + neu-castle 3800KV ]
-
29-11-2011 19:31 #2
ESc yi kimin adiyla, ne tarihte gonderdigini ve posta detaylarini yazarsan oldukca yardimi olur.
Its not a hobby, its way of life
-
29-11-2011 19:44 #3
Mehmet Celal KARA kendi adımla gönderdim.
Gönderim Tarihi : 03/11/2011
Teslim Tarihi : 14/11/2011
Ürün : Mamba Max Pro SCT
Posta Takip No : RR116687390TR
Birde bana gönderip çıktısını aldığım mailde şöyle bi bilgi var;
Bu referans numarasıyla orda belirtilen adrese mail atacam sanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.You may check your order status by writing to:
repairs@castlecreations.com
For inquiries, please reference order# 2200-5212-1880Öğrencilik:Afyon | Memleket:Trabzon
-
30-11-2011 16:49 #4
"Hello,
I sent my esc to your repair department for warranty repair(mamba max pro sct) at 03/11/2011, can I get information, my reference code is #2200-5212-1880.
Thank you..."
Ben bunu yollamıştım(kod ve tarihi değiştirdim), kısa ve öz oldu benim ingilizcem pek iyi değil, ama cevap vermişlerdi
Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
Carisma M14 Subaru
Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
HALAYA DEVAM!
-
30-11-2011 17:09 #5
I send my mamba max pro sct ESC for repair (2200-5212-1880) and it was delivered on 14 November 2011 by GWRIGHT. Till to date I have not recieved any information yet, pls give me an update about my ESC.
bende şöyle bişey yolladım Erdal abi yardımcı oldu tekrar teşekkür ederim burdan
Bişey daha sorsam 35$ tamir ücreti isterlerse eğer TL karşılığı ne kadar olur 1,9tl den hesaplayınca kuru 66,5Tl yapıyor ama malum yurt dışı olunca bu kuru bi tutturamıyorum ay sonuda ekstradan fazla para yok kartta
Garanti paracard kullanıyorum ona bağlıda sanal kredi kartım var onun bilgilerini vermiştim ordan para çekmede sorun çıkarmı acaba?
-
05-12-2011 13:41 #6
en geç 48 saatte geri döneceklerdi hesapta ama henüz ses seda yok artık sıkılmayada başladım. şimdi bi mail daha atıyorum bakalım nolcak inş hayırlısıyla tekrar elime ulaşır esc.
-
05-12-2011 14:27 #7MCD Rally X4 Factory Team ® / OBR Pro-Stock 30,5 cc / Samba Pipe
Futaba 3 P M - X 2,4 Ghz FASST
M r . C a p r i c e
-
05-12-2011 15:35 #8
bakalım abi bekliyoruz kaç zamandır iyice canım sıkılmaya başladı ama
70tl var kartta 1$ 2tl yi geçmediği sürece sorun çıkmaz diye düşünüyorum
tam yılbaşı olmadan çıksa kargoya bari bi daha yılbaşı tatil falan girmese araya
-
05-12-2011 23:46 #9
abiler arkadaşlar tekrar merhabalar. biraz önce mail kutuma baktım castle dan mail gelmiş aynen aşağıdakini yazmışlar. birde mail ekinde 35$ lık fatura gibi birşey var. bu durumda ne yapmam gerekir ne demek istiyorlar acaba?

not: şuan baktım henüz para çekmemişlerDear Mehmet Celal :Thank you for your recent order with Castle Creations Inc! An acknowledgment of your sales order or repair order is attached. We will help you out this one time.. But next time if you get the unit wet this voids out regular warranty and it would be a 50.00 replacement fee to have another sent to you. but I will help you ..Please review the list of items on order and let us know of any discrepancies as soon as possible.If this is a repair order, this email serves as confirmation of receipt of your equipment for evaluation and repair. Thank you for purchasing Castle Creations products and for allowing us this opportunity to serve you. Sincerely,Castle Creations Inc.540 N. Rogers Rd.Olathe, KS 66062*Actual times may vary. Seasonal volume or repairs requiring special parts may add more time.FOR SALES ASSISTANCE: sales@castlecreations.comFOR REPAIR ASSISTANCE: repairs@castlecreations.comFOR TECHNICAL SUPPORT: support@castlecreations.comVisit us at www.castlecreations.com for product announcements, technical support, repair forms and newsletter sign up!
Konu mehmetcelal tarafından (05-12-2011 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: not :)
-
15-12-2011 16:12 #10
en son gönderdikleri mailin üzerinden 10 gün geçti arkadaşlar hala bi değişiklik yok. ne parayı çektiler nede mail attılar
-
26-12-2011 16:05 #11
arkadaşlar bi yol gösterin bişey söyleyin artık çok canım sıkıldı cidden. 05.12.2011 tarihinde faturaya benzer tamir ücretini gösteren bi mail attıp onay istediler. bende maile cevap olarak tamirinin onayladığımı söyledim. ama ondan sonra hiç bi haber gelmedi. tekrar 19.12.2011 tarihinde mail attım ama onada cevap gelmedi hala
sitesinde aralık 23,26 ve ocak 2 de tatilde olacakları yazıyor ama bu kadar gecikmeye sebep olur mu ki?
-
26-12-2011 22:26 #12
mehmt selam maılde sana bır kerelık yardımcı olacaklarını eger bırdaha esc yı ıslatırsan garantı kapsamı dısına cıkacagını ve bununda 50$ tutacagını soyluyor ve eger sana gonderdıgımız ekte herhangı bır uyumsuzluk varsa en kısa zamanda bıze bıldır dıyor sen en ıyısı su adamların attıgı maıldekı ekı bır ekle bakalım buraya ne yazmıslar coktan gondermıs olmalılar
HOBAO Hyper 7 TQ sport
-
26-12-2011 23:03 #13
mail aynen aşağıda abiciğim. mail ekinide foto olarak ekte.
castle.jpgDear Mehmet Celal :
Thank you for your recent order with Castle Creations Inc! An acknowledgment of your sales order or repair order is attached. We will help you out this one time.. But next time if you get the unit wet this voids out regular warranty and it would be a 50.00 replacement fee to have another sent to you. but I will help you ..
Please review the list of items on order and let us know of any discrepancies as soon as possible.
If this is a repair order, this email serves as confirmation of receipt of your equipment for evaluation and repair.
Thank you for purchasing Castle Creations products and for allowing us this opportunity to serve you.
Sincerely,
Castle Creations Inc.
540 N. Rogers Rd.
Olathe, KS 66062
*Actual times may vary. Seasonal volume or repairs requiring special parts may add more time.
FOR SALES ASSISTANCE: sales@castlecreations.com
FOR REPAIR ASSISTANCE: repairs@castlecreations.com
FOR TECHNICAL SUPPORT: support@castlecreations.com
Visit us at www.castlecreations.com for product announcements, technical support, repair forms and newsletter sign up!Öğrencilik:Afyon | Memleket:Trabzon
-
26-12-2011 23:07 #14
birde abi vadesiz hesapla birlikte bankamatik kartım var garanti bankasında. sanal kart üzerinden kart bilgilerimi vermiştim. sanal kartla gerek yurt içi gerek yurt dışı hiç sorun yaşamadım şuana kadar alışverişlerimde. acaba karttan çekemediler mi parayı o yüzden geçikmiş olabilir mi?
-
26-12-2011 23:26 #15
bu dalgayı ımzalayıp tarayıp gonderdınmı sen gerı olmadı yarın bır maıl yazarız sımdı musaıt degılım ok ? ama kartla ılgılı bır sorun olmasa gerek bende gonderdım castle a ama 7 gundur hala new yrk ta
HOBAO Hyper 7 TQ sport
-
26-12-2011 23:42 #16
bu belgeyi imzalayıp postayla göndermem gerekiyor mu? yada mail mi atacam? onunla ilgili bişey yapmadım abi. sadece gönderene cevapla diyip onaylıyorum diye yazılı olarak mail atmıştım.
-
27-12-2011 18:44 #17
yok belgenın altında bır ımza yerı var orayı gormedın mı sanırım dedıklerı orayı ımzalayıp scan edıp gerı maıl atman neyse bu baska bır hıkaye bıraz once bende kendı motorumun akıbetı ıle ılgılı castleyı aradım Paul ya da Tom ıel konustum ( adını unuttum adamın) O da systemlerınde bır sorun oldugundan ve 300 tane kadar paketın beklemede oldugunu ancak 2,5 haftaya ıslemlere baslayabıleceklerını soyledı yanı senın anlayacagın senı motor ve benımkıler daha en az 3/4 hafta bekleyecek
HOBAO Hyper 7 TQ sport
-
27-12-2011 19:20 #18
bu nasıl şans anlamadım ya
çölde kutup ayısı sürüsü kovalayacak nerdeyse beni
çok teşekkür ederim abi sabırla bekleyeceğiz yine
-
04-01-2012 18:56 #19
abi ya varmı herhangi bi haber? daha erken gerçi ama
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)