Selamun aleyküm yardım edebilecek varmı acaba ?
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 4
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
30-11-2011 23:10 #1
Öncelikle merhaba hepinize ben yeni başladım rc'ye .. Arabamda bi kaç sorun oluştu paylaşmak istiyorum yardım alabilirsem ne mutlu .. Arabanın ayarlarından mı kaynaklanır tam bilmiyorum ama arabam zor çalışıyor arada pullstart'ım sertleşiyor arabadan hiç çalışma sesi alamıyorum birde gaza basmadığım halde kendi kendine gaza basıyor sağ sol yaptığımda tek bir yöne dönüyor ve o arada kendi kendine gaz veriyor biraz problemli sanırım
Bana yardımcı olabilirsin çok memnun olurum .
Konu mytihcel tarafından (30-11-2011 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlışlık
-
30-11-2011 23:33 #2
Ben nitrolu araç kullanmadım fakat, pullstart sertleşmesi motorun boğulduğu zaman oluyormuş, buji sök aracı ters çevirir pulstartı çek bir kaç kere, fazla yakıtı atıyor sanırım, kendi kendine gaz vermeside rölanti ayarından dolayı olabilir, forum da arama yap bende bir çok yerde okudum bu sıkıntıları.
Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
Carisma M14 Subaru
Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
HALAYA DEVAM!
-
04-12-2011 21:12 #3
-
08-12-2011 23:12 #4
ilk araç olarak nitrolu seçmenizin dezavantajları
ilk olarak bence konuyu nitrolu araçlar bölümüne acsaydınız sizin icin daha iyi olurdu. Ilk olarak aracınızın marka ve modeli nedir bunları yazarsanız size daha kolay çabuk ve hızlı yardım edebilecek yüzlerce kişi olduğunu unutmayın.yakıt ayarıyla bence oynamayın çünkü gerçekten zor bi olay benim ilk ayarlamam 1litre yakıt ve bir haftama maal oldu yakinlarinizda bir profesyonel varsa sizin icin çok daha iyi olur yada bir hobby shop
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)