Carisma GT14

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 12
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    arkadaşlar m14 almayı düşünüorum 15-20 gündür araştırıorum ama hala net bilgi bulamadım m14 ü olanlar yorum atabilirmi helpppp kaç km/h hız yaptığını ve hızlandırmanın yollarını yazarsanız sevinirim

25-30 km yapar rc ye pek başlangıç olmasada lastikleri falan değişiyor oyuncakta değil ama rc de değildir yani istiyosan paran varsa 250 tl ye maveric tc al .m14 tabiki iyi bi araçtır
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

SATILIKLAR ÇOK UCUZ= 67176227 -- 72609201

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Nereden Nereden
    Samsun/Ordu
    Yaş Yaş
    15
    Bence degil. Carisma nin hicbir aracini sevmiyorum sevmedim bende vardi gt14 85 gidiyo ama iyrenc. Maverick Strada TC al.

Alıntı haribo21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25-30 km yapar rc ye pek başlangıç olmasada lastikleri falan değişiyor oyuncakta değil ama rc de değildir yani istiyosan paran varsa 250 tl ye maveric tc al .m14 tabiki iyi bi araçtır
    iyi bir araç değildir kep bulamazsın 1/14 çünki lastikler olabilir tek modifiye yapamazsın motor-esc kötü carismanın oyuncakdan farkı yok çok basit bi şase yedek sorunu var

carisma gt14 almayı düşünüorum bu arabanın şasisi sağlammı kaç km/h hız yapar kısacası güzel bi arabamı paramı bu arabaya vereimmi?

Alıntı als003 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    carisma gt14 almayı düşünüorum bu arabanın şasisi sağlammı kaç km/h hız yapar kısacası güzel bi arabamı paramı bu arabaya vereimmi?
    bana kalırsa eğer,paranı biraz daha biriktir.gerci senin,alacağın saseden ne istediğine bağlı dicem ama : bu marka sase sana senin istediğini verecek potansiyele sahip bir sase değil..fiyatı nedir ne değildir bilemem ama. hpı mevrick strada tc bu saseden daha iyi olduğu kesin...bu sase kıyaslama konusunda herkez fikrini belirtecektir tabi,ama olumlu ama olumsuz.senin yerinde olsam bu forumu bir güzel arastırırım. ihtiyacın olan konuları , konuyu bir güzel okurum ve öyle karar veririm derim:
    umarım vereceğin pararnın karsılığını alabileceğin bir saseye sahip olursun..beklentilerini karsılayamayacak bir sase almanı hiç istemem..
    Konu maviadam tarafından (01-12-2011 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.
    SAYGI'KAZANILACAK EN BÜYÜK HAZİNEDİR.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...739#post923739

Bende war slr 722 ARAÇ 27MHZ 35KMH FALAN YAPIYOR ASLINDA BAŞLANGIC İÇİN İYİ 2WD BİR ARAÇ DRİFT FALAN YAPAMAZSIN SAĞLAM

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Dun ayni konu ile ilgili actigin basligi bu konu birlestirdim. Lutfen konu acarken bircok ayni konu acma silinmeden baska birsey vermez sana.

arkadaşlar carisma gt14 aracını aldm 4 gün oldu 7 kere kkullandm şimdi 2.5 saat şarja takıorum sonra bataryayı araca takıorum gaza basıorum ve kırmızı ışık yanıo bi yardımcı olursanız sevinirim rica ediorum nolmuş olabilir

Aug 2011
    Nereden Nereden
    Samsun/Ordu
    Yaş Yaş
    15
    O normal bir sey gazi koklediginde yaniyor bir de geri yaptiginda. Ben kullandim araci simdi satiyorum 3 ay falan olmustu

hayır kardeş sorunu çözdm escnin içine su girmiş oksit yapmış ama şimdi sapasağlam araba allaha şükür

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)