internetten stokta var yazılan ürün stokta yok

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 23
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    geçen gün intertnetten ürün sipariş ettim ve stokta var gözüküyor.siparişi verdim atm den havale yaptım ve ürünün kargolanmasını bekliyodum bi kaç gün bekledim haber yok.daha sonra arıyorum ürünüm kargolanmadımı diye.site yöneticilerinin verdiği cevap aynen şu.
    efendim vermiş olduğunuz ürün stoğumuzda kalmamıştır .hesap nonuzu verirseniz yatırdığınız parayı iade ederiz diye söylediler.tabi ben itiraz ettim.çünkü atm den para yatırdığımız zaman 5 tl gönderme ücreti alıyorlar ve 5 tl ücretide istedim ama nafile ödemediler .peki dedim parayı 5 tl eksik aldım.

daha sonra başka bi siteye aynı ürünü sipariş ettim ve sipariş onayı geldi mailime hemen atm ye parayı hesaba yatırdım eve geldim.saatler geçti siparişim onaylanmadı .ürüne bi baktım siteden ürün stokta yok !!.sipariş verirken varda sipariş verdikten ve hesaba para yatırıldıktan sonra neden stokta yok onu anlamadım.kafayı yedim 2 kez ard arada nasıl böyle birşey yaparlar .ne yapacağım bilmiyorum artık internetten sipariş vermekten çok tiksindim ve acaip sinir oldum

konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.çünkü koyacak yer bulamadım....
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

SATILIKLAR ÇOK UCUZ= 67176227 -- 72609201

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    bu gibi durumlarda sipariş vermeden önce ürün stoğunu tel. ile teyid etmek gerekli.

Jun 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    evet, TR içinde stokta da görünse bir telefonla sorup almanız daha iyi olur. Malasef ülkemizde bazı hobby shoplar sorumsuz bu konuda

|Hyper 9e| |Xray T3 11| |Sanwa M11x| |Xerun 120A ESC - LRP Octa Wind 4.5T Sensored Brushless Motor| ''Sp33DY''

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gibi durumlarda sipariş vermeden önce ürün stoğunu tel. ile teyid etmek gerekli.
    evet ama ilk kez başıma geliyor anlamadığım şey neden ard arda geldiği..

Alıntı dieforme55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet, TR içinde stokta da görünse bir telefonla sorup almanız daha iyi olur. Malasef ülkemizde bazı hobby shoplar sorumsuz bu konuda
    bildiğimiz hobbyshop lar bunlar herkesin alışveriş yaptığı site bunlar...
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

ama tabiki artık uslandım mesaj göndericem yada arıyacağım...
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

Bazıları akıllarınca cinlik yapıp müşteri kandırarak para kazanmak amacıyla yapıyorlar. Benimde başıma 2 kez benzer durum geldi. Popüler bir ürüne uygun fiyat yazıp satıyorlar. Aradan 4-5 gün geçiyor tık yok. Siz peşine düşünce "kusura bakmayın elimizde kalmamış, tedarikte etmekte sıkıntı çekiyoruz şu an yerine başka bir ürün versek? Paranızı da iade edebiliriz." gibi sinir bozucu bir durumla karşılaşıyorsunuz. Bunların yarısı hatta daha azı bile başka bir ürün seçse bunu kar sayıyorlar kanımca.

Bilindik bir site değilse telefonla sorup almak bence de makul. Türk işi satış politikasına Türk işi çözüm ne yazık ki

Kolay gelsin.

arkadaşlar kaç gün oldu halen ne ürün bana ulaştı nede kargolandı .mesaj atıyorum kimse cevap vermiyor paramıda vermiyorlar geri ne yapıcam ben şimdi...!!!!
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

ama reklamıda olan bi site yani bilindik bi site bu herkes bilir !!!
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Neresi oldugunu, ne siparis ettigini PM olarak bana at. Bakalim ne yapabiliriz.

Alıntı haribo21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama reklamıda olan bi site yani bilindik bi site bu herkes bilir !!!
    arkadaşlar, bu tür sitelerin isimlerini vermekten çekiniyorsunuz gördüğüm kadarıyla bunun nedeni forum kuralları olsa gerek ama bence bu kadar bariz sorun yaşatan bir site varsa alenen teşhir edilip diğer hobby severler uyarılmalı ... ben siparişlerimde özellikle telefonla yada maille teyit alıyorum ama herkes bu kadar tedbirli olmayabiliyor gördüğüm kadarıyla ve hemen sipariş verip ödemesini geçiyor. neticede parayı geri alsanızda alamasanızda bir şekilde mağduriyet yaşanıyor. bu tür sorumsuz siteler açığa çıkarılmalı ki herkes aynı mağduriyeti yaşamasın.. şahsi fikrimdir.. saygılar

Alıntı INSURER07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, bu tür sitelerin isimlerini vermekten çekiniyorsunuz gördüğüm kadarıyla bunun nedeni forum kuralları olsa gerek ama bence bu kadar bariz sorun yaşatan bir site varsa alenen teşhir edilip diğer hobby severler uyarılmalı ... ben siparişlerimde özellikle telefonla yada maille teyit alıyorum ama herkes bu kadar tedbirli olmayabiliyor gördüğüm kadarıyla ve hemen sipariş verip ödemesini geçiyor. neticede parayı geri alsanızda alamasanızda bir şekilde mağduriyet yaşanıyor. bu tür sorumsuz siteler açığa çıkarılmalı ki herkes aynı mağduriyeti yaşamasın.. şahsi fikrimdir.. saygılar
    kesinlikle katılıyorummm
    Ahmet 23

MAVERİCK STRADA XT EVO HOBBYKING 80A SENSORED ESC+8.5T SENSORED BRUSHLESS MOTOR

off ne yağıcam bilmiyorum çok mağdurum valla.sürekli paralarım boşa gidiyor site ismini nasıl yazıyımki
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Reklami var yazmissin ben bunu sponsor olarak algiladim. Eger degilse telefon numaralari kesin vardir arayip sor bu konuda sana kendinden baska kimse yardim edemez.

Aug 2011
    Nereden Nereden
    Samsun/Ordu
    Yaş Yaş
    15
    Araya harf koy gereksiz oyle yaz.

İlk mesajınızda 1. mi 2. paragraftaki firma mı sitemizde reklamı dönen firmadır ?

Birde firma ismini özelden bana yazar mısın ?

Feb 2011
    Nereden Nereden
    Erzurum-Giresun
    Yaş Yaş
    26
    başkalarınında başına aynı şey gelsin istemiyorsanız bence sitenin adını yazın.merak ettim açıkcası.
    Wing Tiger - Easy Fly Glider-Hobby King Bixler Fpv-Fatshark Predator Goggle- Turnigy 9x 9Ch- Corona 2.4 Ghz JR Modul & 2 W Booster-Bevrc 1.3 Ghz 800 mw

Sep 2008
    Nereden Nereden
    Balıkesir
    Yaş Yaş
    40
    evet sadece sessiz harfleri yaz modelciler anlar herhalde

sessiz harf kullan haribo.. yıkalım o siteyi...
    Ahmet 23

MAVERİCK STRADA XT EVO HOBBYKING 80A SENSORED ESC+8.5T SENSORED BRUSHLESS MOTOR

hobby-34 ve bnmlmli siteleri 2 .ci site döndü bana ve uzun uzun konuştum şükür yarabbi.ama sonuç yok tabiki
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

ne para ne ürün var ortalıkta.beklemedeyim şuan ben onlara söyledim ve ürün gelmezse paramı iade edin diye garanti atm sine ceptebank diye bi olay var onu yapın ve şifre verirseniz paramı iade alabilrim diyom hayır diyolar.peki ben başka bi siteden aynı ürünü alsam siz onların hesabına benim adıma yatırsanız diyom yine olmaz diyolar. e o zaman kuzzukurt diyom yine anlamıyor .neyse yarın bana yine dönceklermiş.ben onlara söyledim yine tabiki siz neden stoğunuzda olmayan ürünü stokta var olarak gösteryosunuz diye söyledim.onlarda -ürün stokta bittiği zaman ben asgari 2 günde siteyi güncelliyoruz dediler.oysaki ben orda 1 haftadır gördüm o ürünü.neyse yarın inşallah paramı alırımda .o ürünü başka siteden alayım bari !!
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)