Rat StyLe Subaru & Karavan :)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 51
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 51 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Birlikten kuvvet doğar Seyfo Tow team kuralım =))))
    Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Alıntı A.C.D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ara bende fazlasıyla takip ettim aslında bu sıradan römork olayını hatta bruder e çok baktım malum efsane firmalardan ama boyutlarından emin olamadım bakalım hala araştırma içerisindeyim.... Olmazsa bende yakıcam gemileri senin gibi
    Bence el emeği her zaman başka oluyor varsa imkan en güzeli el emeği derim ben

Alıntı dieforme55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakan yakana gemileri, ben de mi yaksam ne
    Sen slash a yapmıştın ben sana lastik sistemini de nasıl yapabilceğini söyledim bence durduğun hata

...:::Traxxas Slash 4x4 Ultimate:::...

Jun 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı A.C.D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birlikten kuvvet doğar Seyfo Tow team kuralım =))))
    Tow ne oluyor abi

@müdür biliyorsun eski heves kalmayınca kaldı öyle slashı da satıcam zaten nasipse

|Hyper 9e| |Xray T3 11| |Sanwa M11x| |Xerun 120A ESC - LRP Octa Wind 4.5T Sensored Brushless Motor| ''Sp33DY''

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Tow aslında bir tür silah oluyor seyfullah
    Off road satılırmı hacı yaa

Jun 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    sıkıldım artık yeter ya, sakurayla yola devam, ep onroadda işi büyütücem nasipse

|Hyper 9e| |Xray T3 11| |Sanwa M11x| |Xerun 120A ESC - LRP Octa Wind 4.5T Sensored Brushless Motor| ''Sp33DY''

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    El emeği tabi ki ön planda ama benim planlar farklı dostum

Tow nediiiiiirrr

tow budur seyfoo

Uploaded with ImageShack.us
    Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Senin işin zor o zaman

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    [/URL]

En son üste kürek ve kazma da yaptım

Alıntı Typ_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Arkadaşlarım ve abilerim öncelikle selamlar , herkes elinden geldiğince birşeyler yapıyor ve ortaya gayet güzel , başarılı çalışmalar çıkıyor. Uzun süredir almayı istediğim bir şase ve yapmayı istediğim bir proje vardı. İşlerimden vakit buldukça uğraştım ve ortaya birşeyler çıkardım gibi derken arkaya basit bir karavan da yapayım dedim orada takıldım. Karavanı kalın mukavva dan yaptığım için koyama gerektiriyor fakat nasıl yapsam diye düşünüyorum ne renk ve nasıl bir dizayn? Tavana gene bagajlık yapacam , arkaya merdiven ve cam düşünüyorum. Sizin önerilerinizi ve görüşlerinizide almak istedim ve bir kaç kare ekliyorum. Fotoğraflar prof. değil ama idare eder gibi

Karavan a ayit fotoğrafları atamadım henüz en kısa zamanda atıcam bir sorun oldu malesef.

dostum merhaba öncelikle kebini çok beğendim benim golf kepim var tavana yaptığın uygulamayım kendi kepimdede yapmak istiyorum ne parçaları kullandın nasıl yaptın kısaca anlatırsan çok sevinirim

Abi eline sağlık çok güzel olmuş karavan. Bir kaç ekleme daha yapılabilir tabi ki. Karavanı da inceledim en kısa sürede bendende bir karavan prejesi gelicek
    Speed Passion V3 6.5t/LRP sphere esc /LRP 5600 Li-Po /SAVÖKS SC-0254MG /XG-6İ FHSS 2.4

Street Jam OTA-R31D -----

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    24
    Alıntı ouzua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum merhaba öncelikle kebini çok beğendim benim golf kepim var tavana yaptığın uygulamayım kendi kepimdede yapmak istiyorum ne parçaları kullandın nasıl yaptın kısaca anlatırsan çok sevinirim
    Merhaba oğuzhan. Kusura bakmayın yazdıklarınızı görmemişim. Şöyle söyleyeyim kalın telleri aldım tavana göre ölçtüm ve onarı 4 uzun 4 kısa şeklinde kesip birbirine takmak için uclarına elektirik kablosunu giydirerek sabitledim ve alt üst olmak üzere iki kare elde etmiş oldum. Bunlarıda birbirine metal levhalar ile tutturdum. Resimi biraz daha incelersen anlarsın zaten. Bunu sen kalın bakır teli lehimleyerek te yapabilirsin. Çok zor olan birşey değil

Alıntı MhMtCn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi eline sağlık çok güzel olmuş karavan. Bir kaç ekleme daha yapılabilir tabi ki. Karavanı da inceledim en kısa sürede bendende bir karavan prejesi gelicek
    Mehmet , teşekkürler. Yurt dışı sitelerini incele öyle başla. Ben hiç para harcamadan neler yapabilirim dedim ortaya bu çıktı

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)