Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 6
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
25-12-2011 01:01 #1
forumu daha önceden takip ediyordum biraz uzun bir yazı olucak yazım yanlışlarından dolayı özür dilerim telefondan yazıyorum
istanbul tarafındayım
suadiye sahilyolunda akşamları hafta içi saat 8 den sonra takılıyorum benden başkada o saatlerde başka çatlak yok bu aralar havalar soğuk olduğundan
yarın sabah yağmur yağsada yağmasada yine ordayım aslında geçen pazarda ordaydım ama biraz geç gitmiştim yine benden başka kimse yoktu sahilde
biraz önce geldim yine kimseler yoktu motor hava yapmış bijon anahtarını yanıma almamışım havasını alamadım motorun geri geldim ama yarın sabah tam takım çanta sı ile gelicem
şu anda elimde iki model var
ikiside on road
biri hpi rs4 1-10 evo bmw m3 daha yarım depo kullandım rodajdan sonra
diğeri 1-8 kysho subaru rally car daha rodaj ı bile yapıldıktan sonra tek depo kullandım
rtrsprint 2 drift camoro da almayı düşündüğüm model kapalı alanlarda kullanmka için suya karşı dayanıklı olan modeli
bu arada 1 haftadır rc modeller ile uğaşıyorum daha önceden hiç kullanmamıştım
yaşım 27 adım caddebostan dayım suadiye bana en yakın yer ama hazerfan uyeliğimde var havalar iyi olursa orayada gitmeyi dusunuyorumKonu source tarafından (25-12-2011 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir.
-
25-12-2011 08:39 #2
-
26-12-2011 11:42 #3
Suadiye ekibi var onlara katılabilirsiniz, bildiğim kadarıyla her pazar buluşuyorlar ve tam yerini bilmiyorum fakat paten pistinde buluştuklarını zannediyorum
GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL
-
26-12-2011 12:34 #4
Hoşgeldiniz keyifli vakit geçirmenizi dilerim forumda Suadiye ekibi var onlarla buluşarak buluşmalarına katılabilirsiniz
Race Runner Ultimate + 26cc Zenoah + VRC Pro Pipe
X4 Competition + Oddified 26cc Red Top + Samba4 Pipe + Oddified MK2 Ecu
-
26-12-2011 13:29 #5
HoÅŸgeldin. Bulusmalar Bolumunde Marmara Basligi mevcut eger incelersen sana yakin olan veya istanbul ici tum bulusmalara ulasabilirsin.
-
03-02-2012 13:32 #6
Source Bey,
ben de yeni üyelerdenim ve caddebostandayım pm den iletişim bilgilerini atarsan akşam saatlerinde çılgın takılırız, kar kış demem araç gidiyorsa
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)