Scale SCX

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 6
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Video sitesinde gezerken karşılaştığım bazı modeller var önündeki çeki demiri çalışıyor kumda gidebiliyor, farklı hız seçenekleri var ve içine ne kum nede su geçiriyor. Böyle bir aracın maaliyeti nedir ve İstanbulda nerede bulabilirim. Fiyatlar konusunda bilginiz var mı?

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    14
    Aramıza hoşgeldin abi. SCX10 modelini Türkiye'de zor bulursun. Yurtdışından alman gerekir. Çeki demiri için ayrı bir sevro mi ne lazım tam bilmiyorum. Kum ve su girmemesi için özel esc ve servolar kullanılıyor veya balonla kapatılıyor Maaliyeti sanırsam 650'den başlıyor 1.000-1.500 TL'ye kadar.
    Axial SCX10 ' a 29 gün kaldı.

Çok teşekkür ederim ama İstanbul'da da satan birileri vardır bu sitede çok kişide var sanırsam bu tarz araçlar onlar yazarsa birde buraya çok sevinirim onların bilgileride yardımcı olabilir.

bu tarz bir kaç model var çoğu yurtdışından temin edilmiş. Araçlar iki şekilde alınıyor, biri tamamen al kullan tarzı rtr ler diğeri ise tüm parçaları geliyor sen birleştiriyorsun buda kit olarak geçiyor. Sahibinden sitesinde ikinci elleri var.

Axial, tamiya, venom, hpi gibi markalara bakabilirsiniz tip olarak beğenmezseniz sorun değil kep alınarak görüntü değiştirilebiliyor. vinçtir ışıklardır sonradan hemen her araca alınarak takılabilir bunun içinde kumandanızın en az üç kanal veya üstü olması gerekli.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    14
    Alıntı AhŞiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tarz bir kaç model var çoğu yurtdışından temin edilmiş. Araçlar iki şekilde alınıyor, biri tamamen al kullan tarzı rtr ler diğeri ise tüm parçaları geliyor sen birleştiriyorsun buda kit olarak geçiyor. Sahibinden sitesinde ikinci elleri var.

Axial, tamiya, venom, hpi gibi markalara bakabilirsiniz tip olarak beğenmezseniz sorun değil kep alınarak görüntü değiştirilebiliyor. vinçtir ışıklardır sonradan hemen her araca alınarak takılabilir bunun içinde kumandanızın en az üç kanal veya üstü olması gerekli.

Abi hani sen dedin ya bütün parçalar geliyor sen topluyosun bunada kit deniyor diye. Bütün parçalar gelmiyor malesef. Servo,ESC ve kumandayı kendiniz almanız gerekiyor. Orayada ben katayım dedim. Saygılar.

Greenzone, eğer Axial scx10 sahip olan varsa sitede sen onun ismini bana mesaj yoluyla verir misin?
    Axial SCX10 ' a 29 gün kaldı.

Haklısın kardeşim rtr araçlara sıcak bakmadığımdan "tüm parçalar demişim" profesyonel rc sahibi olmanın keyfide aracı kendinin toplaması bence uyarın için teşekkürler yanlış yönlendirme yapabilirdik

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)