Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 1
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
29-12-2011 15:58 #1
Biraz önce, üyesi olduğum yabancı torrent sitelerinden birinde gezinirken sayfayı yenileyince "Güvenli İnternet Hizmeti kapsamında bulunduğunuz Aile Profili dolayısıyla siteye girememektesiniz yazısını görür görmez şoka girdim, hemen buraya girdim ne olur ne olmaz başımızdakilerin sağı solu belli olmaz bakarsınız burasıda güvenli internet hizmeti kapsamı dışındadır(!) diye. Ana sayfayı görür görmez yüreğime su serpildi içim rahatladı, hemen telekomu aradım beni neden Aile Profiline dahil ettiniz diye, operatör kontrol etti hayır hiçbir profile dahil değilsiniz dedi. Dalgamı geçiyorsun benimle sayfada Aile Profilinden dolayı giremezsin yazıyor dedim, resmen hiç sallamadı ve istifini bozmadan yardımcı olmamı istediğiniz başka bir konu varmı dedi, parayı ödemeyince kesmesini ve reklamlarınızda Cem Yılmaz' ı oynatmayı biliyorsunuz ama dedim kapattım
Çevirmeli bağlantı döneminden beri internet kullanıyorum, herhangi bir konuda en güzel filtrenin ailenin çocuğa zamanında verdiği terbiyenin kendisi olduğunu düşünüyorum. Doğrunun ve yanlışın ne olduğunu ayıp, günah, yasak diyerek daha o çocuk diyerek çocuktan saklamadan ailenin açıklaması ve kararı çocuğa bırakması gerekir, eğer buna rağmen çocuk yanlışa doğru gidiyorsa yanlış şeyleri sizden saklı ve yanlış insanlarla beraber yapmasındansa gözünüzün önünde yapması daha iyidir.GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)