Offroad İçin Tavsiyenize İhtiyacım Var!

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 12
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Merhabalar,
    Yıllardan beridir büyük bir heves duyduğum bu hobiye artık başlamak istiyorum. Sizlerin tavsiyesine ihtiyaç duymaktayım.
    Ben off-road tarzı, hız yapmayan ama güçlü bir araç istiyorum. Yani işin Türkçesi, vın diye 60-70km'lerde giden, ne geçtiğini göremediğim araçlar ilgimi çekmiyor. Daha çok yüksek torklu diye adlandırabileceğimiz, arazide kullanabileceğim, engel tırmanabilen, çamura girebilen bir araç istiyorum.
    Bildiğim kadarıyla yakıtlı olanlar, elektriklilere göre daha keyifliymiş. 1000-1100TL'lere kadar çıkabilirim.
    Sizlerin önerileri ne olur? Yakıtlı mı almalıyım? Yakıtlı derseniz, benzinli mi yoksa nitrolu mu olmalı?
    Model olarak ya da marka olarak tavsiyeniz olur mu? Bu gibi şeyler internetten alınabilir mi? Alınırsa, nelere dikkat etmeliyiz?
    Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Benim dunki yazdigimi dikkate almayin ben konuyu okudum ama nasil okuduysam hizli offroad aradiginizi algilamisim.

Konuyu Rock Crawler bolumune tasiyorum. Crawlerci arkadaslar daha iyi yardimci olurlar.
    Konu MSenturk tarafından (04-01-2012 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Merhaba, nitrolu ve benzinli araçlar belli bir hızın üzerinde gitmek mecburiyetindeler diye düşünüyorum çünkü öteki türlü debriyaj balatasında problem çıkabiliyor (en iyi somut örnek; traktörler yarım debirajda asla kullanılmaz) fakat elektrikli araçlarda böyle bir problem yok her devirde rahatça kullanabilirsiniz. Yakıtlıların elektriklilere göre keyifli olduğu tartışılır, bana keyif veren şey başkasını çileden çıkartabiliyor. Ayrıca forumda çoğu insan başlangıç için elektrikli araç öneriyor fakat bu bana göre yanlış. Çünkü yakıtlı araçlar elektrikli araçların devamı değildir. Sizin istediğiniz özellikleri karşılayacak araç rock crawler. Rock crawler başlığını incelemenizi tavsiye ederim
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Merhabalar,
    Yardımlarınız için teşekkürler. Önereceğiniz bir marka, model var mıdır?

nitrolu aldım pişmanım masrafı hiç bitmiyor. ha ama çok zewkli ama başlarken elektikli ile başlamanı öneririm. önereceğim araçda "Traxxas Summit" olabilir. dediğin kriterlere uyuyor..
    Araç : Sledge Hammer S50 MTA(O) 8.2cc (2.4 Ghz)

İsim : ßurak ERDEMİR

İletişim : Brk-19@hotmail.com

Traxxas Mini E-REVO VXL 1/16 Küçük ama güzell!
    boyut diyorsan
    Traxxas E-MAXX
    Traxxas E-revo
    Hpi Savage flux modelleri
    Bence bunlar iyi bir off-road için yeter asfalttada zevkli aslında

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı s5s5s5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Yardımlarınız için teşekkürler. Önereceğiniz bir marka, model var mıdır?
    Rock Crawler bölümünü incelersen orada yorumlara göre bir araç seçebilirsin.

Slash, Savage Flux, E-Revo, E-Max gibi modeller istemiyor arkadaş mesajları okumadan yorum yapmayın
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Traxxas summit de olabilir aslında.
    Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
    Carisma M14 Subaru
    Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
    HALAYA DEVAM!

bence team losi ten-t truggy ben 12 yaşımdayım bende var kullanması zevkli ve sağlam araba sadece ben bujisini yaktım o da kumandadan marşlı olduğu için benzin zor gididodu şimdi hava filitresine benzin damlatıyorum olee daha kolay olu ve hızlı bir araç

Yazilanlari, tavsiyeleri okuyorumda!, Bence, Toyota land criuser alın. Eski bisey olsun istiyorsanız Rize'de yeni toplanmış FJ40 var, olmazsa 2000 ve üzeri modelde vx100 alın, birde D-4D modeli var hem dizel daha ekonomik.