Drift araci alacağım önerilerinizi bekliyorum.
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 8
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
04-01-2012 15:50 #1
slemlar,
*dirft almak istiyorum 500-600tl civazdı 1/10 elektrikli. hangi marka model önerirsiniz. motor elektroniği kaliteli sıfır veya 2.el olabilir.
Tamiya TA03F nasıldır nekadardır alınırmı ???
-
04-01-2012 16:27 #2
Savas tekrar hosgeldin.
TA03F konusunda Tamiya bu aracin uretimi durdurdu yedek konusunda slklnti cekmem dersen alinabilir. (Ben almazdim)
Sase konusunda eger amacin gercekten guzel bir sase ise bu butcene bagli olarak degisir. Piyadasa high end tabir ettigimiz saseler oldukca fazla. (fiyatlarida) RTR araclarin yani sira baska saseler dendiginde her turlu TC araci drift aracina cevrilebilir. Bunun icin drift lastikleri ve diff kitleme yeterlidir. (pulley tarzi dif kullanan araclar hem agirlik konusunda hemde ileride CS denemelerinde daha iyi sonuc verir)
RTR drift araclari
HPI E10 Drift RTR
Tamiya TT01D RTR
Hpi Sprint 2 Drift RTR
Maverick Strada DC Evo RTR
Thunder Tiger Sparrowhawk DX 110 RTR (DX II en yeni modeli!)
Losi Drift-R RTR
Yokomo MR-4TC SD CMS RTR
Team Magic E4D
Elektrik secimi : Gunumuzde Fircasiz elektrik en iyisi. Eger ucuz birsey istersen Hobbywing Sensorsuz Ezrun bircok kisinin kullandigi bir sistemdir Hobbywing sensorlu Xerun yine oldukca iyi bir sistemdir daha kalitelidir. Speed passion ile aynidir Hong kong uzerinden postasi dahil TR fiyatinin yarisindan ucuza alabilirsin.
Its not a hobby, its way of life
-
05-01-2012 16:00 #3
murat bey merhaba,
ben sensörlü/sensörsüz ayrımını henüz yapamadım ? İkisi arasındaki temel farklar nedir acaba ?
-
05-01-2012 16:52 #4
Cenk merhaba,
Kisaca ;
Sensorlu sistemler : Rotar konumunu sensorler ve motordan ESC`ye gelen kaplolar ile yerini ESC`ye soyler. . Ornegin gaz yada geri yaptiginizda motor tereddut etmeden (rotarin nerde ne konumda oldugunu bilerek) istediginiz tarafa gider.
Sensorsuz motorlarda rotar konumunu motordan ESC`ye gelen sinyaller ile belirler. Belirliyebilmesi icin motorun rotarinin donmesi gerekir. Ilk kalkista gaz yada geri yaptiginizda sensorluzler sistemlerdse ESC saftin yerini ve gitmek istegi tarafi tahmin ederek devam eder.
Ikisi arasindaki fark.
* Sensorsuzler sensorlulere gore daha hircindir.
* Sensorlu motorlar sensorlu yada sensorsuz ESC ile kullanilabilir.
* Sensorsuzler sadece Sensorsuz ESC ile kullanilabilir.
Eger Drift ve TC yarisi akilda varsa sensorlu sistemler her zaman daha avantajlidir.Its not a hobby, its way of life
-
05-01-2012 23:25 #5
-
04-02-2012 21:28 #6
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben ilk defa başlıyacağım ve sizlere sormak istediğim birkaç soru var; Öncelikle elektrikli bir model arıyorum çoğu kişi ilk başlamak için MAWERİCK STRADA TC EVO - DC EVO, HPİ E10 , TT01 öneriyor sizinde önerebileceğiniz varsa lütfen söyleyiniz. Benim istediğim kriterler drift yapabilmek,verdiğim paraya değecek,kaliteli, üzerine istediğim kepi takabileeğim beni üzmeyecek hızlı bir RC.
Yardımcı olursanız çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için
-
04-02-2012 22:26 #7
Mertcan 2nci mesajda kullanima hazir olarak gelen araclarin listesi var. Onlari google yardimi ile arastir. Yada Sakura Zero S var bos sase onuda arastirabilirsin. (google yada forumda bolca bilgi mevcut)
Verdigin paraya degecek RC ne kadar verecegine gore degisir. 100tl verip olmuyacagi umarsan elbette hayal kirikligi yasarsin.
Rc`ler oyuncak degildir o yuzden kepleri istedigini cok buyuk bir sansla takarsin.
Drift ve Hiz farkli dunyalar ikisi ayni anda olmaz. Drift istiyorsan drifte gore, hiz istiyorsan hiza gore sase alinir.
(Farkli mesajlara yazdigin bu mesaji hep kaldirdim. Lutfen forumda nereye yazmasini bilmiyorsan gelecekte Genel basligi altindan sor ve eski konularin tarihleri bakmadan lutfen konu hortlatma yapma. )Its not a hobby, its way of life
-
06-02-2012 02:02 #8
Abi şimdi ben endişelendirdin ya ben sakura toplayıp biraz drift biraz sürat olarak kullanırım diyordum şimdi ne yapacağım peki fırçalı set alacağım eğer drift yapacaksam ona göre pinion tavsiye edermisiniz
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)