Hummer KEP 1:8 ( Kontaplak )

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 31
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Başlangıçtan bir kaç resim. Resimlerin devamını çalışmam ilerledikce yükleyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım istediğim gibi olur...

Araç : Sledge Hammer S50 MTA(O) 8.2cc (2.4 Ghz)

İsim : ßurak ERDEMİR

İletişim : Brk-19@hotmail.com

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Konunun takipcisiyim sonucu merakla bekliyorum
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Alıntı Nobran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun takipcisiyim sonucu merakla bekliyorum
    1-2 güne bitirmeyi planlıyorum hayırlısı..

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    Valla kusura bakmayın ama korkunç olmuş. Ayrıca kontraplak kep için kullanılabilecek en kötü malzemelerden biri, ilk çarpışmada bir yerleri kırılacaktır.
    Mugen MBX6 (Werks b6) , Mugen MBX6 Tekno V4 brushless (Tekin & LRP), Losi 810 Brushless (Castle & Mtroniks)
    HRC 2011 Elektrikli Truggy Şampiyonu
    HRC 2011 Elektrikli Buggy İkincisi

hummer ismini, hummer'a benzetmek istediğiniz icinmi kullandınız, yoksa neye benzerse benzesin ismi genede hummer olmasımı istiyorsunuz.
    powered by DEMİ®©İ

Valla kusura bakmayın ama korkunç olmuş. Ayrıca kontraplak kep için kullanılabilecek en kötü malzemelerden biri, ilk çarpışmada bir yerleri kırılacaktır.

Hocam aracı çapınca kırılacağını bende biliyorum ( Herkez gibi )... Bu kepin vitrinlik olduğunu anlayamayacağınızı bilseydim başında belirtirdim.

Alıntı demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hummer ismini, hummer'a benzetmek istediğiniz icinmi kullandınız, yoksa neye benzerse benzesin ismi genede hummer olmasımı istiyorsunuz.
    Sendende konuyu takip etmeni istiyorum.. acaba bittiğindede böyle konuşabilecekmisin

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    siz "yorumlarınızı bekliyorum" yazmışsınız ben de yorumumu yazdım. Vitrinlik olacağını siz belirtmeden bilmem mümkün değil. Ayrıca yazdığım "korkunç" kelimesini emin olun düşüncelerimi en yumuşak şekilde ifade edebilecek bir kelime olarak itinayla seçtim.
    Mugen MBX6 (Werks b6) , Mugen MBX6 Tekno V4 brushless (Tekin & LRP), Losi 810 Brushless (Castle & Mtroniks)
    HRC 2011 Elektrikli Truggy Şampiyonu
    HRC 2011 Elektrikli Buggy İkincisi

Alıntı alport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz "yorumlarınızı bekliyorum" yazmışsınız ben de yorumumu yazdım. Vitrinlik olacağını siz belirtmeden bilmem mümkün değil. Ayrıca yazdığım "korkunç" kelimesini emin olun düşüncelerimi en yumuşak şekilde ifade edebilecek bir kelime olarak itinayla seçtim.
    hocam bu işte yeniyim. daha hiçbirşey yapmadan "korkunç" kelimesini kullanman saçma olmuş ( kişisel görüşüm) hiçbirşey yokken nasıl bu yorumu yapabiliyosunki? Madem olumsuz yorum yapacaksın bitmesini bekle.
    Konu Berdemir19 tarafından (06-01-2012 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.

Bence gayet güzel gözüküyor hem daha başlangıcı hiçbirşey anlaşılmazki burdan.. yorumlara kafanı takma bence.. Sonucu merakla bekliyorum Ne zmana bitirmeyi düşünüyorsun?

Alıntı Erkan.X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence gayet güzel gözüküyor hem daha başlangıcı hiçbirşey anlaşılmazki burdan.. yorumlara kafanı takma bence.. Sonucu merakla bekliyorum Ne zmana bitirmeyi düşünüyorsun?
    Saolsın.. ALLAH izin verirse 1-2 gün içinde bitirmeye çalışacağım.

Sen, (siz bana "sen" diye hitap ettiginiz için rahatlıkla kullanıyorum) bu çalısmayı bitirdiğin zaman İnan bana en az 10 tane kusur bulabilirim. Ben daha önce, on kaputun üst köşesi egimli hiiiiç hummer görmedim, keza arka cam bölümü araca doğru egimli hiiiiç hummer görmedim, ayrıca camurluk kesimlerinide bir kontrol et istersen, şimdilik iki adet plaka olduğu için bukadarla yetin, tamamladığın zaman sana soz en az 10 tane eksik sayacam..
    powered by DEMİ®©İ

............
    Konu Berdemir19 tarafından (06-01-2012 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.

Berdemir merhaba,

Bir seyler ortaya cikartmak istemis ve kontraplaktan bir Hummer kasasi olusturmaya calismissin, saygim var ancak genele actigin bir konuda herkesten olumlu dusunce beklentisinde olmaman lazim.

Olumlu olumsuz herkes dusuncesini paylasabilir senin yapman gereken eger yorumlarda yanlislik varsa sabirla, hizla ve hosgoruyle sonuca giderek insanlar yanlis dusunuyorlarsa bunu gostermek olmali..

Ancak insanlarin haklilik payida varsa kabul etmeli ona gore yorumlar yazmalisin.

Ortaya birseyler cikartma istegini taktirle karsiliyorum.

Sevgiler

Alıntı 100kmh2sn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berdemir merhaba,

Bir seyler ortaya cikartmak istemis ve kontraplaktan bir Hummer kasasi olusturmaya calismissin, saygim var ancak genele actigin bir konuda herkesten olumlu dusunce beklentisinde olmaman lazim.

Olumlu olumsuz herkes dusuncesini paylasabilir senin yapman gereken eger yorumlarda yanlislik varsa sabirla, hizla ve hosgoruyle sonuca giderek insanlar yanlis dusunuyorlarsa bunu gostermek olmali..

Ancak insanlarin haklilik payida varsa kabul etmeli ona gore yorumlar yazmalisin.

Ortaya birseyler cikartma istegini taktirle karsiliyorum.

Sevgiler
    İlgin için çok teşekkür ederim... zaten olumsuz yorumlarada açık olmam gerekiyor. ama benim anlamadığım şey daha hiçbir şey yokken bu kadar olumsuz yorum beklemiyordum. inşaatın temelini atmadan "apartman korkunç gözüküyor " gibi bişey oldu. neyse ben yinede çalışmama devam edeceğim ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
    Konu Berdemir19 tarafından (06-01-2012 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.

Jan 2008
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    32
    Selam Berdemir ;

ilk önce kendi başına el emeği göz nuru bir şeyler yapma isteğini saygıyla karşılıyorum ilk mesajında yazdığın yorumlarınızı bekliyorum mesajına karşılık nacizhane yorumlarımı iletiyorum yapmış oldgun araç plan itibarı ile ( eğer kullandıysan) humvee den uzak bir araç , uzak derken benzer yönleri vardır tabi ama senin için, estetik olarak humveeye pek benzemiyor yukarıdaki üstadlarımızın yazdıkları gibi ( üstadlarımızın ve abilerimizin!!! diyorum çünkü forumu biraz araştırırsan her birinin neler yaptığını görür ve sende benim duyduğum saygıyı duyarsın umarım ) pek çok hatan var yorumlarımı kötüye alma sadece bir abi tavsiyesi olarak al ( yaş belirtmediğin için benden küçük olduğunu varsayıyorum ) ekte işine yarayabileceğini düşündüğüm bir iki hummer çizimi var google amcaya sorarsan zaten oda sana yardımcı olacaktır imkanın varsa bunlardan istediğin boyutta print ettirip kontraplağın üzerine yapıştırıp daha uygun kesebilir ve işleyebilirsin projenin devamını zevkle izleyeceğim haydi bakalım kolay gelsin
    çizimlerin orjinalleri daha buyuk boyutlarda istersen mail atabilirim

hummer-sut-4-door.jpghummer-m242-bushmaster-2.jpghummer-3.jpgTM-55-2320-280-14_12_1.jpg
    HOBAO Hyper 7 TQ sport

Alıntı daydreamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Berdemir ;

ilk önce kendi başına el emeği göz nuru bir şeyler yapma isteğini saygıyla karşılıyorum ilk mesajında yazdığın yorumlarınızı bekliyorum mesajına karşılık nacizhane yorumlarımı iletiyorum yapmış oldgun araç plan itibarı ile ( eğer kullandıysan) humvee den uzak bir araç , uzak derken benzer yönleri vardır tabi ama senin için, estetik olarak humveeye pek benzemiyor yukarıdaki üstadlarımızın yazdıkları gibi ( üstadlarımızın ve abilerimizin!!! diyorum çünkü forumu biraz araştırırsan her birinin neler yaptığını görür ve sende benim duyduğum saygıyı duyarsın umarım ) pek çok hatan var yorumlarımı kötüye alma sadece bir abi tavsiyesi olarak al ( yaş belirtmediğin için benden küçük olduğunu varsayıyorum ) ekte işine yarayabileceğini düşündüğüm bir iki hummer çizimi var google amcaya sorarsan zaten oda sana yardımcı olacaktır imkanın varsa bunlardan istediğin boyutta print ettirip kontraplağın üzerine yapıştırıp daha uygun kesebilir ve işleyebilirsin projenin devamını zevkle izleyeceğim haydi bakalım kolay gelsin
    çizimlerin orjinalleri daha buyuk boyutlarda istersen mail atabilirim

Eklenti 96100Eklenti 96101Eklenti 96102Eklenti 96103
    Bu güzel yorumun ve yardımın için teşekkürler.. Benim amacım standart hummer yapmak değil zaten. ona benzer farklı bi tarz oluşturmak. kafamda bi şekil var onu yapmak istiyorum. başlığıda hummer yapmamın sebebi ona benzer bişey yapmak.

Kepin yapıştırma vs. bitti şimdi sırada ince ayrıntılar modifiyeler ws. var. ondan sonrada polyester macun ile kaplanıp boyanacak.

Alıntı Berdemir19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kepin yapıştırma vs. bitti şimdi sırada ince ayrıntılar modifiyeler ws. var. ondan sonrada polyester macun ile kaplanıp boyanacak.

hocam süper bişey olacağa benziyor.. sabırsızlıkla yeni fotoları bekliyorum

Alıntı Erkan.X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam süper bişey olacağa benziyor.. sabırsızlıkla yeni fotoları bekliyorum
    Teşekkürler. Çelik macunla kaplamada tamamnlandı vaktim yok foto koyamıycam. yarın boyayı yaptıktan sonra resimleri koyarım....

Merhaba;

Burak gayet güzel gözüküyor. Farklı bi çalışma olmuş gibi. Ayrıca bişey sorcam ilk kep yapışınmı bu ?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)