Dc Evo Servo Sorun !!

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 15
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Arkadaşlar bi kaç süredir bu sorunu yasıyorum neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl duzeltilebilir ? Sorunu videoları izleyipte açıklayıcı bulamayan arkadaşlarım için kısa bi özet geceeyim.. Kumandadan aracımın yonunu tam sağ yaptıgımda servo sanki dişli atlatıyormus gibi oluyor videodaki ses çıkıyor ve servo rod'u one geri hafifçe kendını titretiyor :/ İkinci videonun sonlarına doğru net olarak anlaşılıyor..

Video 1:

Video 2:

dişililer pert...
    Ahmet 23

MAVERİCK STRADA XT EVO HOBBYKING 80A SENSORED ESC+8.5T SENSORED BRUSHLESS MOTOR

Alıntı deadlydesire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dişililer pert...
    aracı 4 ay once aldım ve neredeyse 1 aydır hiç kullanmıyorum yeni yeni kullanmaya basladım neden boyle olmus olabilir ki araç çok yeni boyle olması normal mi ?

çok anormal durduk yere olması bence sen yokken evde küçük falan var sa gizli gizli sürmüştür belki

dediği gibi küçükler sürmüştür... duvara felan carptılarsa tekeri... direk atıo.. sotck servo plastik hemen kırılıyor...
    Ahmet 23

MAVERİCK STRADA XT EVO HOBBYKING 80A SENSORED ESC+8.5T SENSORED BRUSHLESS MOTOR

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Nereden Nereden
    G.O.P/İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    Sag lastik ile sol lastigi birbirine baglayan saftin altindan gecen bir plastik bir cubuk var sasenin altinda da iki delik vardir burdan o parcanin vidalarini biraz gevset.

Alıntı diabolik871 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok anormal durduk yere olması bence sen yokken evde küçük falan var sa gizli gizli sürmüştür belki
    evde kuçuk biri yok ama nasıl oldugunu anlayamadım :/ belki farkında olmadan kullanırken ben yapmısımdır gercekten çok ilginç hiçte oyle olmadı daha onceden betona falan çarpıp maverickin kepini haşat ettiğim oldu tamponu tamamen kopardım çamurluklarıda parçaladıgım oldu parçaladıgım kepin fotolarda bunlar 298438_2292215297300_1006532459_32096130_369270196_n.jpg 312599_2292207737111_1006532459_32096127_774422899_n.jpg
    ama bu kep parçalandıktan çok uzun bı sure uzerınden gectıkten sonra boyle bişiye rastladım ne onerırsınız ? servonun içini açıp yapabileceğim bişeyler var mıdır ?
    Konu baba2600 tarafından (08-01-2012 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir.

Alıntı deadlydesire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediği gibi küçükler sürmüştür... duvara felan carptılarsa tekeri... direk atıo.. sotck servo plastik hemen kırılıyor...
    evet servom stock halde içini açıp baktıgımda plastiğin kırılmıs oldugunu gorurum dimi ?

Alıntı Aşık Memo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sag lastik ile sol lastigi birbirine baglayan saftin altindan gecen bir plastik bir cubuk var sasenin altinda da iki delik vardir burdan o parcanin vidalarini biraz gevset.
    bişey fark etmedi işe yaramıyo

servoyu açıp dişlileri tekrar yerleştirdim fakat şimdide boyle oldu tekerlekler sağa donuk duruyo kumandadan sola çevirdiğimde ise duz duruyo resimler burda Görüntü0352.jpg Görüntü0353.jpg Görüntü0354.jpg

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı baba2600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servoyu açıp dişlileri tekrar yerleştirdim fakat şimdide boyle oldu tekerlekler sağa donuk duruyo kumandadan sola çevirdiğimde ise duz duruyo resimler burda
    Birinci videoda gosterdigin servonun kafasinda rodla birlestigi yerdeki parcayi cikar. (servoya bir vida ile baglanan) tekerler duz karsiya bakacak sekildeyken geri tak.

Alıntı msenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birinci videoda gosterdigin servonun kafasinda rodla birlestigi yerdeki parcayi cikar. (servoya bir vida ile baglanan) tekerler duz karsiya bakacak sekildeyken geri tak.
    dediğinizi yaptım şimdide tekerler sola donuyo

Görüntü0355.jpg Görüntü0356.jpg Görüntü0357.jpg Görüntü0358.jpg Görüntü0359.jpg

Alıntı msenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yon olayını halletim şimdi tamamen düz oldu eskisi gibi sorun yıne oldu tam sağ yapınca tekrar videolardaki gibi sorun oluyo dişli atıyo sanki

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    42
    Alıntı baba2600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı 4 ay once aldım ve neredeyse 1 aydır hiç kullanmıyorum yeni yeni kullanmaya basladım neden boyle olmus olabilir ki araç çok yeni boyle olması normal mi ?
    "Neden oldu?"nun cevabı açtığınız diğer başlıkta (http://www.hobbyrc.com/forum/threads...437#post956437).

Araç 2 yöne eşit dönemediği için servoyu zorladınız herhalde. Servo'larda ideal olan sağa-sola eşit çalışmadır. Bahsettiğim ayarı yapın sonra ya servo dişlilerine bakarsınız ya da yeni bir servo alırsınız.
    Hakan Yalçınkaya

M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P.

sorun halledilmiştir arkadaşlar clubtede belirttim tum herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum sağolun arkadaşlar videolardaki sorun kalmadı ve tekerlerın durusuda duz

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)