300 e kadar rc araç önerisi bekliyorum arkadaşlar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 48
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    mrb forum sakinleri. ofroad araç alcam bütcem 300 tl bana 300 e kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. kafamda şu araçlar var electrix circuit stadium truck ve team losi high roller 1/36. herkese iyi akşamlar

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...3%A7-tavsiyesi

Murat açtığın konudan devam etmeyip neden yeni konu açtın
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Merhaba
    Şuanda www.hilalhobbyland.com da fırçalı motorlu su geçirmez esc 4x4 li 1-16 revo nakit 325 tl yada 425 tl ye brushless modlusunu alabilirsin bir bak derim.

nobran konu kilitlendi ondan. frky benim hepsiburada.com da 50 tl hediye çekim var o yüzden ordan almam gerekiyor 325 tl ye bende grdm cok güzel araçta ama 250 tl bütce var 50 tlde hediye çeki ile kapatacam. electrıc cırcuıt nasıl bır araçtır merak ediyorum açıkcası videolarda iyidi ama kullanan birindende yorum almak isterim....

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    Electrix marka araçlar Türkiye piyasasına daha çok yeni girmiş araçlar olduğundan kullanan birilerini bulmak biraz zor. Yurtdışı yorumlarda genel olarak fiyatına göre çok sağlam ve kaliteli araçlar olduğu söyleniyor. Bütçeniz için daha uygun bir tercih bulunabileceğini zannetmiyorum.
    Mugen MBX6 (Werks b6) , Mugen MBX6 Tekno V4 brushless (Tekin & LRP), Losi 810 Brushless (Castle & Mtroniks)
    HRC 2011 Elektrikli Truggy Şampiyonu
    HRC 2011 Elektrikli Buggy İkincisi

ewt haklısın electrix almak mantıklı gibi geliyor team losi 1/24 ün performansı nasıldır acaba oda 289 tl de

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    Bence o kadar paraya değmez.
    Mugen MBX6 (Werks b6) , Mugen MBX6 Tekno V4 brushless (Tekin & LRP), Losi 810 Brushless (Castle & Mtroniks)

anladım banada küçük geldi zaten team losinin 1/24 ü. electric i biraz daha araçtırayım aslında youtubeda falan çok videosu var hani tanınmamış olsa o kadar videosu olmazdı diye düşünüyorum http://www.hilalhobbyland.com.tr/def...it=9&urun=1028 şu aracın fiyatı ne kadar düşük bunu merak ediyorum site güvenilir falan dgl gibi geliyor. çünkü başka sitelerde 1000 tl den aşagı yok 1/10 ölçeklisi

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    Site oldukça güvenilirdir. Sadece şu sıralar çok güzel indirimler yapıyorlar. Bu internet sitesi sadece bir siteden ibaret değil aynı zamanda bir hobby mağazasıdır. İsterseniz telefon ile de irtibata geçebilirsiniz. Maddi imkan elveriyorsa bu araç bu fiyata diğer seçeneklerinizden çok daha iyi olacaktır.

anladım. maddi imkan aslında yeter param varda. bizim ailedekiler bu duruma pek sıcak bakmazlar sonuçta oyuncak deyip geçerler. kararsız kaldım bakalım ne yapcam

peki bu 325 yt lik r evo yu alsam suz geçirmez dglmi. motor olarak kaç hız görür bilgn varmı

Aug 2011
    Nereden Nereden
    Samsun/Ordu
    Yaş Yaş
    15
    Bu araclar icin kesin hiz solenemez genelde yaklasik konusulur. Pilotaja baglidir.

anladım. sagol

e-revo vxl serisi (fırçalı-fırçasız) su geçirmez. oyuzden fırçasız almanızı tavsiye ederim.
    RAPTOR TİTAN X50 B-D O.S 50SX-H & SPECTRUM DX7 & AR7000 & FUTABA GY611
    ART-TECH F14 TWİN 55MM EDF
    TREX 450 SPORT GY401&FUTUBA S9250- HİTEC 65MGX3
    WİNGDRAGON SPORTSTER V2
    HPİ PULSE (FORCE 36 MOTOR)

e revo titan siparişini vermiş bulunmaktayım arkadaşlar yedek bir pil olarak şunu önerirmisiniz http://www.hepsiburada.com/Liste/vol...oryId=14003285 veya aracı güçlendirmek amaçlı yeterli olrmu. birde bu pillerin şarj süresi nedir tam olarak

hayır önermem çünkü en fazla 10 dk dayanır .ben 70 tl ye 4200 mah pil aldım 30 dk dan fazla dayanıyor
    MAVERİC TC EVO

YAŞ 20

SATILIKLAR ÇOK UCUZ= 67176227 -- 72609201

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    1/16 e-revo mu aldınız?

siparişi verdim ancak iptal ettim tekrardan. çünkü araç aşırı küçük videolarda 1/10 ile alakası yok sanki başka bir oyuncak bu. 1/10 maverick gördüm güzele benziyordu ama kararsızım. su geçiriyor falan yazıyor forumlarda. neden sordun ki?

Aug 2011
    Nereden Nereden
    Samsun/Ordu
    Yaş Yaş
    15
    Maverick tercihimdir. Bi kere su gecirmez olmamasi soru degildir balonla yapabilirsiniz herhalde

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    Alıntı murat121 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siparişi verdim ancak iptal ettim tekrardan. çünkü araç aşırı küçük videolarda 1/10 ile alakası yok sanki başka bir oyuncak bu. 1/10 maverick gördüm güzele benziyordu ama kararsızım. su geçiriyor falan yazıyor forumlarda. neden sordun ki?
    1/16 almayı düşünüyorsan yukarıdaki mesajlardan birinde yapılan pil tavsiyesinin aracınıza uymayacağını söylecektim ama almadığınıza göre sorun yok

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)