300 e kadar rc araç önerisi bekliyorum arkadaşlar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 48
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 48 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Reklam Alanı
    valla arkadaşlar şimdi antenin pipeti kırık. aracın iç lastik kısmında sanki çamurumsu bişey var birde motor bölümnde hani çamur olupta silersin toz gibi birşey kalır içi aynen öyle. kepin üstnde aşınma var kırmızı renkli kep üstnde zımpara yapılmış gibi aşınma var. mesaj attım 6 da cvp verdiler 5 dk sonra bir daha attım cevap vermediler yarın telefon ile arayacam bu böyle olmaz. birde şunu sorcam arkadaşlar anten kısmının en üstnde kapak gibi bişi var. ama orda bi 10 cm lık kablo var o sizdede varmı. ben videolarda öyle birşey görmedim de sorayım dedim

Alıntı murat121 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşlar şimdi antenin pipeti kırık. aracın iç lastik kısmında sanki çamurumsu bişey var birde motor bölümnde hani çamur olupta silersin toz gibi birşey kalır içi aynen öyle. kepin üstnde aşınma var kırmızı renkli kep üstnde zımpara yapılmış gibi aşınma var. mesaj attım 6 da cvp verdiler 5 dk sonra bir daha attım cevap vermediler yarın telefon ile arayacam bu böyle olmaz. birde şunu sorcam arkadaşlar anten kısmının en üstnde kapak gibi bişi var. ama orda bi 10 cm lık kablo var o sizdede varmı. ben videolarda öyle birşey görmedim de sorayım dedim
    Dediğiniz gibiyse iade gelen bi ürünü size yollamışlar sanırm.
    Sakura Zero S 4s lipo 100km
    Team Associated B44 Factory Team
    Turnigy 1/16
    RC TEAM 216

dedigim kablo sizdede varmı arkadaşlar hani anteninden ucundan sonra. bir kablo daha var(antenin naylon kabloyu demiyrum)

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    32
    dedigim kablo sizdede varmı arkadaşlar hani anteninden ucundan sonra. bir kablo daha var(antenin naylon kabloyu demiyrum)
    murat o antenın fazlalıgı olur ole cıkar oradan dısarı sorun degıl sen gerı kalan hakkında haber versen en oldu alacaklarmı aracı ? fotograflarını cekıp gonderseydın keske
    HOBAO Hyper 7 TQ sport

hilalhobyden kerem arkadaş ile konuştum. kardeş dedi bu araçlar bize yurt dışında 6 lı paket olarak gelir dedi neticede çin malı oldugundan bizim bunları kontrol etmemiz gerekir ve bu yüzdende paketin koruma ambalajını ben çıkardım dedi kontrol için. aracın anteninden sana gönderirim o sorun degil dedi. ama araç kesinlikle kullanılmış bir araç degil dedi beni hobyrc ye sor herkes tanır dedi. ama illaki içim rahat etsin diyorsun mşteri memnuniyeti adına ürünü değiştiririm. ben diyor sadece 30 tl kargo parası ödememek için. hani araba bozuk olrda bize gönderirler diye kontrol edip yolluyorum. sonuçta 30 tl gibi kargo miktarı var. ama bana gven verdi bilmiyorum artık kararsız kaldım:S isterseniz diyor bizim depodaki bütün strada sc lerin videosunu çekebilirim sana gösteririm dedi.

Sen güvenip için rahat ettiyse sorun yok, o çizikler ilk kullanımdan sonra zaten 2 katına çıkacak.önemli olan arızalı parça olmaması.
    Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
    Carisma M14 Subaru
    Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
    HALAYA DEVAM!

hilalhobyden kerem arkadaş ile konuştum. kardeş dedi bu araçlar bize yurt dışında 6 lı paket olarak gelir dedi neticede çin malı oldugundan bizim bunları kontrol etmemiz gerekir ve bu yüzdende paketin koruma ambalajını ben çıkardım dedi kontrol için. aracın anteninden sana gönderirim o sorun degil dedi. ama araç kesinlikle kullanılmış bir araç degil dedi beni hobyrc ye sor herkes tanır dedi. ama illaki içim rahat etsin diyorsun mşteri memnuniyeti adına ürünü değiştiririm. ben diyor sadece 30 tl kargo parası ödememek için. hani araba bozuk olrda bize gönderirler diye kontrol edip yolluyorum. sonuçta 30 tl gibi kargo miktarı var. ama bana gven verdi bilmiyorum artık kararsız kaldım:S isterseniz diyor bizim depodaki bütün strada sc lerin videosunu çekebilirim sana gösteririm dedi.
    Çizik yelerin çizikleri görülecek şekilde fotolarını çek aynı şekilde kirli yerlerinde. değişim yerine de 2.bir pil veya yedek parça talep et. Tabi %100 kullanılmış olduğuna kanaat ediyorsan.
    Sakura Zero S 4s lipo 100km
    Team Associated B44 Factory Team
    Turnigy 1/16
    RC TEAM 216

Bugun arabayi evde surerken ufak bi dumam cikti arkadslar hic zorlamfim aslinda ama neden cikmis olabilir motordan geldi. Ara ada cok sukur bisey yok ama.huzursuz oldum

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)