yardım motor pistonu ve yatagı kırıldı ve yurtdışından motor alabilirmiyim

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 5
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    IMG_0202.jpg
    IMG_0200.jpg
    londradan 2. el pazarından almıştım 1/8 nitro buggy araba 2. motorunu görmüş ve ilkdefa nitrolu araba üzerinde örendim bişiler ama araba sonunda dayanamadı son hız gıderken motor sustu bi baktık motor kitlenmiş pull start gelmio arabanın orginal motoru deil arba ansmann virus burda yok sanırım ama motor sh 21 anladıım kadarıyla piston yatagı baska markanıınki uyarmı sizce veya tamiri olurmu resimde gösterdiim kırmızı yerler kırılmış motorun yarı fiyatı nerdeyse piston yatagı ben motorun aynsından buldum ebayda ydek parça yaparım diorum aynı motordan alıım ama yurt dışından gelice gümrük ödemek gerekiomu yardımlarınızı bekliorum
    http://www.ebay.co.uk/itm/SH-ENGINES...ht_4653wt_1185

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Merhaba Emre hayırlı sabahlar,

Forumda yazarken Türkçe' yi kuralına göre ve düzgün kullanmaya özen göstermelisin burası msn gibi ikili konuşmaların gerçekleştiği bir yer değil başka insanlarda okuyor, bu konuda daha dikkatli olursan hepimiz mutlu oluruz

Gelelim sorulara;

Başka bir markanın piston ve silindiri uymaz denemeye kalkarsan büyük ihtimalle başka sorunlar çıkar elindeki sağlam parçalarından bile olabilirsin. Kırılan parçaya kısaca piston pimi diyoruz ve motorun içinde herhangi bir parça kırıldığı zaman büyük olaslılık piston ve silindir çizilir dolayısıyla piston silindir ve gerekiyorsa piston kolu değiştirilerek motor sıfırlanır (rektifiye). Piston ve silindir motorun kalbidir o yüzden pahalı olmaları gayet doğal keşke ucuz olsalar Yurt dışından dilediğince alışveriş yapabilirsin fakat gümrük ödeyip ödememe konusunda yeni çıkan gümrük mevzuatını okursan hangi hallerde gümrük vergisi ödenir, hangi hallerde gümrük vergisinden muaf olunur öğrenmiş olursun, kolay gelsin
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Sanada hayırlı sabahlar nobran,

İlgi ve alakanıza teşşekkür eder , zat ı şahanenize saygı duyarım.
    Sence napmalıyım hangisi mantıklılı peki yani burdan bi motor almakmmı bide elimdeki motoru yedek parça
    yapma şansım var motor canavar gibiydi gayet güçlüydü vida deliklerinide arabada ona göre açtım fiyatıtda çok ucuza var
    burda alsam fiyatlar nekadardır acaba aynı marka zten yok. 76 dolar civarı ebayda bana ucuz geldi işimide görür gibi
    vergi bedeli 100 dolardan sonraymış sanırsam özel zamanlarda 300 dolara kadar çıkıyormuş.

şuan ipi şektimi çok güzel çalısıo piston sesi fln çok güzel ama pim oynuo 30.000 devirde nooolur kimbilir çalıştırmayı düşünmüyorum tabiki
    sizce naapmalıyım yeni piston almak en mantıksızı oluyor sanırsam,piston piminin tamiri mümkünmüdür veya yeni motormu ?
    Konu Emre_inani tarafından (12-01-2012 Saat 06:56 ) değiştirilmiştir.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Teşekkür ederim
    Gümrük mevzuatını incelemişsin onun içinde ayrıca teşekkür ederim gümrük mevzuatında sınır 75 euro (bu ücretin içinde kargo masrafı dahil edilmez) 75 euro kaç tl ediyorsa oradan da kaç dolar olacağını hesaplayabilirsin ve dediğin gibi yaklaşık 100 dolar çıkıyor fakat hesaplarken 75 euroyu baz almalısın zira dolarında 2,5 lira olduğunu düşünürsen sınır 75 euro=75 dolar olacak Diyelimki 100 dolarlık bir ürün aldın, %100 gümrüğe takılacak diye bir kural yok takılmayabilir, aynı şekilde 30 euroluk bir ürününde takılmayacağı garanti değil takılabilir, neden böyle söyledim ? Oldu ya takılacağı tuttu fakat endişelenme ürünün %20 si kadar gümrük vergisi verip ürünü alabilirsin, vergi vermiş olsan bile her şekilde Türkiye' den ucuza almış olursun çünkü burada ürün alırken %18KDV ve satıcının koyduğu kâr payını ödememiş olursun tek dezavantajı ürünün boyutuna göre değişen kargo parası ve kargo bekleme süresi (büyük bir koli getirtirsen Türkiye' de satılanından pahalıya bile alabilirsin örnek için söyledim)

Ben senin yerinde olsam bütçede sıkıntı yoksa aracına uygun başka bir motor alırım, bütçede biraz sıkıntı varsa ebaydaki motoru alırım
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

O deddim fiyatta kargoda ucretsiz ama 2-3 hafta beklerimtürk parasıyla 140-150 milyona kadar var kargoda bedava onun ayarında 21 lik bi motoru türkiyeden en ucuz ne kadara alabilirimki bide benım eski motoru yedek parça yaparım eger bi sorunu çıkarsa ilerde. şu pimini birine tamir ettriebilsem motor daha giderdidi bana ama işte

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)